Anetarin e mesiperm? Po ku e di une kush vjen? Po eshte goc, qe besoj se do jete nje goc, e ben te lumtur nje film qe do me e pa. Po te jete cun, e ben te lumtur nje kafe dhe nje cigare aty ne krah te tastieres.
Anetarin e mesiperm? Po ku e di une kush vjen? Po eshte goc, qe besoj se do jete nje goc, e ben te lumtur nje film qe do me e pa. Po te jete cun, e ben te lumtur nje kafe dhe nje cigare aty ne krah te tastieres.
Pse mer te dukem gje ēun e?? Sa per temen se di ēa tben te lumtur shum ne dilema duket.
It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .
arlington te kjo tema duhet te flasesh per personin mbi postimin qe do besh ti. Ne kete rast ti kishe lulken kupton?? psh ti je lart meje une them Arlington do ta bente te lumtur nji xhiro buze detit
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Ahaaa, po une dal gjithmone lart i pari, sepse e kam bere qe postimet e reja te jene ne faqen e pare jo te fundit, flm qe me informove se kisha hall se do vdisja injorant.
Xhiro ne buze te detit? je ne terezi, me kete te ftohte.
Kurse Busyn mendoj se do e bente pak te lumtur ta coja ne koncertin e Trans-Siberian Orchestra qe po jepet afer meje.
fiks e ke gjetur pak fare do me bente me co more ne ndonje xhiro a bowlin apo gjera aktive cjane kto koncerte qe thua hhaha.
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Te lumtur kete e ben...nje pale skija se ashtu keshtu ju ka hyp hahaha
Hot urime senja e re ...
Krijoni Kontakt