Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 27 prej 27
    Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1

Për: “Janullatos në Shqipëri për interesat e Greqisë”

Citim Postuar më parë nga mardo Lexo Postimin
    une spo hiqem si ekspert ortodoksie ....thash thjesht jam shqiptar ortodoks
    se si i shikon kisha etnite mjafton te degjosh brockullat e peshkopit te selanikut

per mua eshte ne rradh te par familja , gjaku e kombesia pastaj vjen kisha ......

karamelen qe ju perpiqenite ja qerasni te tjereve nk e fusni ne goje as ju vet

ti nuk je ortodoks ti je nje grek i paguar per te ber detyren neper forume , ashtu sic ben Janullatosi ne kishen e tij ORTODOKSE GREKE

se po te ishe ortodoks e po te besoje ne krisht do ishe i pari qe do denoje cdo dhune ( duke filluar qe nga masakra e camerise , te masakra e kosoves e duke marr edhe Albon parasysh te vrasjet e helmimet e kishes tuaj GREKE nder shekuj )

deno nje her ish kryepeshkopin grek qe vdiq e i gjeten ne shtepi pasuri perrallore , nderkoh qe greket skan as buk te han me

keni arritur ne nje pike qe njerezit po qeshin me JU

per mua eshte ne rradh te par familja , gjaku e kombesia pastaj vjen kisha .....
    .
    Po, kjo eshte qartesisht te mos jesh orthodhoks, ..sepse e para per orthodhoksin eshte Kisha,..une po te flas sipas kanoneve, i nderuar,...
    Une e quaj veten orthodhoks shqiptar,..kjo eshte kanonike dhe kjo me pelqen me shume..
    nuk po merrem me konstatimet e tuaja per Episkopin e Selanikut, sepse nuk ka lidhje dhe nuk e njoh...
    Persa i perket Patriarkut Kristodhulu, ndjese paste, nuk e di konkretisht mbi cilat fakte eshte bazuar qeveria greke qe e paditi...nga c`kam degjuar ne media, kur u hap magazina e Kishes u gjeten veshje, etj., nuk e di sa perrallore jane, te cilat jane te Kishes jo te Patriarkut....
    mos u qaj hallin grekeve, por shqiptareve qe jane ne pragun e mbijeteses...., shiko Kryepiskopin tone qe ka hapur menza te lira per te varferit dhe cdo jave mblidhen para edhe prej besimtareve,...per kete qellim,..
    Duaje te afermin tend si veten

i/e regjistruar Maska e mardo
    Anëtarësuar
    06-04-2011
    Postime
    325

Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    .
    Po, kjo eshte qartesisht te mos jesh orthodhoks, ..sepse e para per orthodhoksin eshte Kisha,..une po te flas sipas kanoneve, i nderuar,...
    Une e quaj veten orthodhoks shqiptar,..kjo eshte kanonike dhe kjo me pelqen me shume..
    nuk po merrem me konstatimet e tuaja per Episkopin e Selanikut, sepse nuk ka lidhje dhe nuk e njoh...
    Persa i perket Patriarkut Kristodhulu, ndjese paste, nuk e di konkretisht mbi cilat fakte eshte bazuar qeveria greke qe e paditi...nga c`kam degjuar ne media, kur u hap magazina e Kishes u gjeten veshje, etj., nuk e di sa perrallore jane, te cilat jane te Kishes jo te Patriarkut....
    mos u qaj hallin grekeve, por shqiptareve qe jane ne pragun e mbijeteses...., shiko Kryepiskopin tone qe ka hapur menza te lira per te varferit dhe cdo jave mblidhen para edhe prej besimtareve,...per kete qellim,..

nuk kam sec te them tjeter pervecse te te sqaroj se nuk u hap magazine e kishes , por shtepia e kristodhulos ....po deshe te jap edhe listen se cfare gjeten njerezit aty

kjo eshte kisha JUAJ e mbajtshi me shendet

krishti qarkullonte me rroba te grisura e jo me kryqe floriri mijra eurosh !!!!!!!!

me behet shum qefi qe mbron interesat e atdheut tend , KJO TREGON QE JE PATRIOT

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet në Bllog
    22

Citim Postuar më parë nga Toffee Lexo Postimin
    Gazidedja ka qene kryetar I sherbimeve sekrete.
    Nqs e ka thene dicka e ka thene sepse dinte dicka e kishte informacione. Jo si puna jote qe flet percart.
    Leji te vdekurit te prehen rehat e mos leh si qente e terbuar..
    Nuk ka "prehrje" ne kete bote apo ne ate boten tjeter per ata qe sulmojne Kishen e bejne bllasfemi ndaj Shpirtit te Shenjte qe prehet ne ate Kishe, or tunxh. Une t'i them keto gjera, qe te mos pesoni edhe ju fatin e atyre qe dergjen sot e ne perjetesi ne ferr.

Bashkim Gazidede veshi gomarin e Elbasanit prift. Bashkim Gazidede dhe veglat e tij te SHIK pushtuan me force Kishen e Shen Marise se Elbasanit, prone e Kishes Orthodhokse, qe mbahet edhe sot e kesaj dite e pushtuar me dhune shteterore. Dhe ky mallkim do te rendoje nga Perendia mbi shpirtin e tij e mbi shpirtin e gjithe pasuesve te tij, qe do te shuhet me rrenje e me fare.

me behet shume qefi qe ti Albo ke dal hapurazi se ke interesa mbron ....

te lista e te vdekurve ke harruar te shtosh edhe aristidh kolen , dhaskal todrin etj ......

ne vend te distancoheni nga agimat e arte e nga pjesa e erret e kishes , vazhdoni e kercenoni me vdekje ......BRAVO

nje pyetje edhe per ty

eshte apo seshte antishqiptar Janullatos te pergjigja qe i jep gazetarit amerikan per luften ne Kosove ?????
    O koktul. Kur Kryepeshkopi Anastas flet, ti lexo e meso se jane burra me te mire se ty ne gjithe boten e krishtere qe hapin veshet e degjojne me vemendje kur ai flet e shkruan. Kryepeshkopi Anastas u shpreh ne ate menyre dhe ajo eshte pergjigjia qe jep cdo peshkop orthodhok: Kisha dhe peshkopet jane kunder luftes pasi lufta eshte vepra e qoftelargut nuk eshte vepra e Perendise se dashurise! Lufta ndodh atje ku nuk ka dashuri, atje ku ka vetem urrejtje. Dhe intervistat e Zhejit kane per qellim pikerisht, qe te ndjellin urrejtje ne mendjen e zemrat tuaja, duke bere keshtu punen e qoftelargut, jo punen e Perendise.

Kryepeshkopi Anastas ne 1999 beri apel ne televizionet greke dhe ne gjithe Kishen Orthodhokse ne bote per ndihma per 500,000 refugjatet nga Kosova qe u strehuan ne Shqiperi. Kisha Orthodhokse e Shqiperise siguroi e shpenzoi $12 milion ne ndihma duke ngritur kampin e saj per refugjatet nga Kosova qe ishte kampi me i mire ne Shqiperi ku u strehuan njerezit me ne nevoje, femijet jetime, grate shtatzena dhe pleqte e plakat. Ai Kryepeshkpi vinte e i takonte keta refugjate nga Kosova, te gjithe muslimane, gati perdite, dhe shume prej tyre i beri miq. Por nuk i degjon ne ekranet e televizioneve keto vepra te Kryepeshkopit Anastas, vepra dashurie, por degjon shpifjet e nje cobani nga Elbasani me dy klase shkolle qe kujton se mund te krahasohet me Theofan Nolin apo me Fortlumturine e Tij Anastas.

Nuk ka patur ne Shqiperine post-komuniste nje njeri qe ka dhene ndihmen e kontribut me te madh ne ate popull se sa Kryepeshkopi Anastas. Une dhe te gjithe ata besimtare orthodhokse shqiptare qe e kemi deshmuar vepren e tij nga afer, i jemi mirenjohes Kryepeshkopit, i jemi mirenjohes e falenderojme edhe Perendine qe solli nje nga sherbetoret e Tij me te mire ne Shqiperi.

Albo

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Nuk ka "prehrje" ne kete bote apo ne ate boten tjeter per ata qe sulmojne Kishen e bejne bllasfemi ndaj Shpirtit te Shenjte qe prehet ne ate Kishe, or tunxh. Une t'i them keto gjera, qe te mos pesoni edhe ju fatin e atyre qe dergjen sot e ne perjetesi ne ferr.
    Meso njehere te shkruash tamam o tunxh, pastaj ec e me jep mend.
    Boll fole si ata kishtaret inkuizionist te mesjetes. Jo per gje po tregon ca brum taleban je..
    Sa per punen e ferrit, ate e di ai qe vendos ne ate bote...e jo ti e une!
    Prandaj te lutem leri derdellitjet absurde e flit me kembe ne toke e jo p@rdha pas bregut.
    Me respekte..

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120

Kur Kryepeshkopi Anastas flet, ti lexo e meso se jane burra me te mire se ty ne gjithe boten e krishtere qe hapin veshet e degjojne me vemendje kur ai flet e shkruan. Kryepeshkopi Anastas u shpreh ne ate menyre dhe ajo eshte pergjigjia qe jep cdo peshkop orthodhok: Kisha dhe peshkopet jane kunder luftes pasi lufta eshte vepra e qoftelargut nuk eshte vepra e Perendise se dashurise! Lufta ndodh atje ku nuk ka dashuri, atje ku ka vetem urrejtje.

Albo
    Albo djali.........po pres kryepeshkopin te flase per dekleratat,thirrjet per lufte qe beri agimi i arte nepermjet Kristo Papes.
    Di gje ti Albo??????? Do beje ndonje deklarate Anastasi??????

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-08-2012
    Postime
    193

Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    Albo djali.........po pres kryepeshkopin te flase per dekleratat,thirrjet per lufte qe beri agimi i arte nepermjet Kristo Papes.
    Di gje ti Albo??????? Do beje ndonje deklarate Anastasi??????
    as mos prit te te kthejne pergjigje kane mbetur ne "frontin imagjinar me turkun" hahahahahahaha patriote jo shaka,,, ah se harrova kjo pune eshte tamam si ajo e ligjit te luftes midis greqise dhe shqiperise, greqia e paska ruajtur vetem per ne jo per Italine, te forte jane keta greket dhe filogreket

i/e regjistruar Maska e mardo
    Anëtarësuar
    06-04-2011
    Postime
    325

Bashkim Gazidede veshi gomarin e Elbasanit prift. Bashkim Gazidede dhe veglat e tij te SHIK pushtuan me force Kishen e Shen Marise se Elbasanit, prone e Kishes Orthodhokse, qe mbahet edhe sot e kesaj dite e pushtuar me dhune shteterore. Dhe ky mallkim do te rendoje nga Perendia mbi shpirtin e tij e mbi shpirtin e gjithe pasuesve te tij, qe do te shuhet me rrenje e me fare.

O koktul. Kur Kryepeshkopi Anastas flet, ti lexo e meso se jane burra me te mire se ty ne gjithe boten e krishtere qe hapin veshet e degjojne me vemendje kur ai flet e shkruan. Kryepeshkopi Anastas u shpreh ne ate menyre dhe ajo eshte pergjigjia qe jep cdo peshkop orthodhok: Kisha dhe peshkopet jane kunder luftes pasi lufta eshte vepra e qoftelargut nuk eshte vepra e Perendise se dashurise! Lufta ndodh atje ku nuk ka dashuri, atje ku ka vetem urrejtje. Dhe intervistat e Zhejit kane per qellim pikerisht, qe te ndjellin urrejtje ne mendjen e zemrat tuaja, duke bere keshtu punen e qoftelargut, jo punen e Perendise.

Kryepeshkopi Anastas ne 1999 beri apel ne televizionet greke dhe ne gjithe Kishen Orthodhokse ne bote per ndihma per 500,000 refugjatet nga Kosova qe u strehuan ne Shqiperi. Kisha Orthodhokse e Shqiperise siguroi e shpenzoi $12 milion ne ndihma duke ngritur kampin e saj per refugjatet nga Kosova qe ishte kampi me i mire ne Shqiperi ku u strehuan njerezit me ne nevoje, femijet jetime, grate shtatzena dhe pleqte e plakat. Ai Kryepeshkpi vinte e i takonte keta refugjate nga Kosova, te gjithe muslimane, gati perdite, dhe shume prej tyre i beri miq. Por nuk i degjon ne ekranet e televizioneve keto vepra te Kryepeshkopit Anastas, vepra dashurie, por degjon shpifjet e nje cobani nga Elbasani me dy klase shkolle qe kujton se mund te krahasohet me Theofan Nolin apo me Fortlumturine e Tij Anastas.

Nuk ka patur ne Shqiperine post-komuniste nje njeri qe ka dhene ndihmen e kontribut me te madh ne ate popull se sa Kryepeshkopi Anastas. Une dhe te gjithe ata besimtare orthodhokse shqiptare qe e kemi deshmuar vepren e tij nga afer, i jemi mirenjohes Kryepeshkopit, i jemi mirenjohes e falenderojme edhe Perendine qe solli nje nga sherbetoret e Tij me te mire ne Shqiperi.

Albo

ku jan ketaa moderatoret te te nxjerrin per zhelesh nga forumi

mos ofendo o nejri i zotit , ruajee gjekftohtesine ......ste ka mesuar keshtu Anastasi ????!!!!!

Anastasi meqe po i qante hallin popullit serb , le te vinte ne greqi e te fliste neper tv greke per masakrat qe serbet ben ne kosove......ku ishte anastasi juaj ?????

une nuk mohoj ndihmen qe mund te ket dhen ai per refugjatet ......por ai e ca si ty te vrasin naten e te qajne diten

edhe dicka ....ate nk e solli perendia po qeveria greke ....BOLL MASHTRUAT

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •