Close
Faqja 10 prej 14 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 132
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011

Për: Varrezat e ushtarëve grekë, ja 6 vendet ku do gërmohet

Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    megjithese jam kunder ndryshimit te kufijve, nganjehere i mirekuptoje minoritetin grek ne shqiperi.
    sepse te jetosh ne yqmin e shqiptareve qenka fatkeqesia me e madhe qe mund ti ndodhi nje qenie njerezore ne toke.
    Duhet ber presion ndaj Shqiperise dhe shqiptarve qe te trajtojne minoritetin grek ashtu si grechia trajton minoritetet

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

autonomi nuk do te thote shtet, brenda shtetit, ke koncept te gabuar, totalitar madje. pasi shtet per ty eshte totalitarizmi, ku njeri ka te gjitha kopetencat ne dore.
    une madje jam per autonomi te gjithe shqiperise. sipas disa krahinave. me nje qeveri qendrore ku ka ushtrine policine e gjykatat.
    kurse kopetencat e tjera i kane krahinat autonome.
    thjesht per arsye zhvillimi e jo nacionalizmi.
    nuk kam koncept fare te gabuar,por duke ditur situaten ne bakllkan dhe duke njohur se kush jane greket dhe serbet thash ata qe thashe me lart.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011

autonomi nuk do te thote shtet, brenda shtetit, ke koncept te gabuar, totalitar madje. pasi shtet per ty eshte totalitarizmi, ku njeri ka te gjitha kopetencat ne dore.
    une madje jam per autonomi te gjithe shqiperise. sipas disa krahinave. me nje qeveri qendrore ku ka ushtrine policine e gjykatat.
    kurse kopetencat e tjera i kane krahinat autonome.
    thjesht per arsye zhvillimi e jo nacionalizmi.
    po thuaj burre shkurt REGJIONALIZIM ,si duket nuk keni iden per cfar flisni!

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    nuk kam koncept fare te gabuar,por duke ditur situaten ne bakllkan dhe duke njohur se kush jane greket dhe serbet thash ata qe thashe me lart.
    mosmirqenija e grekeve ne shqiperi do sjelli gjithmone konflikte. pra eshte ne doren e shqiptareve te rrisin nivelin e ekonomise dhe demokracise, qe te mos ankohet njeri.

nuk mund ti thuash tjetrit mos kerko me mire, por kenaqu me kaq sac ofroj une, sepse nuk jane sklleverit e tu.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

mosmirqenija e grekeve ne shqiperi do sjelli gjithmone konflikte. pra eshte ne doren e shqiptareve te rrisin nivelin e ekonomise dhe demokracise, qe te mos ankohet njeri.

nuk mund ti thuash tjetrit mos kerko me mire, por kenaqu me kaq sac ofroj une, sepse nuk jane sklleverit e tu.
    nuk i kuptoj keta qe thua dhe per cilen mosmirqenje e ke fjalen,dhe pse duhet te vecojme greket nga shqiprtaret ate ekonomi kemi aq sa vujne shqiptart vuajne dhe ''greket'',per greket ta dhashe dhe nje pergjigje,pra me te veretete nuk kuptoj per cilen mosmireqenie dhe per cilet skllever e ke fjalen:
    Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    pse mo?kane shkollat e veta,gerqishten e flasin lirshem,kane tabela ne 2 gjuhe,kane punet e biszneset e tyre,festojne cdo here cfare te duan me flamurin grek dhe flamurin e ''autonomise'' dhe asnj njeri nuk i thote gje,i gjen ne cdo institucion madje dhe ne shkallet me te larta te qeverise edhe pse punojne kundra Shqiperise,cdo me teper ti??? cili shtet jep me shume per pakicat e tyre?mos Shqiperia i jep dhe me teper nga ajo qe duhet???

i/e regjistruar Maska e Alti Elezi
    Anëtarësuar
    04-04-2010
    Postime
    794

O djema po merreni me njavash njavash,Greket mund te duan dhe 908765 vrima per te hapur,se per cfare behet nuk i dihet,por Dihet qe fronti i Dokumentuar i Luftes Italo_greke eshte ne kufirin,Dragot,Peshtan,mezhgoran,Kelcyre,Qafe Kicok,ne kufi me Korcen dhe ne Tre Urat,pra ketu jane bere luftimet me te medhaja,por nje cudi eshte pse spo na kerkojne dhe Talanet te bejne vrima.
    Ne baze te hartave ushtarake ku jane zhvilluar luftime dhe mendohet qe te kete te vrare,Greket,Italianet si Gjermanet,kane te drejte sipas marreveshjeve te terheqin kockat e per ti cuar ne Gerqi,apo Itali.
    Pra ne nuk shkojme ne Gerqi te hapim vrima,sepse skemi shkuar ndonjeher per lufte,kurse Greku do te terheqe Kockat po i gjeten ne ato Gerxhe,por prapaskena qe luhet ose mendohet te luhet eshte se ato zona tashme jane te pa Banuara prej vitesh,dhe VARREZAT CIVILE SHQIPTARE ambalazhohen si ushtare Greke te dokumentuara dhe firmosura nga Qeverite e Bananeve Shqiptare,dhe keto Kocka te VAREZAVE CIVILE SHQIPTARE paraqiten me test ADN-je si GREKE.......pra.......GAME OVER !!!

Shqiperi=Kale Troje=Gerqi.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Alti Elezi : 17-02-2013 më 20:41

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar më parë nga Alti Elezi Lexo Postimin
    O djema po merreni me njavash njavash,Greket mund te duan dhe 908765 vrima per te hapur,se per cfare behet nuk i dihet,por Dihet qe fronti i Dokumentuar i Luftes Italo_greke eshte ne kufirin,Dragot,Peshtan,mezhgoran,Kelcyre,Qafe Kicok,ne kufi me Korcen dhe ne Tre Urat,pra ketu jane bere luftimet me te medhaja,por nje cudi eshte pse spo na kerkojne dhe Talanet te bejne vrima.
    Ne baze te hartave ushtarake ku jane zhvilluar luftime dhe mendohet qe te kete te vrare,Greket,Italianet si Gjermanet,kane te drejte sipas marreveshjeve te terheqin kockat e per ti cuar ne Gerqi,apo Itali.
    Pra ne nuk shkojme ne Gerqi te hapim vrima,sepse skemi shkuar ndonjeher per lufte,kurse Greku do te terheqe Kockat po i gjeten ne ato Gerxhe,por prapaskena qe luhet ose mendohet te luhet eshte se ato zona tashme jane te pa Banuara pre vitesh,dhe VARREZAT CIVILE SHQIPTARE ambalazhohen si ushtare Greke te dokumentuara dhe firmosura nga Qeverite e Bananeve Shqiptare,dhe keto Kocka te VAREZAVE CIVILE SHQIPTARE paraqiten me ADN si GREKE.......pra.......GAME OVER !!!
    pse nuk ka ndonje komision ku behet verifikimi i eshtrave??? po me cudit.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

i/e regjistruar Maska e Alti Elezi
    Anëtarësuar
    04-04-2010
    Postime
    794

pse nuk ka ndonje komision ku behet verifikimi i eshtrave??? po me cudit.
    Cili Komision???
    Nga Kush ???
    Lufta Italo_Greke dihet kur eshte bere,ne zonen midis Kicok Ballaban,e Kelcyre,formohet nje trekendesh,dhe aty mendohet(gojdhene)qe Greket ne Terheqje e siper kane lene shume FLORI,mgjth ato zona dikur banoheshin nga shume njerez sot nga askush,mjafton nja 2000 euro shoqerusit dhe e mer nenshtetesine direkt,nga Shqiptar ne Grek.
    Une nuk e di,a e ke parasysh si zone,por une njoh pak a shume si zone,dhe aty ku jane bere luftime jane GRYKA MALESH te thepisura,vetem ti kene lene kockat e ushtareve neper shpella,se ndryshe ku do i gjejne.

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296

0.6 perqindeshi fliska per autonomi?
    Kosovaret e kane interesante ate fjalen 'Hajgare' :P
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Kisha në Gjirokastër, me vare të grekëve të paidentifikuar që prej 1999

BULARAT- Në kohën kur Greqia pritet të filloi procedurat për nisjen e kërkimeve për eshtrat e ushtarëve grekë në Shqipëri, në Bularat të Gjirokastrës ka ende 89 kuti me eshtra të paidentifikuara. Në varrezat e këtij fshati janë varret e 59 ushtarëve të tjerë grekë, tashmë të identifikuar, por "Albanian Screen" publikon foto të kutive metalike me eshtra të tjera, që ruhen në ambientet e kishës së Bularatit. Eshtrat e pretenduara të ushtarëve të rënë grekë gjatë luftës italo-greke, qëndrojnë që prej vitit 1999 brenda kishës pa iu nënshtruar asnjë procedure për të verifikuar nëse me të vërtetë janë apo jo eshtra ushtarësh grekë.

Mjeku ligjor Prof.Dr. Bardhyl Çipi në një intervistë për "AS", tregon të gjitha procedurat që ndiqen për identifikimin e eshtrave.

"Problemi i parë që del këtu është problemi që të përcaktohen këto eshtra, që janë apo nuk janë të një njeriu, sidomos ky problem del kur kemi sasi të vogël eshtrash. Pas kësaj bëhen ato që quhen identifikimi grupor, që ka të bëjë me përcaktimin e seksit, mosha. Tani kalojmë në momentin e dytë, përcaktimi i shkaqeve të vdekjes. Këtu mund ta përcaktojmë në raste kur mendohet për dëmtime që ka pësuar viktima kur ka qenë gjallë dhe këto dëmtime janë shënuar dhe me dëmtime të kockave. Kalojnë disa fazë dhe pastaj ai përfundon në skelet, por kur skeleti është i freskët ai është akoma me mbeturina indesh, kocka bëhet më e brishtë dhe kjo varet me kohë. Ky është një përcaktim i përafërt, jo i saktë", shpjegon profesor Çipi. Deri tani asnjë ekspert nuk i analizuar ato, ndërsa çwshtja u bw publike nga zëvendësministri grek i Mbrojtjes, Panajot Karabela.

/Shekulli Online/Përgatiti: E.Sh/

Faqja 10 prej 14 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •