Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 27 prej 27
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-02-2011
    Vendndodhja
    Antarkdite
    Postime
    626

Për: Eduard Selami: Jam gati të kandidoj për PD-në

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Si guxon ky nga Amerika e na vjen e na merr buken e gojes ne "demokrateve" te Shqiperise? C'na duhen ne amerikanet, ne na duhen fshatare qe nuk kane pare bote me sy, qe ti kemi ushtare te bindur, ashtu sic bente edhe shoku Enver ne kohen e tij. Nuk na duhen ne njerez me shkolle, me leke e qe kane pare bote me sy. Shqiperia eshte bota.

Fshatari i varfer!
    Po ai aty ishte perse iku?! Apo tani eshte bere amerikan nga Librazhdi dhe se ashtu osht muhabeti......
    moj Evrope moj k*rve qemotit, ndave tokat e Shqipnise me ushqye kelyshet e Rusise

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Si guxon ky nga Amerika e na vjen e na merr buken e gojes ne "demokrateve" te Shqiperise? C'na duhen ne amerikanet, ne na duhen fshatare qe nuk kane pare bote me sy, qe ti kemi ushtare te bindur, ashtu sic bente edhe shoku Enver ne kohen e tij. Nuk na duhen ne njerez me shkolle, me leke e qe kane pare bote me sy. Shqiperia eshte bota.

Fshatari i varfer!
    e drejte, listat me fshatare qe kishte bere gati shoku edver hysni mehmet hasbiu u vune me teper se kurre ne jete ne momentin qe demokracia erdhi me ne fund edhe ne Shqiperi por shyqyr qe kemi fshataret e rrethit te Librazhdit qe do ta shpetojne vendin ....

Albo, jam ne pritje te pergjigjes tende nese bamirin ti vazhdon ta konsiderosh pucist apo jo ...?!
    "They will not control us, We will be victorious"

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816

Ky ka qene larguar nga PD 18 vjet.
    Me cfare eshte marre ne Amerike?
    Cfare ka bere konkretisht?
    Ka evoluar ne mendim ka bere progres,
    ka ide te reja ne drejtim,strategji te re?... apo njelloj
    i njejti Ed Selam si ai para 18 vjetesh.
    Nqs eshte i njejti ED Selam si ai para 18 vjetesh atehere perse
    i duhet PD-se?????
    Nqs ky Ed Selam ka ndryshuar shume ka avancuar,ne mendim, filozofi,
    atehere mund ti sherbeje pozitivisht politikes, fushes se ligjeve dhe drejtimit
    ne shtet.
    Ja perse pyeta ne fillim se me cfare eshte marre Edi ne Amerike,cfare ka bere?
    Sa aktiv ka qene dhe sa i lidhur ka qene me politiken?cfare ka studiuar cfare ka shkruar
    etj etj qe permblidhet ne, cfare eksperience ka fituar dhe cfare kontributi personal ka dhene?
    Nqs kontributi i tij politik ka qene zero per keto 18 vjet atehere qellimi i Edit eshte thjesht
    te fitoje nje karrike ne pushtetin e PD-se asgje me shume,nje interes i ngushte egoist.
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 18-02-2013 më 20:39
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar më parë nga benseven11 Lexo Postimin
    Ky ka qene larguar nga PD 18 vjet.
    Me cfare eshte marre ne Amerike?
    Cfare ka bere konkretisht?
    Ka evoluar ne mendim ka bere progres,
    ka ide te reja ne drejtim,strategji te re?... apo njelloj
    i njejti Ed Selam si ai para 18 vjetesh.
    Nqs eshte i njejti ED Selam si ai para 18 vjetesh atehere perse
    i duhet PD-se?????
    Nqs ky Ed Selam ka ndryshuar shume ka avancuar,ne mendim, filozofi,
    atehere mund ti sherbeje pozitivisht politikes, fushes se ligjeve dhe drejtimit
    ne shtet.
    Ja perse pyeta ne fillim se me cfare eshte marre Edi ne Amerike,cfare ka bere?
    Sa aktiv ka qene dhe sa i lidhur ka qene me politiken?cfare ka studiuar cfare ka shkruar
    etj etj qe permblidhet ne, cfare eksperience ka fituar dhe cfare kontributi personal ka dhene?
    Nqs kontributi i tij politik ka qene zero per keto 18 vjet atehere qellimi i Edit eshte thjesht
    te fitoje nje karrike ne pushtetin e PD-se asgje me shume,nje interes i ngushte egoist.
    edhe kepucar te kete qene ne amerike, i ka fituar dy koncepte baze mbi shoqerine e mbare.
    po te shohesh shumicen e politikaneve dhe deputeteve ne shqiperi, qe kane dale nga lloj-lloj shpelle e republikes, pa jetuar asnje dite ne perendim.
    te veshin nga nje kollaro dhe shesin filozofi mbi shtetin ligjor apo ekonomine e tregut, qe as ne ender nuk e kane pare.
    Ndryshuar për herë të fundit nga benseven11 : 18-02-2013 më 20:38
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32,982
    Postimet në Bllog
    22

Selami: Nder të kandidoj për PD-në kudo, preferoj Tiranën

TIRANË I rikthyer pas 18 vitesh për t’u angazhuar sërish në Partinë Demokratike, Eduard Selami nuk e fshehu dëshirën e tij për të kandiduar si download (7)deputet në qarkun e Tiranës, edhe pse parimisht ai u shpreh se është nder të kandidojë në çdo cep të vendit. “…Për mua do të jetë nder kudo, Tirana është një arsye më shumë sepse unë, popullit të Tiranës i dedikoj dhe jetën time personale. Nëse nuk do të kishin dalë qytetarët e Tiranës, Lëvizja e Dhjetorit që shembi komunizmin, unë e kam patur bindje dhe e kam, nuk do të kishte marrë ato përmasa që mori, nuk do të ishte bërë e mundur”, – tha mbrëmë Selami në një intervistë për “Zërin e Amerikës”. Edhe pse i larguar prej vitesh në një vend që nuk njeh luftë politike kaq të ashpër sesa në Shqipëri, Selami shprehet i sigurt se mund ta përballojë, me logjikën se një gjë e tillë shpërfaqet vetëm në gazeta dhe jo në jetën reale: “Nuk shqetësohem fare. Një parantezë të vogël: (Mjedisi politik) është shumë i ashpër për atë që lexon vetëm gazetat, por nuk është kështu kur futesh në Shqipëri. Shqipëria është shumë herë më e bashkuar dhe shqiptarët janë shumë herë më të bashkuar në jetën e tyre të përditshme. Ky është mendimi im. Kuptohet që lufta politike ashpërsohet, por nëna më tha një fjalë shumë të mençur. Më tha: “Më përpara kanë qenë me plumba dhe me fjalë. Tani kanë ikur plumbat, kanë mbetur vetëm fjalët.” Dhe unë këtë lloj këmbimi do ta pranoja në çdo kohë. Do të vazhdoj të ruaj gjithmonë profilin e një njeriu që vë Shqipërinë dhe interesat e Shqipërisë në radhë të parë përmbi interesat e ngushta partiake dhe jam shumë krenar që jam në Partinë Demokratike, sepse PD ka bërë shumë për Shqipërinë…”. Ndryshe nga vetofrimi i tij për të kandiduar për PD-në, Selami theksoi mbrëmë se ai ishte kontaktuar nga Berisha për të garuar. “Jam kontaktuar nga kryetari i Partisë Demokratike, z. Berisha dhe kam pranuar me kënaqësi që të kandidoj në emër të Partisë Demokratike. Për hollësitë unë mendoj se është akoma shpejt për të folur, por ky është momenti dhe unë do nisem për të kontribuar në emër të Partisë Demokratike. E quaj një nder të veçantë të kontribuoj në atë parti, së cilës unë gjithmonë i kam përkitur dhe i përkas…”, – tha ai. Selami theksoi gjithashtu se po ecet përpara pavarësisht problemeve që ka. Për pasojë, ai nuk ndau të njëjtin qëndrim të shprehur tri vite më parë edhe për luftën kundër korrupsionit. “…Unë jam dakord me analizën që Partia Demokratike e ka humbur, si të thuash, të drejtën e saj morale në luftën kundër korrupsionit dhe në këtë pikë, pa dyshim, faji është i elitës drejtuese”, – ishte qëndrimi i Selamit në vitin 2010. Ndërsa dje ai ndau një pikëpamje ndryshe. “…Nuk jam me mendimin tuaj që sot problemi i korrupsionit është më i acaruar se sa më përpara. Nga informacionet dhe statistikat që unë kam, është që është më mirë, është një proces që ka qenë dhe do të jetë, është një proces që shoqëron fillimet e çdo vendi, çdo ndryshimi demokratik në botë…”, tha ai. Po pse Selami zgjodhi këtë moment për t’u kthyer në Shqipëri? “Nganjëherë të zgjedh momenti, nganjëherë zgjedh ti momentin; unë mendoj që ky është një moment kthese për Shqipërinë, mendoj që Shqipëria është në një pikë kyçe, ku një fitore e Partisë Demokratike do ta përshpejtojë edhe më tej progresin e Shqipërisë, dhe unë kam bindjen që nëse Partia Demokratike humbet, kjo do të jetë humbje për të gjithë shqiptarët…”, – u përgjigj ai në intervistën për “Zërin e Amerikës”.

MAPO

i/e regjistruar Maska e Alti Elezi
    Anëtarësuar
    04-04-2010
    Postime
    794

Eduart Selami eshte ai qe as Q* e as leshon,po nejse llafos kot,bagetise ne Albanistan i duhet nje DERR i klonuar.

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32,982
    Postimet në Bllog
    22

Ristani në Vlorë, Selami në Elbasan

Mbledhja e djeshme e Kryesisë së Partisë Demokratike ka zyrtarizuar edhe ndryshimin e zonave për dy figura të rëndësishme të saj. Konkretisht, ish-kryetari i Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, Arben Ristani, i cili prej disa javësh po punonte në Tiranë në zonën e Kombinatit, nuk do të jetë më në kryeqytet, por në Vlorë.

Ky qark do të kryesohet ashtu siç edhe pritet nga nënkryetari i PD-së, Astrit Patozi, në vendin e tretë është Liljana Elmazi, ndërsa emri i katërt në listë është për kryetarin e PD-së së Vlorës, kreu aktual i ALUIZNI-t, Ardian Kollozi. Ndërkohë që në vend të pestë në listë, një pozicion jo fitues ky, është vendosur Leonard Sinani. Lëvizja e dytë e rëndësishme është ajo për themeluesin dhe ish-kryetarin e PD-së, Eduard Selami.

Megjithëse ishte caktuar të punonte në Njësinë Bashkiake numër 2, ai mbrëmë është vendosur në qarkun e Elbasanit për të mbuluar zonën e Librazhdit, që është edhe vendlindja e tij. Ky qark do të drejtohet nga ministri i Mbrojtjes, Arben Imami, në vend të tretë është Arbiola Halimi, i katërti kreu i PD-së së Elbasanit, Luçiano Boçi dhe në vend të pestë, deputeti i Peqinit, Dashnor Sula. Një pozicion fitues ka edhe Aurel Bylykbashi, i cili është i shtati.

Panorama

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •