Nuk e di arsyen qka me uru , kujna me ja uru ??
aahhh po Urime Hashim Thacit per perfitimet e veta nga shqiptaret e Kosoves (qe po na vjedh)
Nuk e di arsyen qka me uru , kujna me ja uru ??
aahhh po Urime Hashim Thacit per perfitimet e veta nga shqiptaret e Kosoves (qe po na vjedh)
General, me rendesi dicka me uru, sot duhet me harru korrupcionin, neser e permendim pastaj.
Improvise, Adapt, Overcome
URIME 5 SHTETE ILIRE !
Uploaded with ImageShack.us
Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
urime per 5 vjetorin. dhe me mend ne koke te beni shtet te mbare. duke mos kopjuar shqiperine.
Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru
Te gjithe ankohen se s`kane shtet....por asnje nuk ankohet se nuk ka ku te punoj.
Improvise, Adapt, Overcome
Shteti është si një BANK !...pret vetëm shifra....është i pameshirshem shteti si Banka....po pate para te don banka dhe shteti....Franca ka 60 milion banor, brenda këtyre tri ditesh 3 veta u vetëdjegën...per ç arsyeje do pyesni, si ka mundesi qe nje superfuqi nuk iu del ne ndihmë 10 milion njerezeve qe jane ne mjerim dita dites e shyjne jeten me vujtje...e shteti eshte superfuqi....amerika ka 20 milon veta pa kulem, flejne nder ura...
...ku ja ndin shtetit sot nese unë nuk kam per te ngrënë eapo nuk kam nxemje ?....ose kam mbetur pa duhan....lol !
Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK
Po të ishte gjalle Agim Ramadani, ndoshta do të bënte një poezi edhe më të fuqishma nga c'e bëra unë.
Ndiqeni:
ZEMËRIMI I NJË LUFTËTARI
( dhe Dita e Pavarësisë )
Kur njëri foli për Pavarësinë – tash frik
Tjetri u zemërua – te hunda ia tregoi gishtin
Përralla me kecër janë këto – o, mik
Lëri pallavrat – mos ia nxirr bishtin!
Unë që dikur isha në vijë të frontit
E shkau më pinte gjakun me pambuk;
- Ti, krejt pandershëm u ngjite majë fronit,
dhe fëmijët e mi sot heqin për bukë!
Unë s’e shijoj dot aromën e lirisë,
Ti po ma vret, siç ma vriste dikur shkau
Për mua është e ftohtë Ditë e Pavarësisë
Kur sot e keqja po më vjen nga “vëllau”!
Adem Gashi, Danimarkë
"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
Kur sfle gjume, hedh po te njejtin shkrim dy here![]()
GEZUAR 5 VJETORIN E PAVARESISE
Ndryshuar për herë të fundit nga Serioze : 17-02-2013 më 03:05
♥ Nëse kerkon besimin tim, Më jep sinqeritetin tënd... ♥
Krijoni Kontakt