Close
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 51
    Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Për: Prifti : E ardhmja i përket Muslimanëve !

Citim Postuar më parë nga Uriel Lexo Postimin
    Keto videot nga youtube i keni si veprim automatik kur mendja ndodhet ne autopilotin e shpelarjes se propagandes. Vec se ajo mendje e shkrete nuk e braktis ndonjehere autopilotin e te dale jashte instikteve, ku nuk perben asnje ndryshim nga kafshet. Mesohuni te dilni te pavarur ne mendime, te pandikuar nga kjo lloj forme "dijeje", pasi sic thone, aq me shume te mesosh, aq me teper e kupton sa pak di, por ne rastin e anasjellte, kur sdi fare, beson se njeh universin njerzor. Nga tema ka dicka te vertete, bota po i takon injorances: brezat e ri te ndikuar per se prapthi nga zhvillimi i teknologjise jane duke shkuar gjithnje e me teper drejt papergjegjshmerise dhe debilizimit total. Faji mund te jete i sistemit, shoqerise, ndoshta i teknologjise se tepert qe paska ndikim negativ ne inteligjencen njerzore ose mund te jete diku tjeter. Se sa rol do luaje islami ne kete mes, kjo mbetet per tu pare, por nga perspektiva nuk pritet ndonje mrekulli, ku vete bota islame eshte ne Dark Age.
    Historia po perseritet,

Cdo kulture e larte, atehere kur e tejkalon kulminacionin kthehet ne dekadence, kurse shenjat e dekadences jane tepersia si ne sferen materiale ashtu edhe ne ate estetike dhe hedonizmi. Egjiptasit, babilonasit, helenet, romaket, spanja muslimane, kurse ato te lindjes as qe i njohim......as NJE HAP nuk kane qene per nga kualiteti i jetes me pas neve (ne KULMIN e kulturave te tyre), se ketu ku jemi ne sot. Dallimi eshte se ne kete "dekadence" perceptojne shume popuj per arsye te aritjeve teknollogjike, keshtuqe thjesht SHPEJTESIA e kohes eshte dallimi i vetem, jo jeta luksoze, padrejtesia (akoma vuajn qindramilion njerez nga uria, perderisa amerikani 40% te ushqimit e hudhen), bonlleku, mendjemadhesia.......

Me noblese fundoset bota.

Nje realitet i vogel, por shume domethenes.....ne austrine aktuale, BABALLARET jane me te edukuar se FEMIJET.

tung
    Ndryshuar për herë të fundit nga Nuh Musa : 05-02-2013 më 10:59
    albanish by nature

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Tani e "kape" ..te lumte!
    bah c'femer.
    une nuk kapa gje. je ti ajo qe "e kape"...
    ato gjera i kam thene gjithmone.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    bah c'femer.
    Pse atehere "kcen si kirirez" ne mbrojtje te budallallaqeve te palacove islamik?!!

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

bah c'femer.
    Admiralo,

Perpos nder shqiptaret e "kultivuar", pra, atyre "servil", qe per perfitime materiale e shesin edhe nenen plak, NUK TA MER KUSH PER KUSURE, po qe se simpatizon me islamin ne ndonje forme. Nuk ka nevoje ta "potencosh" se e jeton jeten tende si "perendimore", edhe une jetoj ne perendim, dhe nder perendimore, si nje e treta e shqiptareve te ish jugosllavise, edhe ate, ne vendet me kulminante sa i perket jetes moderne..........ke nevoje qe nje kosovare, qe akoma e ka "dqenefin" 10 metra larg shtepise (kenge e adelina ismailit - kanagjegji) te te "kuptoje" ???, ata me te "hollit" e kane kuptuar, se, po qe se nuk e akuzon vrazhde dhe haptazi islamin pa asnje rezerve, jo qe simpatizon me ate, ti edhe deri ne nje shkalle je "islamik"...........per hajr te kofte pra.....

Kjo sa per hajgare.....

tung
    albanish by nature

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Admiralo,

Perpos nder shqiptaret e "kultivuar", pra, atyre "servil", qe per perfitime materiale e shesin edhe nenen plak, NUK TA MER KUSH PER KUSURE, po qe se simpatizon me islamin ne ndonje forme. Nuk ka nevoje ta "potencosh" se e jeton jeten tende si "perendimore", edhe une jetoj ne perendim, dhe nder perendimore, si nje e treta e shqiptareve te ish jugosllavise, edhe ate, ne vendet me kulminante sa i perket jetes moderne..........ke nevoje qe nje kosovare, qe akoma e ka "dqenefin" 10 metra larg shtepise (kenge e adelina ismailit - kanagjegji) te te "kuptoje" ???, ata me te "hollit" e kane kuptuar, se, po qe se nuk e akuzon vrazhde dhe haptazi islamin pa asnje rezerve, jo qe simpatizon me ate, ti edhe deri ne nje shkalle je "islamik"...........per hajr te kofte pra.....

Kjo sa per hajgare.....

tung
    Une te pakten nuk adhuroj "qenefin" si ju,i late morrat e qenefat e shkuat ne perendim ..por keni ende mall per morra e qenefa!!... disa preferojne leckamanine si menyre jetese ...

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    ........Numri i univerziteteve si te JU ne Shqiperi......
    Pse mendon se eshte prej Shqiperie nje tip i tille, i dashur qeveriablu??!!

Pse atehere "kcen si kirirez" ne mbrojtje te budallallaqeve te palacove islamik?!!
    Ndoshta deshe te thuash si "kerriç", ane e dashur?!
    Ndersa une e shoh si "buf"!! Bufi, e dashur ane, eshte nje shpend shume i dobishem, pasi ushqehet me minj e zvarranike, por prej natyre, nuk e duron dot driten e diellit dhe jep pershtypjen se eshte nje shpend i zymte dhe keqandjelles!! Por nuk eshte aspak ashtu, vetm çehreja ia prish pakez.....se per te tjerat, eshte njesoj si skifteri!!
    Tani do te deshiroje prej teje nje vleresim ndaj ketij personi qe shkruan ne nenforumin e Tolerances Fetare nderkohe qe shprehet keshtu per te dhe ata qe marrin pjese n'te:
    ..... shkruan me shume marrezira se zakonisht. eshte jashte halese de forumit shqiptar (nenforumit ""toleranca"" fetare) ku zogu i gomarit rri mjes, dreke, darke.....
    A mund ta quash "buf" nje individ te tille apo i shkon me shume "mi halesh"??!!

Gjithe te mirat e kesaj bote, moterz e mos u tut se ke ne, Shqipet!!
    Jarigas

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga jarigas Lexo Postimin
    Pse mendon se eshte prej Shqiperie nje tip i tille, i dashur qeveriablu??!!

Ndoshta deshe te thuash si "kerriç", ane e dashur?!
    Ndersa une e shoh si "buf"!! Bufi, e dashur ane, eshte nje shpend shume i dobishem, pasi ushqehet me minj e zvarranike, por prej natyre, nuk e duron dot driten e diellit dhe jep pershtypjen se eshte nje shpend i zymte dhe keqandjelles!! Por nuk eshte aspak ashtu, vetm çehreja ia prish pakez.....se per te tjerat, eshte njesoj si skifteri!!
    Tani do te deshiroje prej teje nje vleresim ndaj ketij personi qe shkruan ne nenforumin e Tolerances Fetare nderkohe qe shprehet keshtu per te dhe ata qe marrin pjese n'te:

A mund ta quash "buf" nje individ te tille apo i shkon me shume "mi halesh"??!!

Gjithe te mirat e kesaj bote, moterz e mos u tut se ke ne, Shqipet!!
    Kikirez quajme ne Kosove nje lloj gjeli te vogel por 'agresiv" ...se din 'hallin" e tij i shkreti

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

nuk mbroj askend, pasi askush nuk ka nevoje per mbrojtjen time.
    thjeshte nuk humbas arsyen sapo shikoj, degjoj apo kam te bej me dicka qe ka te beje me fene islame, sic ben ti.

ata qe ti cileson "palaco islamik", duke shfaqur per te disaten here "klasin" tend si femer, shume shpesh me kane kritikuar rreth pikepamjeve te mia rreth abortit, homoseksualeve, prostitucionit, marteses etj etj etj.

ne rastin aktual, nderhyra pasi u sollen disa shifra qe ishin tej mase ireale dhe qesharake...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

@ jarigas zogu i gomarit:
    numerohen me gishta temat e ketij nenforumi te shnderruar ne hale nga persona si ti, ne te cilat une shkruaj.
    shumica jane tema te hapura diku tjeter e te spostuara ketu...

sociopat
    Vasudhaiva Kutumbakam

****Undisputed**** Maska e Lumi_ftp
    Anëtarësuar
    26-01-2013
    Vendndodhja
    Ne zon te luftes
    Postime
    1,174

nuk mbroj askend, pasi askush nuk ka nevoje per mbrojtjen time.
    thjeshte nuk humbas arsyen sapo shikoj, degjoj apo kam te bej me dicka qe ka te beje me fene islame, sic ben ti.

ata qe ti cileson "palaco islamik", duke shfaqur per te disaten here "klasin" tend si femer, shume shpesh me kane kritikuar rreth pikepamjeve te mia rreth abortit, homoseksualeve, prostitucionit, marteses etj etj etj.

ne rastin aktual, nderhyra pasi u sollen disa shifra qe ishin tej mase ireale dhe qesharake...
    Sa i perket fes islame, mjaft mire din te flet dhe te cmoj per kete, amo per ata qe je pro homoseksualizmit ketu vella i dashur je shummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nuk kam me shum hapsir je shummmmmm gabim.

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •