Close
Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 73
    i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Për: Lobi i analistëve anti-Ortodoksië - po destabilizon dhe po izolon Shqipërinë

Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    Nuk do te me besoje po te te thoja se jam dakort me kete qe shkruan.....
    Vetem se ke harruar dicka thelbesore ne kete qe thua....tek ne nuk ka kishe ortodokse shqiptare
    Nuk do ta kisha problem te ishte nje Gjerman ne krye te kishes apo nje austriak,beg,hollandez,kinez etj etj etj.
    Per mua personalisht esht problem kur ne krye te kishes shqiptare eshte nje grek ose nje serb.Arsyeja shume e thjeshte....qe te dy keto vende nuk duan qe te ekzistoje kombi shqiptar.
    Ky eshte problemi me kishen shqiptare.
    Per sa kohe do te jete e uzurpuar nga greket , numri ortodokseve do jete vazhdimisht ne renie.......per fat te keq.
    dhe ty tani te paska ngrene meraku per renien e numrit te ortodokseve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Thorolld ON
    Postime
    224

Për: Lobi i analistëve anti-Ortodoksië - po destabilizon dhe po izolon Shqipërinë

98% e ortodoksve qe banojne ne shqiperi jane antishqiptar dhe punojne ne demin e shqiperis me dhelperllekun e tyre. Edhe pse shqiptaret u afruan atdheun e tyre per te jetuar ata perseri luftuan non stop me pabesit e tyre kundra shqiptarve.
    I bije tamam ajo shprehja rite qeneni te haj koken

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120

Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    dhe ty tani te paska ngrene meraku per renien e numrit te ortodokseve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
    Me teper mer ka zene meraku per greket qe shikojne dita dites se si ulet ndikimi i tyre ne shqiperi.

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Citim Postuar më parë nga Labiiiii Lexo Postimin
    98% e ortodoksve qe banojne ne shqiperi jane antishqiptar dhe punojne ne demin e shqiperis me dhelperllekun e tyre. Edhe pse shqiptaret u afruan atdheun e tyre per te jetuar ata perseri luftuan non stop me pabesit e tyre kundra shqiptarve.
    I bije tamam ajo shprehja rite qeneni te haj koken
    hahahaah sa per te qeshur kjo ide Ortodokseve ia paskan afruar atdheun myslimanet qe e shiten identitetin e tyre per te ngrene ca buke me shume dhe ti na thua ortodokset paskan ardhur ne shqiperi.Jemi ne pasardhesit e vertete te shqiptareve te hershem qe nuk u shitem dhe e ruajtem identitetin tone dhe ti na thua qe jemi te ardhur.Po arbereshet qe jane ortodokse dhe jane pasardhesit e shqiptareve te vertete cfare jane antishqiptare apo greke??? hajde arsyetim hajde...

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Me teper mer ka zene meraku per greket qe shikojne dita dites se si ulet ndikimi i tyre ne shqiperi.
    po flasim per numrin e ortodoksve e jo per grekun.
    kjo puna e numrit te ortodoksve me kujton ate barsaleten me njerin qe perhap nje genjeshter ne pazar, ngaqe genjeshtra u perhap me shpejtesi te turma ai fillon te besoj dhe vete genjeshtren qe kishte perhapur.

Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120

Citim Postuar më parë nga Korca 123 Lexo Postimin
    hahahaah sa per te qeshur kjo ide Ortodokseve ia paskan afruar atdheun myslimanet qe e shiten identitetin e tyre per te ngrene ca buke me shume dhe ti na thua ortodokset paskan ardhur ne shqiperi.Jemi ne pasardhesit e vertete te shqiptareve te hershem qe nuk u shitem dhe e ruajtem identitetin tone dhe ti na thua qe jemi te ardhur.Po arbereshet qe jane ortodokse dhe jane pasardhesit e shqiptareve te vertete cfare jane antishqiptare apo greke??? hajde arsyetim hajde...
    Dmth ti e pranon edhe vete qe nuk je shqiptar

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

ti po pranon vete qe je otoman i kamufluar nen petkun e shqiptarizmit.

Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120

Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    ti po pranon vete qe je otoman i kamufluar nen petkun e shqiptarizmit.
    hahahahahahah.........ike plaku mere ike .....
    E keni humbur fare toruan mor te mjere
    Mjafton qe dikush tju shkoje kundra dhe e quani otoman.
    Nuk jam otoman mor arqile, jo.Jam shqiptar.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

hahahaha,erdhen greket te na bejne mesime shqiptarizmi...

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Po e lexon cfare kam shkuar apo jo bre lalke Une thashe se arbereshet jane pasardhes te shqiptareve te mesjetes para pushtimit osman dhe jane pasqyra e shqiptareve te pashperfytyruar nga osmanet dhe nuk thashe se nuk jam shqiptar dhe se ne nuk jemi shqiptare po idea se ortodokset nuk jane shqiptare eshte jo thjesht e pavertete por eshte nje ide delirante...

Faqja 4 prej 8 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •