Close
Faqja 14 prej 14 FillimFillim ... 4121314
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 132 prej 132
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-03-2013
    Postime
    11

Pėr: Si te binden Ateistet qe egziston Zoti ?

Ne te njejten menyre si je bindur ti qe ka zot

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

Pėr: Si te binden Ateistet qe egziston Zoti ?

Nje plak para do kohe me la nje fjali qe do ta kujtoj gjat:

Ishte vere,dhe ishim disa shoke qe benim nje ndeje ne nje ambijent te hapur,ku moti ishte i mire,e ne qiell shihej pafundesija e botes.Yjet benin drite,e edhe hena dukej bukur ne pafundesine e kesaj bote.Papritur biseda u zhvendos ne kete pafundesi per te cilen tanime diskutonim....Plaku i cili degjonte te rinjet te cilet thonin mendimet e tyre rreth krijimit te kesaj pafundesije,kishte perqendruar vemendjen tek bisedat tona,e ne te njejten kohe shikonte hapsiren e pafundme te cilen(edhe pse shkenca ka bere hapa marramendes,drejt kesaj hapesire,perseri do mbetet shume larg edhe per shume kohe).Njerezit akoma dijne shume pak,ose fare rreth kesaj pafundesije.Njeri nga ne duke verejtur plakun qe shikonte ne keto lartesi,i thae mixhe,e ti shka i thue k'saj pune???!!,a more bire vazhdoj plaku,po i vogel jam ne kete bote te pa funme...Ne u shtanguam per nje qast,e pastaj shoku im perseri iu drejtua plakut,mixh, e shka po don me than me kit fjale???!!..E more lum mixha vetem Zoti e din,mixha vetem din me ju than se jam shume i vogel ne kit bote...E ju pasha mixhen po hini n'nmkat me Zotin,po ju thote mixha se kit bote njeri se ka maru...

Pra,sipas mixhes kit bote njeri se ka maru...

Faqja 14 prej 14 FillimFillim ... 4121314

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •