Close
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 73
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Për: Lobi i analistëve anti-Ortodoksië - po destabilizon dhe po izolon Shqipërinë

Citim Postuar më parë nga Korca 123 Lexo Postimin
    Po e lexon cfare kam shkuar apo jo bre lalke Une thashe se arbereshet jane pasardhes te shqiptareve te mesjetes para pushtimit osman dhe jane pasqyra e shqiptareve te pashperfytyruar nga osmanet dhe nuk thashe se nuk jam shqiptar dhe se ne nuk jemi shqiptare po idea se ortodokset nuk jane shqiptare eshte jo thjesht e pavertete por eshte nje ide delirante...
    pasardhes te kujt jane arbereshet mo??? hahaahahhaha

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

Për: Lobi i analistëve anti-Ortodoksië - po destabilizon dhe po izolon Shqipërinë

Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    pasardhes te kujt jane arbereshet mo??? hahaahahhaha
    Sipas mendimit tend pasardhes te kujt jane arbereshet?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Sipas mendimit tend pasardhes te kujt jane arbereshet?
    hahahaahhaha,ik o hap ndonje liber,ose ik merru me punet e janulles me mire

Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

hahahaahhaha,ik o hap ndonje liber,ose ik merru me punet e janulles me mire
    Po pergjigju pyetjes pa mos me trego mua librat,kush na qenka shqiptar, vetem ai qe eshte mysliman dhe flet shqip,tere te tjeret jane te ardhur????
    Juve shkoni faleni ne xhamite qe mbajne emrat e pushtuesve tane,qe kane masakruar shqiptaret dhe juve na qenkeni shqiptare te vertete dhe na kujton "janullen" ti qe erdhi nga greqia dhe mesoi shqip kurse ju shkoni ne arabi dhe mesoni arabisht...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Archon : 03-02-2013 më 12:37

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Po pergjigju pyetjes pa mos me trego mua librat,kush na qenka shqiptar, vetem ai qe eshte mysliman dhe flet shqip,tere te tjeret jane te ardhur????
    po ik or djal lexo te mesosh,se nuk foli njeri per myslyman dhe per shqipen

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    hahahahahahah.........ike plaku mere ike .....
    E keni humbur fare toruan mor te mjere
    Mjafton qe dikush tju shkoje kundra dhe e quani otoman.
    Nuk jam otoman mor arqile, jo.Jam shqiptar.
    edhe Kadare e ka vene ne dukje kete gje.
    une nuk te akuzova qe e ben qellimisht. por te del natyrshem, sepse nuk je koshient per mentalitetin tend.

ose e thene ndryshe,: ne cdo pikpamje te del otomanizmi nga veshet, pa e kuptuar edhe ti vete.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Juve shkoni faleni ne xhamite qe mbajne emrat e pushtuesve tane,qe kane masakruar shqiptaret dhe juve na qenkeni shqiptare te vertete dhe na kujton "janullen" ti qe erdhi nga greqia dhe mesoi shqip kurse ju shkoni ne arabi dhe mesoni arabisht...
    hahahahah,as nuk e di si eshte xhamija nga brenda,kush jemi ne qe vemi ne xhami dhe mesojme arabisht?di ndonje gje qe ne nuk dime?se un personalisht nuk di asnje fjale arabisht

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    26-12-2012
    Postime
    60

Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    une nuk te akuzova qe e ben qellimisht. por te del natyrshem, sepse nuk je koshient per mentalitetin tend.

ose e thene ndryshe,: ne cdo pikpamje te del otomanizmi nga veshet, pa e kuptuar edhe ti vete.
    degjo e di si eshte puna me ju debilet e fese, kur kundershton myslymat dhe turqit, debilet e islamit te ngjisin menjehere nofken grek dhe ortodoks, kur kundershton ju debilet e ortodoksise dhe , te ngjisni nofken otomane.

ju jeni te trashe nga trute mer yahoo, nuk kuptoni qe ka njerez qe nuk ja ndjen per islam dhe ortodoksi.

Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

hahahahah,as nuk e di si eshte xhamija nga brenda,kush jemi ne qe vemi ne xhami dhe mesojme arabisht?di ndonje gje qe ne nuk dime?se un personalisht nuk di asnje fjale arabisht
    Po mire atehere kur nuk e di si eshte xhamia nga brenda,a nuk duhet ta denojme kete veprim dhe pse nuk bertet njeri per kete gje po ngelët duke share ortodokset dhe "janullen',qe erdhi ketu dhe mesoi shqip dhe ringriti nje kishe nga germadhat qe e katandisi komunizmi...

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120

Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin

Arqile....ndryshoje pak vrimen e fyellit.
    Nuk ke kapacitetin e duhur te analizosh apo te kuptosh mentalitetin tim.
    Nese mua me del nga veshet eshte gjysma e te keqes se ty te del nga bitha.

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •