Close
Faqja 23 prej 24 FillimFillim ... 1321222324 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 237
    I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Për: Shpërthehet me eksploziv kryqi ortodoks në Elbasan

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Ani de mire po beni, cka te te them une ty urime, dil bombardo kryqa e djege Kisha, keshtu luftoni te krishteret shqiptare, keshtu i largoni njerezit nga besimi ne Zot, ia keni mesyre qellimit t'i beni shqiptaret ateiste. Po beni nje pune te mencur. Mos harroni se shqiptaret krishtere me se pari do te behen ateiste se ta besojne nje pedofil arab si Profet te Zotit. Tung naten e mire
    Se çfar behesh, pune per ty mesi. Etika ime nuk me inicion ne prishjen e kishave. Un te dhash nje deshmi te tolerances, kurse ti prap fillon me fyerje e rracizëm anti-musliman. Mazhoranca dhe minoriteti jan sikurse i Madhi dhe i vogli, pramendo : Qe 10 here qe te them, se nuk djegim kisha, nuk perzihemi ne pune te kishes, ti prap nuk kupton ! Prap me thua se "po doni mi qit fare te krishteret, po doni me na boe ateist"! Oh koketrash !!! Per mua, edhe hindus behu ! Si musliman, e kam per obligim mirsjelljen si ndaj katolikut, ortodoksit, ateistit, muslimanit apo dicka tjeter, as ndaj nje kafshe nuk kam te drejt te sillem sic paramendon ti !

Per nje "ish"-musliman sic deklarohesh, goxha i-paditur po tregohesh.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Per cfare maxhorance po flet o Mixha Shneq. Po t'i pyetesh keta maxhorancen per Muhamedin mendojne se ai ka pjekur pica per besimtaret e tij sa vizitonte Medinen. Ty spo te them se ke plan te besh dhune 'pasi ti zbaton islamin', por keta vellezerit talebane 'qe e kane keqkuptu fene' jane duke u munduar ta cojne ne vend amanetin e sulltanit. Mos iu beni presion njerezve, ngritni xhami me minare 7 km lart neve sna pengon respektoni edhe te drejten e tjetrit, sikur maqedonasit e serbit qe 500 kryqa me t'i qit ne oborr tendin sguxon as me jau prek me gisht te vogel. Dini ju ku te beni dem, sjeni budallenje sic dukeni. Ujkun sun e mbyta, ta mbys qengjin me lehte.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 18-02-2013 më 12:44

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

200 postime per nje kryq.allahalla

Citim Postuar më parë nga Fehmikaciu Lexo Postimin
    Zoti yne i meshirshem,nuk eshte vetem i MUSLMANVE por eshte i ORTHOTHOKSVE dhe KATOLIKVE,pra krijuesi i yne eshte i te gjitheve,mendoj se gabon dikush te thot se zoti yne KRIJUESI I GJITHESIS i ben padrejtesi dikujna,por ne i bejme padrejtesi vetvetes me dije apo pa dije.
    Them kete duke pasur parasysh se njerzit me mendjen e tyre kan mundesi te perzgjedhin fatin e caktuar,te miren apo te keqen,por nje eshte e vertet per te gjithe,ZOTI NUK I DO VRASESIT, ZULLUMQARET,PROSTITUCIONIN,KORRUPCIONIN,SHKATRRUES IT dhe HILEQARET,ka ende gjera te tjera por keto jane teme tjeter,pra peshorja e DREJTESIS KOMBETARE DHE FETARE duhet te jet precize per te gjith SHQIPETARET.
    Jam shume dakort me kete mesazhin qe ke postuar...
    Shpresoj qe te arsyetojne edhe te tjeret keshtu!
    faleminderit.
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Shiqo se me çfar rezonimi rracist me drejtohesh ! "Pse me dogji" me pyet Arbresh Niko !!! Fjalimi i Albo's, nuk eshte ne asgje me i bute, apo me i toleruar se i gjithe te ashtuquajturve "taleban" !

Kurse ti, habitesh, se pse me "dogji" fjalimi i tij !?

Pasi qenka keshtu puna, atehere pse te dogji ty prishja e kryçit ? apo defigurimi i "shenjtoreve" ne kishen e valshit ?
    Eshte fatkeqesi te bashkebisedojme ne te dy...
    Humbjekohe nga te dyja palet..., nuk ka sherim per ty lum djali.
    Ti me te vertete po autoakuzohesh per taleban!
    Vazhdo rrugen...udha e mar!
    Mësoi të tjerët me jetën tënde dhe jo me fjalët e tua

bashkekohor Maska e ~Geri~
    Anëtarësuar
    21-06-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    914

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    jo se jam dakord me kete veprim qe eshte bere, por me duket e pakuptimte te vendoset nje kryq ne maje te kodres, kur aty nuk ka kishe.
    e aq me teper ne ato permasa. pse? per cfare arsyeje?
    Eshte shume filozofike dhe e pakuptimte qe nje person pa buke ne shtepi qe gjithe diten rri dhe vjedh kapaket e pusetave i drejtohet nje kryqi per ta rrembyer ne maje te kodres duke e demtuar me eksploziv dhe pastaj , imagjinoni e con bashke me kapaket e pusetave te vjedhura ne kombinatin metalurgjik prone e turqve tashme, me te vetmin qellim qe me leket e fituara te ushqeje femijet e tij . Demtimi i simboleve fetare nuk i sherben barkut te asnjerit prej njerzve.
    "Ta duam "Shqiperine", si shqiptaret "Ameriken"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2011
    Postime
    30

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Jo o Korçali, nuk e thash ate. Un e thash edhe me heret se jam kunder ketyre gjesteve qe demtojn imazhin ton me thyerje kryçash e demtim varrezash. Un thash shkurt e shqip, qe simbolet fetare si Kryçi, Gjysëm-hëna, Ylli, jan simbole fetare qe nuk kan nevoje ta dominojn hapësiren publike. Kjo hapesir eshte e imja, e ytja, dhe e tjetrit. Eshte hapesir e perbashkët, dhe kryçi nuk eshte simbol qe i takon shqiptareve nepergjithesi.
    Fshati Fikas eshte me popullate ortodokse .Ne mesjete ka pas 7 kisha .Ne pamundesi t'i rindertojne ,e kupton perse ,ne vendin e njeres prej kishave te dikureshme ngriten nje kryq .Une u uroj qe nje dite te kene para dhe t'i rindetojne te gjitha kishat qe i prishi hoxha Enver .

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2011
    Postime
    30

Citim Postuar më parë nga ~Geri~ Lexo Postimin
    Eshte shume filozofike dhe e pakuptimte qe nje person pa buke ne shtepi qe gjithe diten rri dhe vjedh kapaket e pusetave i drejtohet nje kryqi per ta rrembyer ne maje te kodres duke e demtuar me eksploziv dhe pastaj , imagjinoni e con bashke me kapaket e pusetave te vjedhura ne kombinatin metalurgjik prone e turqve tashme, me te vetmin qellim qe me leket e fituara te ushqeje femijet e tij . Demtimi i simboleve fetare nuk i sherben barkut te asnjerit prej njerzve.
    O Geri ! Nuk jane hallaxhinjte qe mbledhin hekurishte ata qe kane bere kete .Eksplozivi qe u perdor kostonte me shume .Duhej vinc dhe kamion i madh per ta transportuar .Ata qe thoni Ju mezi kane nje karroce me 3 rrota .Shiko se mos i korigjon dot opinionet e tua .

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,590
    Postimet në Bllog
    1

Te vendoset nje kryq ne nje vend ku dikur ka qene Kishe eshte normale. Kjo ceshtje eshte hapur nga viti 2004, i eshte vene disa here eksploziv dhe nuk eshte paditur njeri deri me sot,..., Detyra e shtetit eshte te vere autoret para drejtesise..
    Duaje te afermin tend si veten

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Te vendoset nje kryq ne nje vend ku dikur ka qene Kishe eshte normale. Kjo ceshtje eshte hapur nga viti 2004, i eshte vene disa here eksploziv dhe nuk eshte paditur njeri deri me sot,..., Detyra e shtetit eshte te vere autoret para drejtesise..
    autoret me burgim te perjetshem, i kap ligji i terrorizmit si taleban.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Faqja 23 prej 24 FillimFillim ... 1321222324 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •