Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 51
    Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816

Për: Prifti : E ardhmja i përket Muslimanëve !

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    hahahahaha. burim eshte ky qe solle??? shume i besueshem qenka. LOL.
    llogjiko nje cike me shume o burre i dheut. mendo pak perpara se te citosh nje lajm, nese mund te mos jete i vertete.
    Heee,ke gjetur Bangladeshin te krenohesh ...Mire ato ishin te dhena te nje muslimani jo te miat.Numri i univerziteteve si te JU ne Shqiperi te tipit "Kristal" nuk i nevojiten kujt.Paramendo sa ka te tille ne Bangladesh ?!
    Madje nuk eshte kruciale as numri i univerzitetve por cilesija e sherbimeve qe ofrojne ,sa jane exellent sa kane "impact" etj...Nejse,ja une po hedhi hiri ne fetyren time dhe po ti pranoje 1.200 e ca univerzitete,sa kishte ai vend i humbur... ?!
    kot per kuriozitet shkruajta ne google countries + number + universities
    dhe resultati i pare doli ky http://www.aneki.com/universities.html
    per koincidence thote qe shba ka 5758 universitete (fiks sa the ti); india 8407 (fiks sa the ti) ndersa bangladeshi 1268... hmmm
    ops, ja edhe nje tjeter. http://www.toptenofcity.com/educatio...ties-2012.html
    Ever since the Higher Education Quality Enhancement Project has been introduced in Bangladesh, the quality of education has improved to a large extent. Till date 1,268 universities have been established and few more are to seen in the near future.
    Tani edhe une kot per kuriozitet te pyes,kush mban kete site,si azhurohet,cilat kritere dhe metoda perdorin ne rradhitjen e te gjitha atyre te dheneve.Me duket shume amator,shume i besueshem LOL sa s`ka me !
    Hajt ta fusim pak ne kontradikta kete Aneki.com tendin,ta ballafaqojme me Wikipedian anglisht .Jo qe edhe Wikipedija eshte ndonje reference e besueshme ,por ata thone keshtu: Bangladeshi ka 32/34 univerzitete publike,64 private dhe 2 univerzitete nderkombetare !!! Gjithashtu paskan nje rrjet qe po ofroka "Open study" dhe po menaxhojka nje rrjet kolegjesh !

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_universities_in_Bangladesh
    http://en.wikipedia.org/wiki/Universities_in_Bangladesh
    http://en.wikipedia.org/wiki/Education_in_Bangladesh

Si do qe te jete,kjo nuk eshte shume me rendesi.Nuk munde te mohohen shifrat humbese ne te gjitha sferat dhe parametrat te vendeve Islame me vendet e krishtera.

p.s. une lexoj gazetat neper bote e nuk merrem me blog-e te kota. ia ke fute kot kesaj here o mik.
    Mik nuk eshte kot ...sa per blogjet nuk ishe ti ai qe krenoheshe qe shkruan neper blogje ,kur tentoje te mbrosh tezen tende qesharake qe Hebrejet nuk jane popull. !...
    Edhe dic: duke lexuar gazetat nuk mirren njohurit ,por duhen studime sistematike dhe serioze neper fakultete me kritere te ashpera vleresimi.Me siguri jo si ato univerzitetet e Bangladeshit !

C`do te mire.
    Ndryshuar për herë të fundit nga qeveriablu : 05-02-2013 më 02:45
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Sigurisht se ky prifti ka tee drejte, por me habit fakti qe nje musliman selafist ti besoje nje prifti?!
    E ku ta gjejme nje ngushllim tjeter,eee?
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    Heee,ke gjetur Bangladeshin te krenohesh ...Mire ato ishin te dhena te nje muslimani jo te miat.Numri i univerziteteve si te JU ne Shqiperi te tipit "Kristal" nuk i nevojiten kujt.Paramendo sa ka te tille ne Bangladesh ?!
    si te JU ne shqiperi?!?!
    ore djalosh, me ke kujton se flet? kur kam futur kembe une ne univeritetin me te vjeter te gjermanise, qe eshte pikerisht ne qytetin ku ti jeton, mendoj se ti as nuk e dije se ku gjendet ne harte.
    hast du verstanden?
    Hajt ta fusim pak ne kontradikta kete Aneki.com tendin,ta ballafaqojme me Wikipedian anglisht .Jo qe edhe Wikipedija eshte ndonje reference e besueshme ,por ata thone keshtu: Bangladeshi ka 32/34 univerzitete publike,64 private dhe 2 univerzitete nderkombetare !!!
    Aneki.com tendin?!?!
    kjo eshte nje faqe qe as nuk e kam degjuar kurre. thjeshte ishte faqja e pare qe doli ne google kur shkruajta ato 3 fjale. mos bej sikur nuk kupton.
    wikipedia ne anglisht?? haha. pse te duket se perputhen shifrat e wikipedia-s me ato qe solle ti me lart? kujton se ne wikipedia te dalin mbi 8000 universitete indiane?
    wikipedia eshte qesharake or mik. ndryshojne shifrat sa here qe ndryshon gjuhen.

Si do qe te jete,kjo nuk eshte shume me rendesi.Nuk munde te mohohen shifrat humbese ne te gjitha sferat dhe parametrat te vendeve Islame me vendet e krishtera.
    une citova vetem ato shifrat qesharake qe solle ti. duhet te jetosh ne planet tjeter per t'i besuar. per te menduar qe nuk ka me shume se 500 universitete.
    sdq nuk i mohon njeri diferencat. ne fund te fundit nese edhe une jetoj ne vend laik (me shumice te krishtere), nje arsye e ka.

Mik nuk eshte kot ...sa per blogjet nuk ishe ti ai qe krenoheshe qe shkruan neper blogje ,kur tentoje te mbrosh tezen tende qesharake qe Hebrejet nuk jane popull. !...
    lexoj ndonjehere blogjet e disa personazheve te shquara. intelektuale te mirefillte. nuk lexoj blogje te kota dhe nuk shkruaj gadi kurre ne to.
    teza ime qesharake??? teza "ime" ka qene qe hebrenjte nuk jane race. kete e di cdo njeri me mend ne koke kur sheh falasha apo bnei menashe (ndoshta ti nuk di cfare jane). e sheh qe nuk jane e njejta race me hebrenjte qe drejtojne shtetin e izraelit. nese te duket teze qesharake, lexo nje cike me shume.
    nuk besoj se ke lexuar sa une rreth hebrenjve. per here te fundit kam qene para 1 muaji ne sinagoge.
    puna e popullit eshte me komplekse. sdq nuk ka fare lidhje me temen.
    Ndryshuar për herë të fundit nga the admiral : 05-02-2013 më 05:32
    Vasudhaiva Kutumbakam

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

ju fetaret jeni bo me ja u qa hallin

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-04-2012
    Postime
    23

Citim Postuar më parë nga qeveriablu Lexo Postimin
    Si i perket e ardhmja muslimaneve,ben hajgare.
    Shiko vetem disa shifra:

- Ne gjithe boten Islame (57 shtete) ka vetem 500 univerzitete.
    - Vetem ne SHBA ka 5.758 univerzitete
    - Vetem ne Indi ka 8.407 univerzitete
    - Asnje univerzitet i vendeve Islame nuk rradhitet ne 500 univerzitetet me te mira te botes
    - Shkrim/leximi ne boten krishtere 90 %
    - Shkrim/leximi ne boten Islame 45 %
    - 98 % te nxenesve ne boten krishtere mbarojne shkollen fillore
    - 50 % te nxenesve ne boten Islame mbarojne shkollen fillore
    - 40 % te popullates krishtere kane vijuar mesimet ne univerzitet
    - 2 % te popullates se vendeve Islame kane vijuar mesimin ne univerzitet
    - Shtetet me te forta Islame kane nga 230 shkencetare per 1 milion banore
    - SHBA ka 5.000 shkencetare per 1 milion banore
    - Bota e krishtere ka 1.000 ekspert (disertacion) nga fushat tekniko/informatike ,per 1 milion banore
    - Krejt hapesira arabe ka 50 ekspert(disertacion) nga fushat tekniko/informatike,per 1 milion banore
    - Bota muslimane harxhon 0.2 % te profitit per arsimim
    - Ne 105 vitet e fundit per te arriturra shkencore vetem Hebrejet ( 14 milion) kane fituar 180 cmime Nobel,tere muslimanet e botes ( 1.5 miliard ) VETEM 3....Edhe nje here vetem 3 heheh

Hajt tani ndegjoni popin sllavo ortodoks,ndoshta ngushelloheni

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    15-04-2012
    Postime
    23

Pa fjale.Me vepra.

Hierark i lartë Maska e Uriel
    Anëtarësuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207

Keto videot nga youtube i keni si veprim automatik kur mendja ndodhet ne autopilotin e shpelarjes se propagandes. Vec se ajo mendje e shkrete nuk e braktis ndonjehere autopilotin e te dale jashte instikteve, ku nuk perben asnje ndryshim nga kafshet. Mesohuni te dilni te pavarur ne mendime, te pandikuar nga kjo lloj forme "dijeje", pasi sic thone, aq me shume te mesosh, aq me teper e kupton sa pak di, por ne rastin e anasjellte, kur sdi fare, beson se njeh universin njerzor. Nga tema ka dicka te vertete, bota po i takon injorances: brezat e ri te ndikuar per se prapthi nga zhvillimi i teknologjise jane duke shkuar gjithnje e me teper drejt papergjegjshmerise dhe debilizimit total. Faji mund te jete i sistemit, shoqerise, ndoshta i teknologjise se tepert qe paska ndikim negativ ne inteligjencen njerzore ose mund te jete diku tjeter. Se sa rol do luaje islami ne kete mes, kjo mbetet per tu pare, por nga perspektiva nuk pritet ndonje mrekulli, ku vete bota islame eshte ne Dark Age.
    relata refero

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

si te JU ne shqiperi?!?!
    ore djalosh, me ke kujton se flet? kur kam futur kembe une ne univeritetin me te vjeter te gjermanise, qe eshte pikerisht ne qytetin ku ti jeton, mendoj se ti as nuk e dije se ku gjendet ne harte.
    hast du verstanden?
    !
    .
    Ne universitet mund te fusin kembet disa njerezish por sma merr mendja ti personalisht te kesh futur kembet si student ... ndryshe universitetet gjermane paskan ik per lesh.. nje i diplomuar ne nje universitet prestigjioz gjerman te mos jete ne gjendje te bej dallimin ne mes universiteteve GJERMANE dhe atyre nga BAN-GLA-DE-SHI.

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Ne universitet mund te fusin kembet disa njerezish por sma merr mendja ti personalisht te kesh futur kembet si student ... ndryshe universitetet gjermane paskan ik per lesh.. nje i diplomuar ne nje universitet prestigjioz gjerman te mos jete ne gjendje te bej dallimin ne mes universiteteve GJERMANE dhe atyre nga BAN-GLA-DE-SHI.
    ja. foli njeriu me fiksime qe kujton se eshte simpatike kur vendos 2 fytyra sa andej kendej...
    ta merr mendja keq moj vajze. per lesh ke ikur ti, edukata dhe dinjiteti yt si femer dhe shkollat qe te kane arsimuar ty...

nuk beri kush krahasimin e nivelit, po ti nuk ke aftesi te kuptosh se ne thjeshte po flisnim per NUMRIN.
    thashe qe eshte marrezi te mendohet se ekzistojne vetem 500 universitete. KAQ.
    pastaj do ishte hipokrizi nga ana ime sikur te lavderoja boten islame, kur une vete kam vendosur te jetoj ne perendim dhe bej nje stil jete komplet perendimore.
    sdq ti nuk kupton.
    njeriu me fiksime dhe fobira ka probleme.
    Ndryshuar për herë të fundit nga the admiral : 05-02-2013 më 10:12
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

j.
    pastaj do ishte hipokrizi nga ana ime sikur te lavderoja boten islame, kur une vete kam vendosur te jetoj ne perendim dhe bej nje stil jete komplet perendimore.

.
    Tani e "kape" ..te lumte!

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •