Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 68
    i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419

Botox ne Tirane.

Jam e interesuar per botox te fytyres.Por para se te marre guximin te vendos dua te mbledh ca info.

se pari. Cilat mund te jene disa nga qendrat e sigurta per realizimin dhe garantimin e kesaj nderhyrje (po e quaj) ketu ne Tirane.(se ka lloj lloj sharlatanesh qe e ofrojne ket sherbim)
    Nese nuk lejohet per efekt reklame, te shkruhen ketu emrat e qendrave apo estetisteve, ju lutem ma dergoni infon ne privat.

se dyti. Kush ka eksperienc te veten apo te te njohureve te vet, a ja vlen ta marr ne konsiderate kete nderhyrje qe ne kete moshe 30-40,?(pasi kam degjuar se kur e kryen kete trajtim me shpejt sesa te theksohen rrudhat aq me mire eshte per plakjen e ngadalte te fytyres).

se treti. Sa here eshte e nevojshme kjo gje?Ka efekte anesore?
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

Botoxi eshte toxin (helm) dhe efektet anesore jane shtangja e mimikave po ne disa raste edhe paralizimi i muskujve te fytyres...

Rrudhat jane pjese e jetes dhe gjurme e viteve te cilet i kalon njeriu, mbaji me krenari se edhe ata japin nje bukuri te vecante.
    Jam e sigurte qe je e bukur ashtu si je prandaj mos u komplekso fare, di raste qe kan bere kete tretman e pas tretmanit jan me te deshperuar se para sepse skan qene te kenaqur me rezulltatet.
    Tek njera e di se pas tretmanit ka pasur edhe kokdhimbje dhe marramendje, e keta edhe sot e kesaj dite i ka (pas disa muajve) edhe pse ska probleme tjera shendetesore.

Cdo organizem reagon ndryshe ndaj nje medikamenti, po keshtu ne kete rast ndaj ketij toxini, mvarsisht nga dozimi qe do te behet dhe sa here do te perseritet tretmani. A ja vlen te rezikohet?

Me kujtohet fotoja e Nicole Kidman qe qarkullonte online, sa pamje artificiale kishte pas tretmanit botox, e humbi ate bukurine natyrale qe kishte...

Gjithsesi, nuk dua te te prek me postimin tim, skam qellime dashakeqe, thjeshte ishte mendimi im i sinqerte sepse siq thash sipra, nga rrethi im (kolege dhe shoqe) ka 2 qe e kan bere.
    Te uroj nga zemra ta bejsh zgjedhjen e duhur

Pershendetje

E dua letėrsinė Maska e Sorkadhe_Kelcyre
    Anėtarėsuar
    30-07-2005
    Vendndodhja
    me ariun polar
    Postime
    2,219
    Pershendetje Prudence. Meqenese pyet , shpresoj te mos te te merzisim nese japim mendimin tone te vertete. Botoxi i shumfolur , ne vetvete eshte nje reaksion aktiv ne lekuren apo buzet e atij/asaj qe e aplikon. Me reaksionin e tij , ben qe materiali i injektuar te te kenaqe me efektin e fryrjes se lehte dhe mbulimin e rrudhave apo zmadhimin e skajit te buzeve. Do te doje ti te kishe dicka nen lekuer tende qe vepronte reaksionin vazhdimisht? nese je ok me kete fakt, atehere mund te thuash qe je gati. Nuk eshte e thene se cdokush qe e aplikon ka problem. Une per vete jam komplet kundra. Shume me e zgjuar eshte menyra e shpenzimit momental te produkteve te mirmbajtjes se lekures se fytyres per te pasur nje lekure pa rrudha sa me shume te jete e mundur.. eee per buzet, jane shume me te rehatshme buskuqet me lip-fusion qe me aplikimin e tyre 3 - 4 here ne dite vertet japin rezultat te shkelqyer.
    What goes around---comes around

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830
    Citim Postuar mė parė nga Sorkadhe_Kelcyre Lexo Postimin
    Botoxi i shumfolur , ne vetvete eshte nje reaksion aktiv ne lekuren apo buzet e atij/asaj qe e aplikon.
    Botoxi ne vetevete eshte nje helm..biles nga me te fuqishmit qe njihet nga njeriu.

Anėtarėsuar
    30-07-2005
    Vendndodhja
    me ariun polar
    Postime
    2,219
    Citim Postuar mė parė nga Toffee Lexo Postimin
    Botoxi ne vetevete eshte nje helm..biles nga me te fuqishmit qe njihet nga njeriu.
    Toffee , nuk desha te shprehem ne menyre aq "tragjike". Fakti eshte qe shume aplikues kane perfunduar ne spitale.. sikurse edhe shume te tjere e kane nen lekuren e tyre.. hmm ceshtje organizmi.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830
    Citim Postuar mė parė nga Sorkadhe_Kelcyre Lexo Postimin
    Toffee , nuk desha te shprehem ne menyre aq "tragjike". Fakti eshte qe shume aplikues kane perfunduar ne spitale.. sikurse edhe shume te tjere e kane nen lekuren e tyre.. hmm ceshtje organizmi.
    Nuk flas dot se nuk ia kam haberin shume mbi aplikimet estetike te botoxit dhe efektet anesore qe ka
    A shkakton reaksion anafilaktik psh etj etj..

Anėtarėsuar
    30-07-2005
    Vendndodhja
    me ariun polar
    Postime
    2,219
    Citim Postuar mė parė nga Toffee Lexo Postimin
    Nuk flas dot se nuk ia kam haberin shume mbi aplikimet estetike te botoxit dhe efektet anesore qe ka
    A shkakton reaksion anafilaktik psh etj etj..

Jooo , nuk mund te coje ne reaksion anafilaktik pasi nuk perhapet ne gjithe trupin. Reaksionin e jep vetem ne "application area".

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    prudence
    i ke ven ne vij te gjitha
    deri te botox ke mbrritur ?

bukuria e njeriut buron nga mbrenda,,aty mundohu te jesh e bukur,kjo e jashtmja eshte fars e shpifur.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga Prudence Lexo Postimin
    Jam e interesuar per botox te fytyres.Por para se te marre guximin te vendos dua te mbledh ca info.

se pari. Cilat mund te jene disa nga qendrat e sigurta per realizimin dhe garantimin e kesaj nderhyrje (po e quaj) ketu ne Tirane.(se ka lloj lloj sharlatanesh qe e ofrojne ket sherbim)
    Nese nuk lejohet per efekt reklame, te shkruhen ketu emrat e qendrave apo estetisteve, ju lutem ma dergoni infon ne privat.

se dyti. Kush ka eksperienc te veten apo te te njohureve te vet, a ja vlen ta marr ne konsiderate kete nderhyrje qe ne kete moshe 30-40,?(pasi kam degjuar se kur e kryen kete trajtim me shpejt sesa te theksohen rrudhat aq me mire eshte per plakjen e ngadalte te fytyres).

se treti. Sa here eshte e nevojshme kjo gje?Ka efekte anesore?
    Mos i degjo keta qe flasin se e kane nga inati qe ti do behesh e bukur.
    Kur te jesh zbukuruar mire, me bej nje ze te takohemi
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    ta ka qefi ty 2043 e

shko te arberije hajdergjonaj e ke te betonizuar me botox,bej qef..

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •