Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 14
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

A shkelen te drejtat e shqiptareve mysliman ne trojet shqiptare ?!

vertete me preku ne shpirte ky videoincizim, a kjo na qenka 'demokracia'?!

Mendoj se te jesh 'mysliman' nuk eshte krim ! Kush po na e servir neve kete, qe ne t'i shohim myslimanet si nje rrezik per kombin shqiptar?!

Asnje njeriu nuk duhet t'i cenohet e drejta e vetevendosjes per veten e tij sa i perket qeshtjes fetare...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 21-02-2013 mė 15:03

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Pėr: A shkelen te drejtat e shqiptareve mysliman ne trojet shqiptare ?!

Cfare rastesie,pikerisht sot e pashe edhe une kete dokumentar.E ndoqa te gjithin

Por kishte shume gjera qe nuk me pelqyen,ne radhe te pare titulli "Shkijet shqipfoles" nenkupton se te gjithe ata qe nuk perkrahin islamin nuk jane shqiptare,shenjestrimi i gjithe atyre qe kundershtojne islamin si "armiq" eshte pika me e dobet.Te quash te gjitha ata qe te kritikojne armiq mua me duket pak absurde...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Citim Postuar mė parė nga Korca 123 Lexo Postimin
    Cfare rastesie,pikerisht sot e pashe edhe une kete dokumentar.E ndoqa te gjithin

Por kishte shume gjera qe nuk me pelqyen,ne radhe te pare titulli "Shkijet shqipfoles" nenkupton se te gjithe ata qe nuk perkrahin islamin nuk jane shqiptare,shenjestrimi i gjithe atyre qe kundershtojne islamin si "armiq" eshte pika me e dobet.Te quash te gjitha ata qe te kritikojne armiq mua me duket pak absurde...
    Njerezit nuk jane njesoj, dikush mund te jete edhe me gjaknxehte e i mbushur deri te hundet me mllef, e disi duhet me e nxjerr ate mllef. Edhe une jam mysliman, mirepo jo si ata me mjekrra... Prap, edhe pse nuk jam ashtu, ata nuk me pengojne mua, sepse eshte e drejte e tyre t'ia bejne si te dojne. A e di sa shume u gezova kur pashe fotot qe ti i kishe postuar me disa shqiptare ortodoks ne Argjentin, te cilet mbanin flamurin tone kombetar??! Cfardo feje qofte ai shqiptar, ne se do atdheun dhe kombin e vete, ai eshte vella i imi. Edhe keta me mjekrra shqiptar jane dhe flamurin tone kombetar ne zemer e kane, ka fakte per kete... Armiq te myslimaneve jane ata shqiptar kur dalin ne media e thone se shqiptaret mysliman jane rrezik per ballkanin dhe europen, sic thote Kastriot Myftaraj psh., sepse te njejtat fjale i thone edhe serbet, maqedonet dhe greket, armiqte tane shekullor...

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816

Nga i gjith ky koktel i pakenaqesive te selafo - vehabisteve shqiptare ne kete " dokumentar " (dokumentar leshi i bere nga amatoret vehabiste,marr sekuenca nga emisione te ndryeshme dhe klipe nga You tube !),nje gje qe e thone ketu eshte me se e vertet :
    Nacionalizmi Shqiptar e ka misionin ta deislamizoj hapsiren shqiptare !.... Ashtu Qofte !
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Goni a eshte mire nje personi te i gudulliset veshi tere jeten e vet me Allah, Islam, Muhamed? Sikur keta pleq ketu. Keta nuk jane rrezik, nuk dijne cka thote Islami, keta jane e zeza vetes.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanė
    Postime
    1,813

Citim Postuar mė parė nga qeveriablu Lexo Postimin
    Nga i gjith ky koktel i pakenaqesive te selafo - vehabisteve shqiptare ne kete " dokumentar " (dokumentar leshi i bere nga amatoret vehabiste,marr sekuenca nga emisione te ndryeshme dhe klipe nga You tube !),nje gje qe e thone ketu eshte me se e vertet :
    Nacionalizmi Shqiptar e ka misionin ta deislamizoj hapsiren shqiptare !.... Ashtu Qofte !
    You are soo stupid man, seryously ! Une jam mysliman dhe perkrah nacionalizmin shqiptar dhe cka?! Poashtu 90% e shqiptareve jane mysliman dhe ata mysliman jane me nacionalista se ti 'grimc' ateisti qe je...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Gon! : 21-02-2013 mė 16:03

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    Une jam mysliman dhe perkrah nacionalizmin ! Poashtu 90% e shqiptareve jane mysliman dhe ata mysliman jane me nacionalista se ti 'grimc' ateisti qe je...
    Muslimani "diskriminon" muslimanin

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anėtarėsuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816

Citim Postuar mė parė nga Gon! Lexo Postimin
    You are soo stupid man, seryously ! Une jam mysliman dhe perkrah nacionalizmin shqiptar dhe cka?! Poashtu 90% e shqiptareve jane mysliman dhe ata mysliman jane me nacionalista se ti 'grimc' ateisti qe je...
    Hajde Goni,mos flit budalliqe ....Islami e lufton nacionalizmin,ndersa ku ka NACIONALIST me te medhenje se Ateistet !

Lol.shko ben hatme per se treti here... e sheh qe muslimanet tjere te forumit duan te te gurezojne (Le devoue !).Kete asnje Agnostiko/Ateist as ne enderr nuk ta kujton !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 21-02-2013 mė 17:42
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    02-11-2012
    Vendndodhja
    Vojnovc Shtime
    Postime
    412

O Zot me ruaj nga Miqte se nga Armiqte ruhem vete ,kete nuk e kan then kot, o Zot ruana nga shqiptaret e shitur

Nje dit do perfundoj durimi i muslimaneve ,shpresoj dhe lus zotin qe te mos ndodh edhe te ne ashu siq po ndodh ne siri

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar mė parė nga Shtimjanii Lexo Postimin
    O Zot me ruaj nga Miqte se nga Armiqte ruhem vete ,kete nuk e kan then kot, o Zot ruana nga shqiptaret e shitur

Nje dit do perfundoj durimi i muslimaneve ,shpresoj dhe lus zotin qe te mos ndodh edhe te ne ashu siq po ndodh ne siri
    Lufte e paskeni njej me ba nese ne te tjeret nuk pranojne nje abuzues femijesh e nje kriminel lufte per profet?
    Kush te ngopi e ti hoqi leckat ,islami?
    Kush te hoqi zgjedhen nga qafa ,islami?

Te na rroj perendimi oj kafshe qe te mundesoi edhe ty komjuterin se te ishte per fene tende te dhjere sot ishe ne shtalle ,aty ku perket!
    Edhe dine ju truthare se ky vend kurre sdo ti perkas islamit ,kjo eshte Evrope dhe me kryesorja eshte se shqiptaret nuk duan islamin ,ata thjesht ende se kane kuptuar !

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •