Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 27
    Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32,996
    Postimet në Bllog
    22

Për: Eduard Selami: Jam gati të kandidoj për PD-në

Citim Postuar më parë nga ionian Lexo Postimin
    Qe politika eshte si nje femer jo shume e ndershme e kam besuar por qe do te arrinte deri ketu kete nuk ma priste mendja !!! Ky Selami kur ishte dikur ne PD e zuri Sala me shpulla dhe ky i shkreti ka frika mos e pesonte si shume te tjere (plot miq dhe shok te Sales) iku nga syte kembet , sa me larg te ishte e mundur , dhe mberiti ne Usa . Atje mesa me thane , u mor me shitjen e makinave te perdorura dhe sic duket nuk ia doli mbane dhe keshtu meqe ja ka marre doren ketyre gjerave te perdorura mendoi se kete radhe eshte momenti i tij. Te uroj me gjithe zemer Zoti Selam (emer dhe ky eeee!) te kanditosh dhe te mos fitosh . Selamit selam ...ham ham ....
    Njerez shpifarake...

Eduard Selami ka mbi 20 vjet qe jeton ne Amerike se bashku me gruan e femijet e tij. Ben nje jete te ndershme duke punuar si gjithe shqiptaret e tjere emigrante. Se eshte shites makinash apo biznesmen, kjo nuk ka rendesi. E rendesishme eshte qe ai ben nje jete te ndershme, kur shoket e tij te vjeter ne politike ne Shqiperi jane kthyer ne milionere duke vjedhur fonde publike e duke bere mbi udhe e nen udhe. Dhe ne keto 20 vjet, Selami e ka shprehur mendimin e tij mbi problemet e vendit hapur kur ia kane kerkuar, dhe ka qene gjithmone nje mendim i sinqerte dhe i bazuar mbi ate qe eshte me e mire per Shqiperine e shqiptaret.

Njerezit mendjevegjel nuk mund te kuptojne apo vleresojne sakrificat qe patriote si Selami bejne per vendin e tyre. Nuk eshte e lehte te marresh nje vendim qe te vesh ne Shqiperi e te hysh ne politiken shqiptare, kur ke 20 vjet qe jeton e punon ne Amerike. Por ne nuk na duhen njerezit puntore e te ndershem nga Amerike, ne na duhen politikanet e zhytur ne krim e korrupsion, me ata jemi mesuar ne.

Prandaj fjalet qe shkruajte me lart tregojne me shume mbi mentalitetin tend, se sa mbi ate qe kush eshte Eduard Selami.

Albo
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 14-02-2013 më 12:51

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Sakrifice e madhe posi. Po le USA per kandidat atje.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Prandaj fjalet qe shkruajte me lart tregojne me shume mbi mentalitetin tend, se sa mbi ate qe kush eshte Eduard Selami.

Albo
    si u aje duke fyer njerez or tunxh,nje forum drejton o albos te ka hy vetja ne qef me duket,mos kujto se ke ne dore ndonje gje me teper se nje forum,jo...mbase e kam gabim,mbase paguhesh per pune te caktuara..
    Ndryshuar për herë të fundit nga BLEDI_SH : 14-02-2013 më 13:21

i/e larguar Maska e ionian
    Anëtarësuar
    27-12-2002
    Vendndodhja
    *
    Postime
    200

Ti z.Albo te kam dit burre me mend po kete radhe nuk e di per cfare arsye ke marre persiper te" rrumbullakosh katrorin" . Ne asnje menyre une nuk kam dash qe te ofendoj Z.Eduart apo kedo tjeter qe e nxjerrin buken me djerse te ballit . Po puna qendron gjetke . Une nuk jam pjese e SISTEMIT dhe si i tille nuk me behet vone nese u prek apo jo Z.Selami . Para se te bente kete qe po pergatitet te beje d.mth. te ndihmoje me emrin e mire te tij kasollen e braktisur dhe ne rrenuar P.D . duhet qe te pergjigjet qarte per shume -PSE- qe i vijne ne mend cdo njeriu . Pse iku atehere ?? Kush e shtyu ?Pse vendosi qe vije perseri nderkohe qe njerzit dhe kushtet jane me negative ne krahasim me si i la??? Cfare beson Ai per vjedhjet e PD-se per votat e 96-es?? Kush i beri dhe pse i beri???
    Cfare i kane premtuar per kete qe po ben ??? Romantiket e semure ose kane vdekur ose nuk kane egzistuar kurre... . Me keto komente qe po ben per te me duket se je shume i lexueshem.

Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32,996
    Postimet në Bllog
    22

Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Sakrifice e madhe posi. Po le USA per kandidat atje.
    Jam i bindur qe ti nuk do mendoheshe dy here po te te jepej mundesia qe te kandidoje per deputete ne Shqiperi. Do ta merrje burrin dhe femijen prej dore, e do prisje bileten e avionit e do ta lije jeten e Amerikes mbrapa. Per ty nuk do te ishte "sakrifice", per ty do te ishte "privilegj".

si u aje duke fyer njerez or tunxh,nje forum drejton o albos te ka hy vetja ne qef me duket,mos kujto se ke ne dore ndonje gje me teper se nje forum,jo...mbase e kam gabim,mbase paguhesh per pune te caktuara..
    Fjala tunxh i ka hije nje orthodhoksi si Dhaskal Todri nga Elbasani, jo nje muslimani nga Shkodra. Sikur te paguhesha do te ishte mire, por une ne fakt paguaj qe edhe Bledi nga Shkodra qe as shqip nuk di te shkruaje sic duhet, te marri pjese ne kete forum, te shkruaje mendimet e tij, e te lexohet.

Ti z.Albo te kam dit burre me mend po kete radhe nuk e di per cfare arsye ke marre persiper te" rrumbullakosh katrorin" . Ne asnje menyre une nuk kam dash qe te ofendoj Z.Eduart apo kedo tjeter qe e nxjerrin buken me djerse te ballit . Po puna qendron gjetke . Une nuk jam pjese e SISTEMIT dhe si i tille nuk me behet vone nese u prek apo jo Z.Selami . Para se te bente kete qe po pergatitet te beje d.mth. te ndihmoje me emrin e mire te tij kasollen e braktisur dhe ne rrenuar P.D . duhet qe te pergjigjet qarte per shume -PSE- qe i vijne ne mend cdo njeriu . Pse iku atehere ?? Kush e shtyu ?Pse vendosi qe vije perseri nderkohe qe njerzit dhe kushtet jane me negative ne krahasim me si i la??? Cfare beson Ai per vjedhjet e PD-se per votat e 96-es?? Kush i beri dhe pse i beri???
    Cfare i kane premtuar per kete qe po ben ??? Romantiket e semure ose kane vdekur ose nuk kane egzistuar kurre... . Me keto komente qe po ben per te me duket se je shume i lexueshem
    Ti bere dicka me te keqe se ofendimi. Ti e e paragjykove Eduard Selamin kur ti as nuk e njeh ate. Kur ti takon nje mik qe ke vite pa e takur ne rruge, nuk e pyet: "Si ishe?" por e pyet: "Si je?" Pyetjet e tua jane pyetje budallacka qe jane hedhur ne konsum ne opinionin publik shqiptar nga mediat prane opozites, qe e kane perdorur emrin e Eduard Selamit sic i ka dashur qejfi per te sulmuar kundershtarin e tyre politik, Sali Berishen. Sot qe Eduard Selami eshte ne Tirane, sot qe Eduard Selami flet me gojen e tij, sot qe Eduard Selami ben intervisten e tij te pare ne mediat shqiptare pas 20 vjetesh, propagandistet e vegjel stepen se i ka gjet nje hall i madh: nuk flasin dot me ne emer te Eduard Selamit, nuk i shtremberojne e shperfytyrojne dot fjalet e imazhin e tij.

Askush nuk i ka falur Eduard Selamit poste ne Shqiperi apo ne PD. Berisha dhe PD po i japin atij vetem mundesine per te konkurruar ne zgjedhje si kandidat i PD. Jane zgjedhesit shqiptare ata qe do te zgjedhin ta votojne apo mos votojne ate. E nuk te takon ty apo askujt qe t'i mohosh nje shqiptari patriot qe ben nje sakrifice jo vetem personale por familjare per vendin e tij, qe te ushtroje lirite e tij kushtetuese ne Shqiperi.

Shkundeni mentalitetin komunist te thashemthemnajes dhe mendoni e flisni si njerez te lire. E ca me keq kur mentalitete te tilla i lexon nga shqiptare qe shkruajne nga Amerika. I falet nje shqiptari qe nuk ka pare bote me sy pasi asnjehere nuk ka dale jashte Shqiperise, por nuk i falet shqiptareve qe jetojne me vite ne Amerike.

Albo
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 14-02-2013 më 14:24

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Fjala tunxh i ka hije nje orthodhoksi si Dhaskal Todri nga Elbasani, jo nje muslimani nga Shkodra. Sikur te paguhesha do te ishte mire, por une ne fakt paguaj qe edhe Bledi nga Shkodra qe as shqip nuk di te shkruaje sic duhet, te marri pjese ne kete forum, te shkruaje mendimet e tij, e te lexohet.
    le qe nuk jam,por dhe po te isha do ishte nder ashtu sic do ishte per cdo fe,ashtu sic eshte nder per ty te jesh orthodhoks,greko ke ndaj te dhene ndaj meje qe jam mysliman shkodre,gje per te cilen nuk jam ne dijeni une?????!!!
    -ore di te shkruaj me mire se ti,se shkruajm shpejt bejme dhe gabime,te pakten jemi shqiptar dhe jo grek si puna jote,po avash se na fute friken,ka dhe forume te tjera per te thene mendime,nuk je i vetmi,ti duhet te falenderosh pjesetaret e forumit qe te nderojne me pranine e tyre dhe jo ti fyesh ata ne cdo moment,por keshtu si e vazhdon ti do ngelesh vetem me akilin ,ilia spiron anestin dhe nja 2 te tjere.
    Ndryshuar për herë të fundit nga BLEDI_SH : 14-02-2013 më 15:03

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-02-2011
    Vendndodhja
    Antarkdite
    Postime
    626

Mos u lodhni kot, se nuk ka as i shprese qe ky Selomi te kthehet ne PD ene t'bohet kryetar partie e jo mo kryeminister! Eshte i pashprese ai dhe ata ......
    moj Evrope moj k*rve qemotit, ndave tokat e Shqipnise me ushqye kelyshet e Rusise

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Citim Postuar më parë nga Mike Oldfield Lexo Postimin
    Mos u lodhni kot, se nuk ka as i shprese qe ky Selomi te kthehet ne PD ene t'bohet kryetar partie e jo mo kryeminister! Eshte i pashprese ai dhe ata ......
    asgje nuk ndodh rastesisht majk..kushedi cfare planesh kan sala dhe selomet..ne dime siperfaqen por jo prapaskenat..keshtu majk..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050

ore a e vute re se si i shkelqenin site ketij sel-hamit kur permendte "miqte" e tij merikane ... "miqte me keshilluan keshtu, miqte me keshilluan ashtu" ...etc etc etc .... po kete rradhe a e kishin keshilluar miqte e tij qe te vinte ne Tirane per te hyre edhe njehere ne taven e politikes shqiptare ...????!!!

dhe tjetra qe i vuri kapakon muhabetit ishte kur ay pyetjes se Fevziut, nese e konsideronte vehten milioner, iu pergjigj duke thene "se ne amerikanet nuk na pelqen te flasim per meleonat e dollareve" ..... pra ay deklaroi perpara te gjitheve se nuk eshte shqiptare .... c'na duhen ne shqyptareve keta "hamza" apo "kale troje" ne politiken delikate te Shqyperise ....??!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesuesi_1 : 15-02-2013 më 07:24
    "They will not control us, We will be victorious"

Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    32,996
    Postimet në Bllog
    22

Citim Postuar më parë nga mesuesi_1 Lexo Postimin
    ore a e vute re se si i shkelqenin site ketij sel-hamit kur permendte "miqte" e tij merikane ... "miqte me keshilluan keshtu, miqte me keshilluan ashtu" ...etc etc etc .... po kete rradhe a e kishin keshilluar miqte e tij qe te vinte ne Tirane per te hyre edhe njehere ne taven e politikes shqiptare ...????!!!

dhe tjetra qe i vuri kapakon muhabetit ishte kur ay pyetjes se Fevziut, nese e konsideronte vehten milioner, iu pergjigj duke thene "se ne amerikanet nuk na pelqen te flasim per meleonat e dollareve" ..... pra ay deklaroi perpara te gjitheve se nuk eshte shqiptare .... c'na duhen ne shqyptareve keta "hamza" apo "kale troje" ne politiken delikate te Shqyperise ....??!!
    Si guxon ky nga Amerika e na vjen e na merr buken e gojes ne "demokrateve" te Shqiperise? C'na duhen ne amerikanet, ne na duhen fshatare qe nuk kane pare bote me sy, qe ti kemi ushtare te bindur, ashtu sic bente edhe shoku Enver ne kohen e tij. Nuk na duhen ne njerez me shkolle, me leke e qe kane pare bote me sy. Shqiperia eshte bota.

Fshatari i varfer!

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •