Gezuar ditelindjen Busy girl,qoft vit plotsim deshirash sote e 100 vjet.<3 <3 <3
Gezuar ditelindjen Busy girl,qoft vit plotsim deshirash sote e 100 vjet.<3 <3 <3
- - Shumė shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askė!
Agim Metbala" ♥
I Hajt ju.......
Urime moj ditelindjenu befsh me 12 kalamoja 6 cuna e 6 goca 4 bineq 2 goca e 2 meshku
UAaaaaaaaa si se kisha pare une kete temeeee megjithese me vonese ju falenderoj te gjitheve per urimet shume faleminderitejani tju qeras me torten
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Meqe ti s' e ke pa nuk ma merr as mu per keq qe s' e kam pa. U befsh 100 e ca vjeēe busy girl!
AUTOCHTHONOUS
uaaa shume flm anita ecmo iku ajo pune shyqyr me kishte ngelur pak torte eshte e fresket akoma![]()
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
A po e fresket fare. Vetem pese muj me pare eshte gatuar. Hahaha
AUTOCHTHONOUS
Anita eja ta pime kete kafe bashke
anita340 (17-07-2014)
T'lumshin duart! Ah qe ma hoqe mallin e aMLe-s. Pinim kafe bashke ēdo mengjes. Kisha dhe me shume kohe atehere.
Po meqe ti je me diete pi vetem kafet, embelsirat i ha une po deshe.
AUTOCHTHONOUS
Anita qeke shume zemergjere ti haha ska gje se une sdua te me shendoshesh po i ham bashke kshu shtyhet dhe muhabeti. E ftova edhe amle une![]()
Happy Birthday!!
Where does a thought go when it's forgotten?
Krijoni Kontakt