Urime pesë vjetori i pavarsisë Kosovë. E ju milet i Kosovës durim durim, sigurisht se do vinë ditë më të mira për mirqenije dhe prosperitet sociale. Edhe ashtu ju jeni një ndër shampionët e fundit dhe të devotshëm të durimit .
URIME PAMVARËSIA DHE NJË BASHKIM SA MË TË SHPEJT TË TË GJITHA TRIJEVE SHQIPTARE
Skedarët e Bashkëngjitur 159623
URIME PAMVARËSIA DUKE MARRË PARASYSH DY GJËRA:
- MOS THUAJ ÇKA KA BËR SHTETI PËR MUA, POR ÇKA KAM BËR UNË PËR SHTETIN, sepse para se të të ngres ty shteti përpjet, ti duhesh ngritur shtetin përpjet!
para se të të mbroj ti shteti, ti duhesh mbrojtur shtetin!
- MOS TË HARROHEN DHE LIHEN KURBAN SHQIPTART JASHTA TROJEVE TË KOSOVËS DHE SHQIPËRIS, E TË BËHENI QYQAR!!!
Kosove e dashur! Me se fundmi i bere 5 vjet pavaresi, 5 vjet rruge te mundimshme ne konsolidimin tend si shtet, ne njohjen tende si e lire nga shume shtete te tjere dhe ne sakrificat e tua per te ecur perpara! Gezuar kete feste dhe ndihem e lumtur per ate pak kontribut qe kam dhene edhe une ne mbajtjen e familjeve kosovare ne shtepine time dhe ne shkollen time...Gezuar popull i dashur e i shumevuajtur, mblidhuni ne shtepine tuaj dhe gezoni lumturine e pavaresine ne shtepite tuaja!
Gezuar!
![]()
Në rrugëtimin e saj shtetëror, për gjysmë dekade, Kosova ka arritur progres në fusha të ndryshme të zhvillimit, të cilat janë evidente në mesin e shoqërisë tonë. Megjithëkëtë, janë segmente të caktuara të cilat e sfidojnë shtetin e ri në konsolidim e sipër, por që vërehen elemente shpresëdhënëse të tejkalimit të tyre, duke vënë në konsideratë fazën transite nga një shoqëri me pasoja të luftës në një shoqëri demokratike, ku fjalën kryesore ka kushtetuta, ligjet dhe akte të tjera nënligjore.
Sot, ne festojmë shtetin tonë si rezultat i përpjekjeve dhe sakrificave një shekullore të baballarëve, gjyshërve dhe stërgjyshërve tanë, të familjeve tona, të burrave, grave, pleqve, bijve e bijave tona që ranë dhe u flijuan në rrugën tonë të përgjakshme për lirinë dhe pavarësinë e Kosovës.
Lavdi gjithë dëshmorëve, martirëve dhe të rënëve për këtë ditë!
Urime gjithë shqiptarëve anekënd globit ky 5 vjetor i Pavarësisë së Kosovës!
Zoti i bekoftë shqiptarët dhe gjithë dashamirët e tyre!
Dar_di
"Fet` e besëtë t`i kemi, po të ndarë të mos jemi." Naim Frashëri
Urime, urime, urime..........per 1000 vjet...!!
Jarigas
I pershendes te gjithe shqiptaret kudo gjinden, ne te gjitha trojet shqiptare, poashtu edhe ata bashkatdhetare qe gjinden neper ter gjithe boten. Urime 'gjyem-pavarsia', se per mua nuk ka pavaresi te plote pa bashkim. Kujtonie te gjithe se vetem nje flamur kemi, dhe une ju pershendes me nje keng qe kendojne bilbilat e kombit tone nga Malsia e Madhe, Shqiperia, Cameria, Ilirida dhe Dardania - Ndegjim te kendshem:
Ndryshuar për herë të fundit nga Gon! : 17-02-2013 më 14:13
edhe une bashkohem me urimin e gonit.
se bashku me kengen.
do rrosh me shume o gon.
gezuar pavaresia.
a me shpejt bashke ne nji shtet te te gjithe shqiptareve.
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
...Urime 5 vjetori i Pavarsis se Kosoves .
Gezuar per shum mot.
Vv - Palaço+LISBA :D
Krijoni Kontakt