Close
Faqja 2 prej 31 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 301
    bashkekohor Maska e ~Geri~
    Anėtarėsuar
    21-06-2004
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    914

Pėr: Papa Benedikt XVI : "Jap dorėheqje !"

Emri:  au.JPG

Shikime: 368

Madhėsia:  66.8 KB

ja pse papa dha doreheqjen

Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Jo, moter e dashur, nuk po i vjen fundi botes!
    Thjesht kemi nje deshmi te pakundershtueshme te pastertise shpirterore te papes Benedikt!!
    Zoti bekofte ate dhe te gjithe ne!!
    "Ta duam "Shqiperine", si shqiptaret "Ameriken"

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

A thu a do me mujt me ju dhez tymi i bardh ne vatikan tash !

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar mė parė nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    A thu a do me mujt me ju dhez tymi i bardh ne vatikan tash !
    Mė kujtohėt se sipas Nostradamusit, benediktu sipas njė liste ishte "papa i fundit" !

Pamvaresisht te kaluares se Benediktut, kete akt madhor ne favor te besimit te tij, duhet pershendetur.

Shpresoj se politikanet tan te marrin "mėsim" pak nga kjo kultur, qe po thirren shpesh here ne te.

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar mė parė nga Diella1 Lexo Postimin
    Une per vete nje koment kam: Po i vjen fundi botes!
    Te pergezoje se eshte papa i DYTE, e jo i PARI....pra, nuk i vjen fundi botes...............uuuuuuuuuuuuuuuuui, shpetuam, a ???

tungi
    albanish by nature

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Citim Postuar mė parė nga Diella1 Lexo Postimin
    Une per vete nje koment kam: Po i vjen fundi botes!
    po i vie fundi botes sepse "shefi" i njerit nder institucionet me te kalbura dhe te korruptuara ne bote jep derheqjen?
    hmmm. pikepamje shume interesante...
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anėtarėsuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

profecia e shen malachy nje murg irlandez i shek. 12. i cili beri nje list me te gjithe papet qe do viheshin ne vazhdim, duke i pershkruar ata ne lidhje me ngjarje qe do pasonin ne te ardhmen e botes.

profecia e tij mbaron te petrus romanus si papa i fundit ne bote. sipas tij benedikti ishte i parafundit.
    ky qe do zgjidhet i bie te jete i fundit.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar mė parė nga Akili-A Lexo Postimin
    profecia e shen malachy nje murg irlandez i shek. 12. i cili beri nje list me te gjithe papet qe do viheshin ne vazhdim, duke i pershkruar ata ne lidhje me ngjarje qe do pasonin ne te ardhmen e botes.

profecia e tij mbaron te petrus romanus si papa i fundit ne bote. sipas tij benedikti ishte i parafundit.
    ky qe do zgjidhet i bie te jete i fundit.
    Kete "profeci" e kam degjuar edhe une dhe pak a shume shprehet ne kete menyre:"gjate perndjekjes se fundit te kishes do te jete pape pjeter romaku i cili do ta coje grigjen neper shume veshtiresi dhe kur keto te kene perfunduar,qyteti i shtate kodrave do te shkaterohet dhe gjykatesi i frikshem do te gjykoje popullin e tij".Nuk po them se e besoj kete profeci po me duket pak e cuditshme.Referenca "pjeter romaku" shpjegohet nqs do te zgjidhet nje pape italian...

Anėtarėsuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar mė parė nga Korca 123 Lexo Postimin
    Kete "profeci" e kam degjuar edhe une dhe pak a shume shprehet ne kete menyre:"gjate perndjekjes se fundit te kishes do te jete pape pjeter romaku i cili do ta coje grigjen neper shume veshtiresi dhe kur keto te kene perfunduar,qyteti i shtate kodrave do te shkaterohet dhe gjykatesi i frikshem do te gjykoje popullin e tij".Nuk po them se e besoj kete profeci po me duket pak e cuditshme.Referenca "pjeter romaku" shpjegohet nqs do te zgjidhet nje pape italian...
    emri petrus romanus nuk besoj te kete lidhje me italian. pasi profecia e tij eshte shkruar latinisht i perkiste te gjithe botes kristiane, dhe ne kohen qe eshte shkruar profecia nuk ekzistonte mentaliteti i kombeve dhe nuk kishte komb italian.
    petrus romanus ndoshta nenkupton dicka sinjikative qe lidhet me filozofine biblike. pasi moto-ja ne latinisht qe e shoqeron eshte "In p`secutione extrema S.R.E"

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar mė parė nga Akili-A Lexo Postimin
    emri petrus romanus nuk besoj te kete lidhje me italian. pasi profecia e tij eshte shkruar latinisht i perkiste te gjithe botes kristiane, dhe ne kohen qe eshte shkruar profecia nuk ekzistonte mentaliteti i kombeve dhe nuk kishte komb italian.
    petrus romanus ndoshta nenkupton dicka sinjikative qe lidhet me filozofine biblike. pasi moto-ja ne latinisht qe e shoqeron eshte "In p`secutione extrema S.R.E"
    Ndoshta emri pjeter romaku nenkupton dicka tjeter por une kam lexuar nje liber qe na fakt ishte triller por fliste per nje pape qe perkon me kete qe do te zgjidhet tani dhe ishte italian dhe zgjodhi si emer pjetri i dyte,emer qe nuk ka guxuar te zgjedhe as edhe nje pape ne historine e kishes.Une personalisht nuk besoj te jete e vertete por me duket disi intriguese menyra sesi po rjedhin gjerat...

Anėtarėsuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar mė parė nga Korca 123 Lexo Postimin
    Ndoshta emri pjeter romaku nenkupton dicka tjeter por une kam lexuar nje liber qe na fakt ishte triller por fliste per nje pape qe perkon me kete qe do te zgjidhet tani dhe ishte italian dhe zgjodhi si emer pjetri i dyte,emer qe nuk ka guxuar te zgjedhe as edhe nje pape ne historine e kishes.Une personalisht nuk besoj te jete e vertete por me duket disi intriguese menyra sesi po rjedhin gjerat...
    do ishte me te vertete intriguese nese papa i ri do te zgjedhi emrin e pjetrit.

Faqja 2 prej 31 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •