Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
procesi i integrimit te serbise nuk eshte i ndare nga shqiptaret e presheves. pasi ato masa dhe legjislacione qe po i imponohen serbise prekin edhe shqiptaret.
une besoj se eshte thjesht faza e zbatimit te tyre e cila do jete problematike derisa te aplikohen me sukses.
thjesht duhet kohe. por edhe bashkepunim nga te gjitha palet.
Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru
o akil,keta plane behen larg nesh dhe ata qe i marrim vesh te fundit jemi pikerisht ne,pra nqs ka plane te tilla do behen,keshtu flitej dhe per kosoven ne fillim,asnje nuk besonte nderhyrje te natos,derisa ndodhi,pra cfare dua te them,pse cpret ti ce te dale hapurazi usa dhe te thote mbeshtesim te gjitha qe thot berisha?-kuptohet qe do bejne deklarata kunder etj,sepse po se bene do i thone te tjeret pse nuk flet usa ose pse rri kaq qete usa ndaj fjaleve te berishes,poor kur te vije koha,po erdhi,dhe nuk themi per neser pasneser,usa do thote qe atehere ne ishim kunder deklaratave dhe i denuam ata sepse nuk ishin rrethanat per gjera te tilla etj etj
Duket shume e bukur ne teori, por une kam frike se ne te vertete gjithcka po imponohet nga lart e po anashkalohen shume hatermbetje qe grupe te caktuara kane ndaj historise, e kjo vetem po sjell nje akumulim inati e mllefi nga te gjitha palet, sepse po te shohesh retorika nacionaliste eshte rritur ndjeshem ne gjithe Ballkanin, duket sikur keto shtete nuk munden te rendin ne te njejtin ritem me direktivat e BE.......
te thashe enderra, sepse nuk ka asnje evidence per aludimet e tua. asnje fuqi e madhe nuk eshte e interesuar per ndryshim kufijsh.
madje para 1 viti une kam diskutuar ketu per ate planin qe qarkullonte mbi kembimet e territoreve me serbine, qe mua ne vetvete me duket i llogjikshem.
pasi vulosej paqja njehere e pergjithmone me vullnetin e shqiperise dhe serbise.
por ja qe nuk donin ndryshim kufijsh shtetet e tjera. per shume arsye qe jane edhe ato te drejta.
Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru
Krijoni Kontakt