Close
Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 69
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-04-2009
    Postime
    131

Shkup, kryeministri maqedonas inauguron statujën e Nëna Terezës, asnjë shqiptar

SA TURP .Erdogan do te kishte marre pjese po te ndodhej ne Maqedoni.

http://shekulli.com.al/web/p.php?id=14728&kat=91
    Shkup, kryeministri maqedonas inauguron statujën e Nëna Terezës, asnjë shqiptar

Pllaka përkujtimore e humanistes shqiptare Nëna Terezë, që u shpalos dje në sheshin e Shkupit është shkruar vetëm në gjuhën maqedonase dhe angleze.

Publikuar më 26.01.2013 | 13:41

SHKUP- Është shpalosur në Shkup pllaka përkujtimore në sheshin e Shkupit, për ngritjen e përmendores gjigante të humanistes dhe nobelistes shqiptare, Nënë Tereza.

Projekti i ngritjes së përmendores do të financohet nga biznesmeni indian Subrata Roj, kompania e të cilit “Sahara India” do të japë si donacion mjetet për ngritjen e përmendores.

Në ceremoninë e shënimit të fillimit të projektit kanë marrë pjesë kryeministri Nikolla Gruevski, i shoqëruar nga biznesmeni indian Roj, ndërsa nuk ka qenë i pranishëm asnjë nga zyrtarët shqiptarë të qeverisë së Maqedonisë dhe personalitete të tjera, raporton "INA".

Gruevski dhe Roj kanë shpalosur pllakën përkujtimore të shënuar vetëm në maqedonisht dhe anglisht.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Për: Turqit Shqipfoles te Maqedonise

Une me shume cuditem me perpjekjet e 'maqedonasve' per formimin e identitetit duke marre e pervetesuar nga te tjeret, qe nga Aleksandri i Madh dhe te tjere. Ndersa shqiptaret e Maqedonise e kane te perzier identitetin kombetar me fe. Kjo ka qene e pritshme me gjithe ate manipulacion qe eshte bere.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

ketu qendron absurditeti i fqinjeve tane sllave. ata admirojne figurat shqiptare. serbia thote skenderbeu ka nene serbe, maqedonsit thone nene tereza ishte maqedonese, greket thone aleksander ishte grek
    do te thote shqiptaret nuk jane shqiptare.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Une me shume cuditem me perpjekjet e 'maqedonasve' per formimin e identitetit duke marre e pervetesuar nga te tjeret, qe nga Aleksandri i Madh dhe te tjere. Ndersa shqiptaret e Maqedonise e kane te perzier identitetin kombetar me fe. Kjo ka qene e pritshme me gjithe ate manipulacion qe eshte bere.
    E njejta gje qe kane bere Greket qe nga krijimi i shtetit artificial te tyre

Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296

Për: Shkup, kryeministri maqedonas inauguron statujën e Nëna Terezës, asnjë shqiptar

Shqiptaret, nuk duhet te marrin pjese ne nje event ku vidhet historia dhe figurat historike.

Ky eshte kuptimi i vertete i lajmit.
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Për: Shkup, kryeministri maqedonas inauguron statujën e Nëna Terezës, asnjë shqiptar

ku e sheh turpin ketu ore hapesi i tiemes??? na e sqaro pak edhe neve. apo shkruajte pa i bere ON materies gri?

turp do te ishte nese zyrtaret shqiptare do te kishin qene prezent ne ceremonine e ngritjes se nje permendoreje te tille, qe eshte e shkruar vetem ne maqedonisht dhe anglisht...
    Vasudhaiva Kutumbakam

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830

Po Erdogan-i clidhje kishte me kete teme??
    Mire beri pala shqiptare qe e bojkotuan..maqedonasit perpiqen te nderrojne historin e ne valle duhet ta pranojme kete gje?
    Me provokuesja eshte se bustin e kane bere vetem ne gjuhen maqedonase e angleze..thua se Nene Tereza ishte maqedonase.

Keto gjera ndodhin kur ca mongole shqipfoles shajne Shenjt Terezen, ndaj sllavet thone:- ja shikojeni kete nuk e pranojne si shqiptare vet shqiptaret........ dhe per mos ta lene "jetim" e adoptojne.
    Keta krimba po na shkaterrojne, nuk e kane fajin sllavo-bullgaret e Fyrom.
    Paqe
    Paqe!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Jane po ata shqiptare te Maqedonise qe ngrene dajak ne rruget e Shkupit nga sllavet per te mbrojtur identitetin e Nene Terezes , qe ju e disa tjere as qe kishit degjuar atehere per N.Terezen dhe qe sot sherbeni vetem per perqarje .
    Po sme besove mua , pyete Don Lush Gjergjin a eshte e vertete kjo qe e shkrova .
    Turp te kesh ti i paftyre qe sjell vetem perqarje nder fetare ne kete forum. Asnjiher nuk kishte perqarje mes Katolikeve e Muslimaneve ne trojet tona , as qe e dijnim cfare na ndan donjiher , deri sa u hap ky forum ne krye me faqezinjte sikurse ti .
    Ndryshuar për herë të fundit nga Genti.. : 27-01-2013 më 19:30

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Ka pas percarje edhe me heret, de fakto te gjithe diskriminojme njeri tjetrin. Myslimanet praktikante na quajne neve qafire dhe na diskriminojne, na shajne e na perbuzin, ndersa ne 'diskriminojme' duke iu shmangur shoqerimit me ta. Percarje fetare ka pasur dhe do te kete edhe ne te ardhmen, kjo s'eshte risi. Hoxha del e ofendon Nene Terezen po si nuk na qenka kjo percarje. Shko e thuaj ti nje shqiptari te Maqedonise i cili e merr fene seriozisht se nuk je mysliman apo kritiko disa mesime te fese e shiko a do te diskriminohesh a jo. Me i afert per mua eshte nje maqedonas qe me respekton se sa nje shqiptar qe me quan qafir e mohues te Zotit. Qe beheni vegla te hoxhallareve une sju kam faj. Po te garantoj se 90% e shqiptareve te FYROM nuk identifikohen me Nene Terezen dhe Gjergj Kastriotin e quajne vrases selektiv te myslimaneve, e verteta dhemb. Une sdua te kem asgje me shqiptare qe shajne Gjergj Kastriotin, Nene Terezen apo Adem Jasharin.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 27-01-2013 më 19:44

Faqja 0 prej 7 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •