Close
Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 96
    not exist Maska e skender76
    Anėtarėsuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Pėr: Gazeta Tema: Berisha, fjalim skandaloz nė Mynih- Zhurmohet nga parlamentarė gjer

Citim Postuar mė parė nga Diella1 Lexo Postimin
    Edhe une te thashe qe ne teori kjo duket sikur eshte e mire, por ne te vertete e sic duket, e papraktikueshme, utopi, pikerisht per faktin qe kombet e tjera ku shqiptaret rrijne nuk i lene te jene, te ekzistojne ne teresine e qenies se tyre, e si u beka ky integrim ne kete rast?

Shum shpejt Ballkani do hyje i teri ne BE, dhe me kalimin e kohes do zbuten gjerat...
    paqen, e sjell vetem drejtsia

i/e regjistruar Maska e Diella1
    Anėtarėsuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162

Pėr: Gazeta Tema: Berisha, fjalim skandaloz nė Mynih- Zhurmohet nga parlamentarė gjer

Citim Postuar mė parė nga Akili-A Lexo Postimin
    integrimi eshte ne europe. ku edhe shtetet e tjera ku jetojne shqiptaret po ju imponohet sistemi europian.
    Qe te integrohet ne Europe, shqiptari i Presheves p.sh., duhet me pare te integrohet ne Serbi, e une po flas per kete hallke te procesit......

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398

integrimi eshte ne europe. ku edhe shtetet e tjera ku jetojne shqiptaret po ju imponohet sistemi europian.
    Leji mor budallalliqet.
    Edhe integrimi i mitrovices ne Europe do behet , por perse serbet luftojne kaq shume per pavaresine e asaj krahine?
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anėtarėsuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar mė parė nga Diella1 Lexo Postimin
    Qe te integrohet ne Europe, shqiptari i Presheves p.sh., duhet me pare te integrohet ne Serbi, e une po flas per kete hallke te procesit......
    procesi i integrimit te serbise nuk eshte i ndare nga shqiptaret e presheves. pasi ato masa dhe legjislacione qe po i imponohen serbise prekin edhe shqiptaret.
    une besoj se eshte thjesht faza e zbatimit te tyre e cila do jete problematike derisa te aplikohen me sukses.
    thjesht duhet kohe. por edhe bashkepunim nga te gjitha palet.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

shba-te kane 2 muaj qe po i ze goja lesh kunder deklaratave nacionaliste.
    kjo eshte e keqja ne shqiperi, qe keshillen nuk ta merr njeri per seriozisht. derisa vjen momenti i shuplakes.
    o akil,keta plane behen larg nesh dhe ata qe i marrim vesh te fundit jemi pikerisht ne,pra nqs ka plane te tilla do behen,keshtu flitej dhe per kosoven ne fillim,asnje nuk besonte nderhyrje te natos,derisa ndodhi,pra cfare dua te them,pse cpret ti ce te dale hapurazi usa dhe te thote mbeshtesim te gjitha qe thot berisha?-kuptohet qe do bejne deklarata kunder etj,sepse po se bene do i thone te tjeret pse nuk flet usa ose pse rri kaq qete usa ndaj fjaleve te berishes,poor kur te vije koha,po erdhi,dhe nuk themi per neser pasneser,usa do thote qe atehere ne ishim kunder deklaratave dhe i denuam ata sepse nuk ishin rrethanat per gjera te tilla etj etj

Anėtarėsuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar mė parė nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    o akil,keta plane behen larg nesh dhe ata qe i marrim vesh te fundit jemi pikerisht ne,pra nqs ka plane te tilla do behen,keshtu flitej dhe per kosoven ne fillim,asnje nuk besonte nderhyrje te natos,derisa ndodhi,pra cfare dua te them,pse cpret ti ce te dale hapurazi usa dhe te thote mbeshtesim te gjitha qe thot berisha?-kuptohet qe do bejne deklarata kunder etj,sepse po se bene do i thone te tjeret pse nuk flet usa ose pse rri kaq qete usa ndaj fjaleve te berishes,poor kur te vije koha,po erdhi,dhe nuk themi per neser pasneser,usa do thote qe atehere ne ishim kunder deklaratave dhe i denuam ata sepse nuk ishin rrethanat per gjera te tilla etj etj
    ca te them une. lum si ti per keto enderra.

i/e regjistruar Maska e Diella1
    Anėtarėsuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162

procesi i integrimit te serbise nuk eshte i ndare nga shqiptaret e presheves. pasi ato masa dhe legjislacione qe po i imponohen serbise prekin edhe shqiptaret.
    une besoj se eshte thjesht faza e zbatimit te tyre e cila do jete problematike derisa te aplikohen me sukses.
    thjesht duhet kohe. por edhe bashkepunim nga te gjitha palet.

Duket shume e bukur ne teori, por une kam frike se ne te vertete gjithcka po imponohet nga lart e po anashkalohen shume hatermbetje qe grupe te caktuara kane ndaj historise, e kjo vetem po sjell nje akumulim inati e mllefi nga te gjitha palet, sepse po te shohesh retorika nacionaliste eshte rritur ndjeshem ne gjithe Ballkanin, duket sikur keto shtete nuk munden te rendin ne te njejtin ritem me direktivat e BE.......

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

ca te them une. lum si ti per keto enderra.
    ku i pe endrrat un realitetin po flas,nqs nuk e kuptove po ta them dhe nje here,nqs fuqite e medha kane vendosur nje gje te tille,do e gjejn shkakun qe te behet,pamvaresisht se sa kjo na pelqen mua dhe ty,neve nuk pyeten njeri,kete po them

Anėtarėsuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar mė parė nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    ku i pe endrrat un realitetin po flas,nqs nuk e kuptove po ta them dhe nje here,nqs fuqite e medha kane vendosur nje gje te tille,do e gjejn shkakun qe te behet,pamvaresisht se sa kjo na pelqen mua dhe ty,neve nuk pyeten njeri,kete po them
    te thashe enderra, sepse nuk ka asnje evidence per aludimet e tua. asnje fuqi e madhe nuk eshte e interesuar per ndryshim kufijsh.
    madje para 1 viti une kam diskutuar ketu per ate planin qe qarkullonte mbi kembimet e territoreve me serbine, qe mua ne vetvete me duket i llogjikshem.
    pasi vulosej paqja njehere e pergjithmone me vullnetin e shqiperise dhe serbise.
    por ja qe nuk donin ndryshim kufijsh shtetet e tjera. per shume arsye qe jane edhe ato te drejta.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

te thashe enderra, sepse nuk ka asnje evidence per aludimet e tua. asnje fuqi e madhe nuk eshte e interesuar per ndryshim kufijsh.
    madje para 1 viti une kam diskutuar ketu per ate planin qe qarkullonte mbi kembimet e territoreve me serbine, qe mua ne vetvete me duket i llogjikshem.
    pasi vulosej paqja njehere e pergjithmone me vullnetin e shqiperise dhe serbise.
    por ja qe nuk donin ndryshim kufijsh shtetet e tjera. per shume arsye qe jane edhe ato te drejta.
    per mua nuk eshte fare e logjikshme nderrimi i territoreve me serbine,por sic te thashe keta gjera nuk behen hapurazi,dhe gjithmone nuk duhet te harrojme faktorin kryesor, i cili eshte-momenti i caktuar-.

Faqja 5 prej 10 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •