nuk me duket se vendosa ndonje ne ngut per te shkruajtur shkrime te gjata! Une paraqita nje shkrim (revisten e njeh dhe Clinical Problem Solving si tematike e njeh dhe kete gje nuk e ve ne dyshim) dhe po mundohesha ta vendosja pjese pjese ne menyre qe te arsyetohej! Mund te kishte qene nje gje e bukur fundja edhe per te folur me mjeke shqiptare ku tema te ishte si nje tip "kafeje" e jo arsyeja kryesore. Nuk e kisha me ngut me vendos te gjitha pjeset per nje dite pamvaresisht se pastaj kurioziteti i shtyen te tjeret te kerkojne me teper info!
Sic je marre ti 8 ore sot jam marre edhe une dhe si ty me nje gjuhe qe nuk eshte gjuha ime! Edhe une mendohem 2 here per te dhene nje fjale dhe ta siguroj qe pyes persona ose kerkoj ne google fjalet sa me te aferta me ato shqipe per te mos i zevendesuar me fjalet e huaja (ne pamundesi pastaj i shenoj ne kllapa qe gjithsesi te mos i humbe kuptimi origjinal)! Dhe te siguroj qe shume fjale terminologjie ne shqip i kam mesuar pikerisht ne kete menyre!![]()
Krijoni Kontakt