Close
Faqja 13 prej 16 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 160
    i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131

Për: Kosovë: përjashtohet nga shkolla vetëm se kishte vendosur të barte shami!

I kemi pas do profesora qe i nxjerrnin femrat te tabela dhe i shikonin nga pas , ketyrve me siguri u pengon shamija.

Sot ka plot afera , profesor qe kan marredhenie me nxenese.

Minifundet dhe xhinset e ngjitura jan krejt normale.

Cantat e librave jan te zevendesuara me canta qe ne shtetet tjera i marrin kur dalin ne ahengje.

Ky esht arsimi i reformuar shqiptar , ky esht laiciteti shqiptar , m*t jemi duke e ber , patriotizmi jon kishte qen per inati te serbve , shkun serbet dhe na doli ftyra e vertet , prej ne trima lufte u beren trima hajnie , korupcioni e amoraliteti , trima dajallaresh e tenderash.

Ka nje te mir ne gjith kete rrethan , populli po e veren kete marrezi qe po ndodh , gjithnje me shum njerez po ngrejn zerin kunder padrejtesive qe po u behen shqiptarve musliman.

Arsimi ka nevoj per reforma , nuk esht reform ta ndalosh shamine , nuk i ka fajet shamia per gjendjen e mjerushme te shkollave.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Renea : 12-02-2013 më 18:51
    Shqiperi eshte edhe Cameria

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Citim Postuar më parë nga Shtimjanii Lexo Postimin
    ti e the kete jo une ,e ngrehi zerin sepse ju po mundohni te humbni kontributin e hoxhollarve shqiptar ,qe eshte jazakonisht i madh dhe kete e kan deshmu ne tri luftat e fundit , keta ekstremistat islamik qe disa i quni i lan studimet ne arabi dhe erdhen ne Kosov e lan lluksin ,e shum te tjer si njerz te shkolluar dhe patriota iknin nga Kosova ata ishin patriota me fjal por jo me vepra

Nuk ka vetem ne llap e drenic ne komunen time edhe pse eshte shum e vogel tre Hoxhollar ran deshmor

Ky koment eshte fyes pe mu dhe fen time ata i lejon se ashtu ka urdheru zoti i tyre dhe feja e tyre , ti dhe une jemi te obliguar te rrespektojm edhe nese nuk na pelqen sepse qdo njeri ka te drejt te zgjedh dhe te praktikoj cilendo fe
    Ti thua se ato vajza me shami duhet te largohen nga shkolla, ndersa kushtetuta e Kosoves na garanton lirin e besimit na garanton te drejten per shkollim,

Ty te brengos shamia por nuk te brengos qe shumica e nxensave nuk arrin ta kalojn testin e matures ,dhe fajtor per kete jan profesoret
    Ty te pengon shamia por ste pengon minifundi
    Ty te pengon shamia por ste pengon droga qe po i infekton rinin ton neper shkolla
    A eshte e drejt qe nje vajz me shami me sukses te shembullor te perjashtohet nga shkolla ? ,ky njeri qe perjashton dhe ai qe e perkrah nuk eshte atdhetar ti mundesh me than po por ajo eshte vetem genjeshter, sepse nje patriot atdhetar i stimulon rinin e posaqerisht femrat te shkollohen e jo ti perjashton,sepse vetem me nje rini te shkolluar vendi yne do ec perpara dhe kete e deshiron Atdhetari ,nders joatdhetari dhe ata qe ja te infektuar me komunizem kete nuk e deshirojn atyre ju pengon qe rini te shkollohet

Jam person qe kurr as ne ne internet ,e as ne jeten reale kurr nuk i perdori fjalt e ndyta ,eshte mir te flasesh but por me mir dhe me shum te don zoti kur te flasesh drejt
    Shtimjani o i nderuar,shum fjal i ke then me vend,por prap po me keqkupton,per hogjallaret deshmor dhe atdhetar,ata jan te pa vdekshem,sigurisht qe jan deshmoret e kombit tone,une nuk i urrej shamiat,shum i urrej veshjet provokative te femrave shqipetare,por ne vendin ku maj ligjerata nuk ka shans qe femrat te vishen ne at menyr,i frigohem zotit per gjdo veprim qe marr ne jete ku ka te bej me interesa personale dhe kombetare,mundohem te ndihmoj qdo person te ndershem dhe qellim mir,brenda mundesive dhe aftesive qe kam.
    Une ne forumin mbarshqipetar nuk shkruaj te ofendoj ndoke,por te shkembejm mendime te dobishme ne inters kombetar,njeriu duhet te shfrytezoj mendjen si dhurat te perendis,ne menyr qe te ecim ne rrugen e drejt dhe te shpetimit kombetar,jo mu marr me DROGE ,PROSTITUCION,e me vepra tjera djallezore,te cilat i japin imazh shume poshtrues kombit tone,une i vlersoj kritikat dhe mendimet e tjereve,por intersi kombetar eshte mbi te gjithat,gjithmon duhet ti nderojm ata qe flijuan veten e tyre per lirin e kombit,pa mar parasysh qfar feje i takon.
    Ne shqipetaret kemi tre fe,prandaj duhet ta dojm njeri tjetrin,dhe te punojm se bashku per inters kombetar te jemi te bashkuar si ne gezim ashtu edhe ne ditet e veshtira,sepse jemi nje gjake,dhe kemi nje NENE,pse ta zemrojm athere NENEN ton SHQIPERI,me vepra te keqia,por te mundohemi duke ju lutur zotit,te dallohemi me dituri ,pune ,dhe vlera te larta te moralit.

Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Nese paskemi mbet hoxhallaret te na tregojne patriotimin e nacionalzmin ..dreqi na paska hanger ,te te mesoj hoxha per kombin eshte sikur kurva te te mesoj moralin!
    Ane,Ane ,Ane tani me demoralizove krejt,Hogjallaret kan pergjegjesi shum te madhe kombetare,.......,po harron kohet e KRALIT te Serbis dhe Vasa Qubrilloviqin,shpernguljet e mdhaja te popullit shqipetar nga vilajeti i NISHIT dhe Manastirit,vet fisi im ka pasur te shperngulet ne IZMIR te Turqis ne veren e vitit 1923,permes nje hogje,se lotet po me dalin duke shkruar ket shkrim,tokat tona te bukura te lara me gjak dhe lot,tju lejme kolonizatorve serb dhe malazez,kjo pergjegjesi kuj i bie,pergjigju ANE.....

Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    I kemi pas do profesora qe i nxjerrnin femrat te tabela dhe i shikonin nga pas , ketyrve me siguri u pengon shamija.

Sot ka plot afera , profesor qe kan marredhenie me nxenese.

Minifundet dhe xhinset e ngjitura jan krejt normale.

Cantat e librave jan te zevendesuara me canta qe ne shtetet tjera i marrin kur dalin ne ahengje.

Ky esht arsimi i reformuar shqiptar , ky esht laiciteti shqiptar , m*t jemi duke e ber , patriotizmi jon kishte qen per inati te serbve , shkun serbet dhe na doli ftyra e vertet , prej ne trima lufte u beren trima hajnie , korupcioni e amoraliteti , trima dajallaresh e tenderash.

Ka nje te mir ne gjith kete rrethan , populli po e veren kete marrezi qe po ndodh , gjithnje me shum njerez po ngrejn zerin kunder padrejtesive qe po u behen shqiptarve musliman.

Arsimi ka nevoj per reforma , nuk esht reform ta ndalosh shamine , nuk i ka fajet shamia per gjendjen e mjerushme te shkollave.
    Renea,pershndetje,ne duhet ti marrim hapat e duhur,vendimet e duhura,nese ne nuk ndermarim diqka,ather kush duhet ti ve gjerat ne levizje,disave ju pelqe kjo situat konfuze dhe thojn ZGATE O ZOT,se u knaqem....

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga Fehmikaciu Lexo Postimin
    Ne xhami shkoj rrall,lutjet fetare i bej neshtepi ,Hogja nuk flet kurre per qashtje kombetare,vetem per ato fetare,ai thot se qashtja fetare eshte mbi qashtjen kombetare,dikur para lufte ka qen nje Hogje me emrin IDRIZ KOSOVA(KUKRUTI),ZOTI E SHPERBLEFT,ai ka qen atdhetar i madh,dhe fetar i madhe,ai ne at kohe ka krijuar unitetin kombetar,ato kohe kan qen kohet e lavdishme te popullit shqipetar.
    Ky Hoxhe i nderuar,arriti ne mua pershtypje te paharruara,se si duhet me dasht atdheun , kombin,dhe fene,ai eshte hyre ne HISTORIN e popullit shqipetar si bashkues i kombit shqipetar ne Dardan,krijoi nje KOMBE se bashku me persona tjer te pathyeshem,unik,dhe human.
    Fehmi i nderuar,

Si profesor i nje lende specifike qe jeni, e duke e marr parasysh se jeni edhe patriot edhe besimtar, a ju ndodhe qe ne oret e shkencës t'u flasesh nxensve per nacionalizëm e per fe ? Nuk besoj, sepse patriotizmi ndertohet nga te kuptuarit e te qenurit ! Nese nuk e din se kush je, çka je, pse je nuk mund te jesh as patriot e as fetar i mire ! Prandaj egziston edhe shkolla ku te formon duke te mesuar gjuhen, gjeografin, historin, muziken, matematiken, biologjin, e pse jo edhe besimin fetar pasi eshte pjese e kulturës sonë ! Ne xhami, hoxha nuk te meson se si duhet falur, ai predikon sjelljen dhe moralin e besimtarit, hoxha nuk e meson xhematin se si eshte i strukturuar besimi Islam, kete duhet ta ben shkolla, qe nesra kur te shkoje ne xhami, mos t'ateroje sikur nje jashtoksor, duke mos kuptuar asgje ! Prandaj, edhe eshte turp i madhe per nje shqiptar nese besimin e popullit te tij, qoft te krishter apo musliman te mos i kuptoje ! Dhe ky turp vlen per muslimanin dhe te krishterin te cilt nuk e njohin besimin e njeri tjetrit, dhe si pasojë ; Lindin konflikte, ekstremizëm, paragjykime ! Shembulli me flagrant i ketij degjenerimi, eshte ane e cilja i'a fut si t'ja doje qejfi.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Le dévoué : 13-02-2013 më 05:35

Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Fehmi i nderuar,

Si profesor i nje lende specifike qe jeni, e duke e marr parasysh se jeni edhe patriot edhe besimtar, a ju ndodhe qe ne oret e shkencës t'u flasesh nxensve per nacionalizëm e per fe ? Nuk besoj, sepse patriotizmi ndertohet nga te kuptuarit e te qenurit ! Nese nuk e din se kush je, çka je, pse je nuk mund te jesh as patriot e as fetar i mire ! Prandaj egziston edhe shkolla ku te formon duke te mesuar gjuhen, gjeografin, historin, muziken, matematiken, biologjin, e pse jo edhe besimin fetar pasi eshte pjese e kulturës sonë ! Ne xhami, hoxha nuk te meson se si duhet falur, ai predikon sjelljen dhe moralin e besimtarit, hoxha nuk e meson xhematin se si eshte i strukturuar besimi Islam, kete duhet ta ben shkolla, qe nesra kur te shkoje ne xhami, mos t'ateroje sikur nje jashtoksor, duke mos kuptuar asgje ! Prandaj, edhe eshte turp i madhe per nje shqiptar nese besimin e popullit te tij, qoft te krishter apo musliman te mos i kuptoje ! Dhe ky turp vlen per muslimanin dhe te krishterin te cilt nuk e njohin besimin e njeri tjetrit, dhe si shkak ; Lindin konflikte, ekstremizëm, paragjykime ! Shembulli me flagrant i ketij degjenerimi, eshte ane e cilja i'a fut si t'ja doje qejfi.
    Se pari deshiroj te pershendes,si te zgjohem nga gjumi falenderoj MESHIRUESIN E MADHE per mundesin e perjetimit te nje dite te re,per aftsit fizike dhe psiqike,dhe per nje fillim te mbar te dites. Qka sjell dita e re un nuk e di,por filloj punet e perditshme,lemit profesionale nuk kan te bejne asgje me fe,por nje pun shum e lodhshme te cilen e respektoj dhe e dua shume,dhe tentoj te arrij maksimumin e mudeshem te permbushjes se objektivave.
    Sigurisht qe kam biseda private me kandidat,bisedoj biseda te dobishme ne lidhje me qashtje kombetare dhe relaksuese,kam kandidat te besimeve te ndryshme,pra egziston harmonia e tolerances,afrimi njeri me tjetrin,dhe ndihmat njeri per tjerin.
    Une KATOLIKET Shqipetar,shum i respektoj sidomos ata te MIREDITES,sepse kur kemi qen ne kohra te veshtira,ata na kan srehuar ne shtepiat e tyre bujare,dhe kafshaten e bukes te fituar me mund e ndanin se bashku me ne KOSOVARET,shum atdhetar ishin,jam mahnit me mikpritjen e tyre,Zoti ata i shperbleft,kurr per jet nuk do ti harrojm bamirsin bujare te tyre,dhe gjithmon gezohem kur ndegjoj mir per at popull atje.

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Mirsjellja ndaj besimeve tjera, eshte vlere mbi vlera.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Ane,Ane ,Ane tani me demoralizove krejt,Hogjallaret kan pergjegjesi shum te madhe kombetare,.......,po harron kohet e KRALIT te Serbis dhe Vasa Qubrilloviqin,shpernguljet e mdhaja te popullit shqipetar nga vilajeti i NISHIT dhe Manastirit,vet fisi im ka pasur te shperngulet ne IZMIR te Turqis ne veren e vitit 1923,permes nje hogje,se lotet po me dalin duke shkruar ket shkrim,tokat tona te bukura te lara me gjak dhe lot,tju lejme kolonizatorve serb dhe malazez,kjo pergjegjesi kuj i bie,pergjigju ANE.....
    E konfirmove ate qe shkrova me heret

Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    E konfirmove ate qe shkrova me heret
    A ka mundesi ,te kjartesosh me teper,un nuk po kuptoj......

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

A ka mundesi ,te kjartesosh me teper,un nuk po kuptoj......
    SHpernguljet e popullit shqiptare PERMES HOXHES ..nuk e the vet?!!

Faqja 13 prej 16 FillimFillim ... 31112131415 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •