Te thashe te heqesh "syzet e budallallekut" pasi te konsideroj akoma person me njefare niveli intelktiv, ani se pres akoma te kthjellohesh!!
Ti sjell nje video dhe komenton se ajo video "tregon shume"!! E pra, tregon se ti ose s'e ke pare dhe je mjaftuar te postosh ate qe ke lexuar, e atehere me te drejte mund te te them "hiq syzet e budallallekut", ose e ke pare dhe nuk e ke kuptuar!! Per kete te fundit nuk ka syze qe mund te hiqen!!
Aha, kjo eshte deshmi e "tolerances" tende??!!Ti akoma nuk e ke kuptuar se ne nje forum te lire, t'i thuash tjetrit mos u gerric me mua, nderkohe qe i jep vetes te drejten te shprehesh mendime mbi te tjeret, eshte budallallek??!!merre me marrezirat e tua tani!!! te kam kerkuar te mos gerricesh me mua. zog gomarit.
E perseri une nuk mund te besoj se niveli yt intelektiv eshte i ulet!!(nuk besoj se je kerriē)
Mos, ē'paske bere!! E, ke sjellur edhe video dhe lajme siē ben shpesh per Kishen katolike??!!p.s. nuk e kam zakon te shkruaj kunder feve, por kunder pikpamjeve te shume besimtareve muslimane jam shprehuar sa here qe jam dikjaruar pro abortit apo martesave gay. ose kur kam pas hapur nje teme per moslejimin e femrave muslimane nga disa shtete qe te martohen me te krishtere. por ti pervec se budalla je edhe i verber.
Nejse, meqe s'e paske kuptuar thelbin e postimit tim ngaqe paraprakisht nuk kupton marrezine tende, s'e kam fare problem qe te kritikohet Kisha apo papa, madje e bej edhe vete, por postimi i lajmeve me tendenciozitet(ose me budallallekun e nje komenti te huazuar nga nje gazete e "famshme")!!
....ahahahahahah....1000 here me tolerant se une!!!! Ndaj kujt, Kishes katolike??!!Kjo po qe quhet hipokrizi!!p.p.s. je kokrra e hipokritit kur me flet mua per urrejtje, nderkohe qe jam 1000 here me tolerant se ti dhe di cfare do te thote te respektosh fene e tjetrit. ti jo. une ndaj krevatin me femer te krishtere e ti me flet mua per urrejtje. ti je nder top 5 personat me te mbushur me urrejtje ketu. prandaj je HIPOKRIT.
Ndersa une nuk e kam fshehur asnjehere peshtiresine(jo urrejtjen) ndaj nje feje qe sipas meje eshte kriminele(jo fetareve), dhe eshte e drejta ime qe askush nuk mund te ma heqe!!
Asnjehere nuk e kam fshehur synimin tim per te hedhur drite mbi ato qe sipas mendimit tim jane te keqijat e Kombit, pa u kujdesur aspak per mendimin e atyre qe me hipokrize duan te paraqiten si "politically correct"!! Krimi quhet krim e krimineli kriminel e , edhe nese kjo lendon nje pjese te bashkekombasve te mi, nuk mund te quhet "intolerance" apo siē thone "bufat", hipokrizi!!
Por, te kesh nje pozicion te qarte ne lidhje me nje dukuri apo me nje ideologji, nuk eshte per te gjithe; duhet te kesh gjak nder damare e ai gjak te vloje per kombi9n dhe drejtesine, perndryshe je vetem nje kukuvajke qe ndjell vetem kob!!
Krijoni Kontakt