Close
Faqja 17 prej 29 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 288
    i/e regjistruar Maska e Brari
    Anėtarėsuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826

Pėr: Do ja falnit tradhetine partneres/it nese do ju tradhetonte me nje person te fam

oj te falur..
    po ama me vipa tamėm ne se tradheton..
    psh po me tradhetoj me andrea bocelin..nuku i them gje..
    ose me xhako nikollsonajn..
    ose me fidelin..
    kastron..
    dmth..

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    01-12-2004
    Postime
    689

Pėr: Do ja falnit tradhetine partneres/it nese do ju tradhetonte me nje person te fam

Citim Postuar mė parė nga loni-loni Lexo Postimin
    Ilirjana,,,,,nuk me thua si e shpjegoni ju martesen e nji burri me shume gra, nuk asht kjo nji "falje"nga ana femres
    otr

Loni, Loni...nuk kam iden? je mashkull apo femer( mendoja nese je ajo Loni... de nga Peja...te fala)....

Hej loni Zonje apo Zotri?

Nuk pritoje te te theme, se une kur flase nuk fjalse me te nime apo ne emer te dikujt po ne emrin tim personal... e gjithenje kam mendimin tim
    nuk i preferoje Copit!
    Se qe kur kam qene e vogel, jame njohur per ngritje te zerit per te drejtat e Femres...e shpesh jane bere me qesh te gjithe nga fjalet e mija...
    Edhe pse ne Shpi. ku jame rrit Femra ka pas shume priviligjaur ...e shume e nderume e rrespektuar ...
    e dy gra njeri ne familje nuk ka pase...as nuk ka deri me sot...
    E me sa duket, une fola per veten time...jo ne shumes....

Ah, teme shume e gjere e gjate kjo puna e martesave poligami...
    une shpesh kur kame qene e vogel, kame menduar as burrat as grat nuk din me menduar me gjate e mbas Bregu...qe hin ne kete poligami
    Ketu eshte ne pyetje shkollimi, emancipimi e mos angazhimi me as gje prej gjeje po vetum...
    Nje njeri me mendje te shendosh, nuk e ben shpin harem... se jo se ja shef sherrin, po pendohet sa te jete vet i rend!Dasht Zoti te shkuara te harruara ...
    E kush lejon Burri me ju martuar, ajo eshte nje femer e varun e pa vetdije jo te plote po te manget!
    Une per vete mendoje se, Femrat me shkollim, pune, vetbesim mundet me arrit suksese ne jete, te vendose vete e fjala saje te ze vend!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ilirana : 06-03-2013 mė 16:30

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-05-2008
    Vendndodhja
    Oslo, Norway
    Postime
    759

Se qe kur kam qene e vogel, jame njohur per ngritje te zerit per te drejtat e Femres...e shpesh jane bere me qesh te gjithe nga fjalet e mija...

Hahahaha!!!!!!! lol

Ajo" teoria" e te drejtave te femres asht nji bllof qe edhe vete Ju e kundershtoni ,,,,,,,,,,,,,, duke thane

- Ku shkun MESHKUJT? Ku jon burrat e VERTETE? dmth,,,, ata qe ti fusin dy kambet ne nje kepuce dhe ne vendin e vet

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anėtarėsuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776

jo..............................

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anėtarėsuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440

as nji her atje le te shkoj po desh prap dhe te ri atje
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

***VIP***
    Anėtarėsuar
    26-08-2008
    Postime
    800

Varet sa pagun ai personi i famshem qe ne mos ta nxjerrim historine neper gazeta e revista. Po dha $100 milion ja fal per momentin sa te marrim paret pastaj i fus nje divorc. Gjykata me jep gjysmat e parave dhe ja ku dola une beqar me $50 milion ne xhep. Hello ladies
    Moderator, e di vet ti...

i/e regjistruar Maska e [Elita]
    Anėtarėsuar
    15-02-2013
    Vendndodhja
    Larg!
    Postime
    454

Citim Postuar mė parė nga ^SHIU^ Lexo Postimin
    Varet sa pagun ai personi i famshem qe ne mos ta nxjerrim historine neper gazeta e revista. Po dha $100 milion ja fal per momentin sa te marrim paret pastaj i fus nje divorc. Gjykata me jep gjysmat e parave dhe ja ku dola une beqar me $50 milion ne xhep. Hello ladies
    Ahahaha ,woke up shiu,the dream is over !

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159

Po pse ajo vip-ja prej florini e ka ? Sja fal jo as behet fjale ....

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    jo jo, e ka te lyer me ngjyre floriri

****Undisputed**** Maska e Lumi_ftp
    Anėtarėsuar
    26-01-2013
    Vendndodhja
    Ne zon te luftes
    Postime
    1,174

Citim Postuar mė parė nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Shum fort e paske thene bravo.
    Improvise, Adapt, Overcome

Faqja 17 prej 29 FillimFillim ... 7151617181927 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •