Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru
Po neperken BOLLANO pse nuk e ndoqi penalisht kjo OMONIA E BYTHES, KUR HOQI TABELAT SHQIP DHE NA VURI ATO GREQISHT?????
KY veprim i NEPERKES BOLLANO jo vetem qe nxit konflikt nderetnik por eshte nje AKT FLAGRANT ANTIKOMBETAR , i cili duhet te merrte DENIMIN MAKSIMAL, por kjo OMONIA E BYTHES nuk e hapi gojen fare dhe jo vetem kaq POR E PERKRAHI BOLLANON,
Maratonomak, Greket me Shqiptaret (Populli i thjeshte) nuk jane ne hasmeri me njeri tjetrin, qe te pajtehet, ne hasmeri me Shqiptaret jane disa Qarqe Shoviniste Greke te te ashtuquajturit Vorio Pilur, te cilet ne kurriz te besimit ORTODOKS dhe te Krishtereve Ortodokse Shqiptare punojne nen rrogoz per te realizuar planet e tyre
Te verteten per Aristotel Gumen nuk e di asnjeri , prandaj leri keto teori, sepse nje lule nuk sjell beharin themi ne Shqiptaret
Mos u njgjit pas nje rasti , por le te bisedojme per me gjere per popullaten minoritare Greke , ka apo ska te drejta te barabarta me ne Shqiptaret?????
le ta fillojme nga greket ne himare , qe nuk i njihet statusi i minoritetit por i pagezojne si shqiptare duke u mohuar cdo te drejte qe te shprehen per etnine e tyre. madje dhe i vrasin nese flasin greqisht.
besoj se rastii gumes nuk eshte per ta anashkaluar, eshte pasqyra e problematikes.
Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru
minoritaret e leshit kan arrit majat e pushtetit ne shqipni ne cdo sistem edhe ne kohen e dulles krejt oficera ishin.
keni gjet pa boni. ushtaret e omonias vran dy ushtaraket shqiptar ne diten me diell e su denu kerkush.
JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Shiko akil Gumen ndjese paste, mund ta kene vrare edhe per shkaqe fare banale, ashtu sic mund te me vrase mua ose ty dikush vetem dhe vetem se ndoshta nuk i pe;qeu toni i zerit tend ose tim, prandaj lere kete teze se nuk ben, kete teze e perdorin vetem Greket....
Sa per Himaren kam shkuar per pushime edhe ne kohen e XHAXHIT , dhe ne nje vit rastesisht jam njohur edhe me Pirro Dhimen , atehere i vogel dhe i pa njohur, dhe te siguroj qe flisnin Greqisht dhe nuk i trazonte asnjeri, por nqs se eshte ashtu sic thua ti, ateher me c'guxim vjen Agimi i Arte ne Himare pa Police dhe pa Truproje (e kam fjalen per disa deputete) , dhe meqenese Greket qenkan kaq shume DEMOKRATE atehere le te guxoje nje anetar i minoritetit Turk nga Komotinia Te ngreje Flamurin Turk dhe te akuzoje Greket per Vrasje .... Te nesermen qe te mos them te njejten dite Ka hyre ne burg, le te mos diskutojme ketu HEQJEN NE MENYRE TE PA LIGJSHME TE TABELAVE NE GJUHEN SHQIPTARE DHE ZEVENDESIMIN ME ATO NE GJUHEN GREKE do te hante denim te perjetshem, por ketu ne ne ska Demokraci prandaj dghe Bollanoja me shoke bejne cte duan.
Akil shume shoqerisht po te jap nje keshille i dashur, lere kete monopat Antishqiptar qe ke marre sepse sic e shikon edhe ti gjendja ne Ballkan po tensionohet shume , dhe kjo nuk eshte AS NE TE MIREN TUAJ (Grekeve) DHE as ne te MIREN TONE (Shqiptareve) sepse jam 1000% i sigurte qe nqs ndodh nje konflik i armatosur ne ballkan nderjmet nesh ATA QE TE FRYJNE MENDJEN TY DHE ATA QE I FRYJNE MENDTE atyre te AK, NUK DO TE DERGOJNE DJEMTE E TYRE NE LUFTE POR DO TJA MBATHIN JASHTE SHTETIT ME GJITHE FAMILJE DUKE TE LENE TY DHE MUA TE VRASIM NJERI TJETRIN
KETO KISHA PER TE TE THENE UNE VELLA
Krijoni Kontakt