SHBA dhe Koreja e Jugut firmosin marreveshje per bashkepunim ushtarak. Marreveshja e firmosur te premten detyron ushtrine amerikane qe te luftoje per te mbrojtur aleatin e vet ne rast se fillon nje lufte ne gadishullin korean.
http://www.nytimes.com/2013/03/26/world/asia/us-and-south-korea-sign-plan-to-counter-north.html?_r=0
Ja dhe kjo ishte manget. Akoma sjane varrosur trupat e ushtareve te vrare ne Irak dhe Afganistan.![]()
Video nga Korejka e Veriut qe pershkruan nje lufte 3-ditore ku do pushtoje Seulin dhe do marre 150 mije amerikane peng![]()
C'fat te keq kane disa popuj! Gjynah!
Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru
Po a vetem emri dhe te varish ne qsf nji kryq dhe u bere krishter edhe nese nuk e ke per kushtetut biblen,edhe nese nuk gjykon me parimet biblike,edhe nese gjykon me ligjet pagane dhe jeton si pagan,edhe nese tallesh me biblen ,nuk beson ne biblen..edhe nese lejon akte qe jane ne kundershtim me biblen sikur jane pederastia,imoraliteti,pedofilia dhe shum e shum akte antikristiane dhe ne fund me revulucionin francez fene krishtere totall e qiten aut,dhe perseri mendoni se jeni krishtere vetem duke mbajtur kryqin ne qafe?
Zene rusine komuniste ckishte dallim sa ishte ne komunizem dhe tani,zeri skandinavet te cilet jane ateiste si shumica dermuese ne evrope kan mendime negative per krishterizmin dhe nuk besojne dogmat e tij edhe pse nga jashte quhen krushter ose protestant?
Ndoshta ndonji shtet ne afrik nga zulut ma shum besojne ne dogmat krishtere sesa perendimi i cili lau hesapet me krishterizmin moti dhe adoptoj demokracine dhe sekullarizmin..
Fitorja e vėrtetė i takon Allahut dhe besimtarėve por qafirat kėtė nuk e kuptojnė.
Or ti djale i mbare, po a je ne vete ti?!
Si Evropa paska patur frike se po zhdukej nga arabet...
Pastaj kjo eshte e forte, ti thua; Zoti i beri te puthin prapanicen e ēdo kujt edhe te maxhupit. po qe kur keshtu nje jevg te puthi prapanicen e vetes..., kjo quhet "GINES"
Pra ti thua qe Zoti si denim jep mergimin..., kjo ne vendet arabe, turke, persiane dhe ma tarhu...:-) qe kane braktisur sheriatin ( shtetin me ligjet islamike ) ..., a s'me thua o njeri,
pra edhe neve shqiptaret ngelem rrugeve te botes dhe ne dyert e Euro-Amerikes..., pra Zoti po na denon por qe se kuptova une, perse?!..., ndoshta kemi braktisur edhe neve
ligjin e sheriatit..., por kur keshtu ka ndodhur kjo???
Po ty, te vjen keq per kete..., pra Ishim nen sheriat kur ishin turr-qit..., mos valle po tu dhimbkan ato kohe kur shqiptareve Turku i bente zorret kukurez ( per hater te sheriatit ).
Me duket sikur je duke bere shaka, nuk besoj qe nje shqiptar te kete guximin e te mendoje seriozisht keshtu..., jam krejt i bindur, nuk ka shqiptar qe te doje qe te jetoje nen sheriat.
Me duket qe jam duke humbur kohe..., ti nuk po flisje seriozisht..., pasi une nuk kuptova batuten tende; "Jevgu ( magjypi ) ti puthi prapanicen jevgut ( jevgjitit ).:-)
Pershendetje
Mėsoi tė tjerėt me jetėn tėnde dhe jo me fjalėt e tua
Krijoni Kontakt