Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 16 prej 16

Unė kam bėrė kėtė kundėrnjoftim

KUNDĖRNJOFTIM ( imi )
    Tė dashur miq tė fb. Unė gjithė kėto postime qė i kam bėrė nė fb, i kam tė ruajtuara edhe nė kompjuterin tim personal. Ēka do tė thotė kjo? Kjo do tė thotė tė dashur miq, se gjithė kėto materiale i postoj pėr ju. I postoj pėr tė komunikuar me ju. Ato qė ma merr mendja se s’janė pėr juve nuk i postoj. Fshehtėsitė ua dėrgoj miqve nėpėr e-maile. Prandja keni lejen prej meje, sa herė tė doni, sa herė tė ju duhet, sa herė tė ju pėlqejė diēka merrni gjithė kėto materiale pėr vete a pėr miqtė tuaj.
    Kėtu nė Danimarkė as idenė nuk e kanė pėr kėtė ligj!
    Lėrini kėto marifete o miq ( disa spurdhjakė dmth) se nuk ju ka hije.
    Fundja, nuk je i obliguar tė kesh fare fb!
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Pėr: Spurdhjakėt e facebook-ut...

Citim Postuar mė parė nga ademgashi_dk Lexo Postimin
    pėrshėndetje loneeagle, askush nuk ėshtė i detyruar/obliguar tė hap facebook!
    E vertet, por per ata qe zgjedhin ta hapin edhe zgjedhin cilin pranojn si shoke/shoqe dmth bejne selection s'ka perse fb ose ata qe jane ne fb te abuzojne me privatesine e tjetrit. Askush nuk eshte i detyruar te blej makine por per ata qe blejne nuk do te thote qe ne kemi te drejte ta perdorim makinen e tyre pa lejen e tyre ose ta demtojme makinen e tjetrit.
    I LOVE GOD

j&g

mė falni paska dalė dy herė!!
    kėrkoj ndjesė.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga projekti21_dk : 20-02-2013 mė 14:55

Citim Postuar mė parė nga loneeagle Lexo Postimin
    E vertet, por per ata qe zgjedhin ta hapin edhe zgjedhin cilin pranojn si shoke/shoqe dmth bejne selection s'ka perse fb ose ata qe jane ne fb te abuzojne me privatesine e tjetrit. Askush nuk eshte i detyruar te blej makine por per ata qe blejne nuk do te thote qe ne kemi te drejte ta perdorim makinen e tyre pa lejen e tyre ose ta demtojme makinen e tjetrit.

nė postimin nė facebuk e ke njė pėrgjigje qė edhe ua mė duket e qėlluar: kėtu ėshtė nga Mėsuesi dardan.

Citim Postuar mė parė nga DiGiT@LiFE Lexo Postimin
    Spurdhjakėt ???

se kuptova kete fjale
    pėrgjigjen e paske nė signaturėn tėnde: gėrmo o tare gėrmo, se @@ e mia do gjesh!

prandaj gėrmo dhe gjej kuptimin e kėsaj fjale, ndryshe, sic ke thėnė vetė: "@@ e mia do gjesh"

Citim Postuar mė parė nga EuroStar1 Lexo Postimin
    1. Shume kurioz jam bo me ta pa fytyren a te korespondon me postimet !

2.Zakonisht fytyrat prej budallai ngjajne shume me veprimet e tyre dhe doja te nxirrja konkluzion a ngjajne dhe me shkrimet keto fytyra ...
    1. Po mor si nuk ka mundėsi. Futu nė fb tim dhe shiko sa tė duash, kliko kėtu

2. Po mor edhe kėtė e vėrteton qė tani. Merr njė psyrė dhe vare nė mur. Shikoje veten... jo, jo, jo mos e bėj kėtė, mo shiko veten se kam frikė jo vetėm se do ta thyesh pasqyrėn, por edhe do ta shembėsh murin nga trishtimi!
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga projekti21_dk : 20-02-2013 mė 15:08

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •