Mund t'i kanceloni postimet sa here te deshironi, e rendesishme eshte qe gazetar perendimor te shprehet ne ate menyre nuk ka,vetem Tema dhe ndonje i interesuar kane shancin te njohin nga keta gazetare.
Postimi qe u fshi shprehte te njejten gje qe shpreh dhe ky postim;
me ndryshimin qe ishte me me pak fjale dhe i thjeshte,por ajo qe eshte me kryesorja nuk fyente asnje.Artikulli i TEMA-s duket me shume si thashetheme rrugesh sesa lajm profesional.
Nuk ka asnje burim apo reference nga gazeta te huaja, gazetari anonim qe na i paska thene TEMA's shprehet me nje fjalor halabakesh qe nje gazetar profesionist nuk mund tja lejoje vetes aq me teper kur flet per nje figure drejtuese te nje shteti tjeter. Artikulli pacavure i Temes eshte thjesht nje corbe e stisur ndyre per te hedhur edhe njehere tjeter balte mbi Berishen. Jo se kam ndonje simpati per kete te fundit po patologjia e Temes me ne krye Mer
Bravo!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BLEDI_SH : 03-02-2013 mė 18:43
Diella1,
nese lexon edhe njehere shkrimin e dardajan, do i gjesh te gjitha pergjigjet.
E pse duhet t'i gjej une pergjigjet tek Dardajani, kush eshte ai, Zoti????
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Diella1 : 03-02-2013 mė 18:42
Edhe une te thashe qe ne teori kjo duket sikur eshte e mire, por ne te vertete e sic duket, e papraktikueshme, utopi, pikerisht per faktin qe kombet e tjera ku shqiptaret rrijne nuk i lene te jene, te ekzistojne ne teresine e qenies se tyre, e si u beka ky integrim ne kete rast?
Krijoni Kontakt