Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 27 prej 27
    Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Për: 5 mijë shtetas Britanik në vit, konvertohën në ISLAM.

Citim Postuar më parë nga hot_prinz Lexo Postimin
    Nuh,

te lexoj nganjehere, me duket se mundohem ta kuptoj ate cfare shkruan,
    edhepse e di se pastaj kam probleme me trurin.
    Se di cer osht kjo gjo sado-mazo neuronale, gjithsesi ma boj hallall.

Nejse ajo cfare me ra ne vetulla, eshte se spo e kuptoj se cfare matematike perdore per llogaritje?
    5000 x 250 = 1.250.000 persona

Ne Britani (sipas Wiki-t) jetojne 53.013.000 dhe llogaritja (edhepse tejet e shpifur) do duhej te ishte:
    53.013.000 / 5000 = 10602,6 vite.
    Ha be princi,

Hic i pameshirshem na dole ti......po anglikan a hic nuk don te mbeten aty a ???..........mos pash elizabeten..... sidoqofte, god shave the queen do te thonin disa forumist ketu po qe se do te ish islami meteverte rrezik per britanine e madhe !!!!!!!...pastaj, muslimanet nuk dijn te llogarisin mire....gjithe bota islame me 500 univerzitete e ka meteverte zor me u bo "dere", thojn andej nga tetova.....

tung

PS: me hangt dreqi, a, aq i komplikum jam ????
    albanish by nature

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878

Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Ha be princi,

Hic i pameshirshem na dole ti......po anglikan a hic nuk don te mbeten aty a ???..........mos pash elizabeten..... sidoqofte, god shave the queen do te thonin disa forumist ketu po qe se do te ish islami meteverte rrezik per britanine e madhe !!!!!!!...pastaj, muslimanet nuk dijn te llogarisin mire....gjithe bota islame me 500 univerzitete e ka meteverte zor me u bo "dere", thojn andej nga tetova.....

tung

PS: me hangt dreqi, a, aq i komplikum jam ????
    Nuh,

une mendova, se kur e permende islamizimin e Britanise ty,
    e ke ndermend krejt qafirat me i tranu.

Hallall, se te paskam parakeqkuptu gabimisht.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

Kam lexu me nji forum se ne france mbi 15 mij te ashtequajtur musliman ne vit,konvertohen ne krishtere.
    Qellimi im eshte te tregojme se me rendesi eshte sesa keta njerez qe konvertohen e kan kuptuar domethenjen e shehadetit qe sot ky kuptim eshte shum i panjohur per shumicen e besimtareve.
    Demi me i madh qe sot bejne ata qe thirren mysliman eshte shirku i cili eshte zullym ma i madh se ata persona qe bejne imoralitet,konsumojne drogen,luajne bixhoz,pine alkohol,behen naciste ose sataniste ose me keq se ata qe luajne kamate ose vrasin njerez.
    Kur ta kyptoni kete,ateher do te kuptoni domethenjen e islamit.
    Kerkujt nuk i vlen islami nese ben vetem nji veper te shirkut,kjo do tja shkaterron tere veprat e mira dhe personi pergjithmon do futet ne xhehennem.
    Mendoni ore njerez mire para se te flitni per islamin sepse do te jepni llogari

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    përjashtuar
    Postime
    1,008

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Ashtu e mendova "matier premierën"

Qe Islami do te triumfoj, kjo eshte Profeci ! Do te perballohet bota me paqen, dhe drejtesin globale. Imami i Prishtines, i cili eshte ber referenc i se keqes, po teprohet me imazhin e tij. Ai eshte thjesht nje imam i cili e kryen detyren e tij, nese deshiron te evoluosh, s'ke nevoj per hoxhallar qe t'mesojn te ecesh, shkurt e shqip, duhet ta marresh rrugen tende, drejtimin tend dhe per kte, te mjaftojn librat.
    Krasniqin e permenda si shembull e qe, perndryshe, nuk me intereson dhe aq mua personalisht. E keqja eshte se te ketillet kane bukur shume tifoze.
    Meqe ra fjala e evoluimit/zhvillimit te njeriut.
    Nje hoxhe (Imam e quante veten) shume i popullarizuar, ndaj pyetjes rreth evolucionit, ishte pergjigjur me: "Ne Islam nuk ka evolucion!"
    Ne vend qe te pergjigjet: "Ku eshte ky qytet/fshat?"
    Nejse, edhe une jam i mendimit se, cdokush qe din shkrim/lexim, duhet ta gjeje vet udhen, e jo t'i marre gjerat e servuara nga dikush tjeter.
    Salut.

*
    klipp&klar

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    përjashtuar
    Postime
    1,008

Citim Postuar më parë nga referi_1 Lexo Postimin
    Kam lexu me nji forum se ne france mbi 15 mij te ashtequajtur musliman ne vit,konvertohen ne krishtere.
    Qellimi im eshte te tregojme se me rendesi eshte sesa keta njerez qe konvertohen e kan kuptuar domethenjen e shehadetit qe sot ky kuptim eshte shum i panjohur per shumicen e besimtareve.
    Demi me i madh qe sot bejne ata qe thirren mysliman eshte shirku i cili eshte zullym ma i madh se ata persona qe bejne imoralitet,konsumojne drogen,luajne bixhoz,pine alkohol,behen naciste ose sataniste ose me keq se ata qe luajne kamate ose vrasin njerez.
    Kur ta kyptoni kete,ateher do te kuptoni domethenjen e islamit.
    Kerkujt nuk i vlen islami nese ben vetem nji veper te shirkut,kjo do tja shkaterron tere veprat e mira dhe personi pergjithmon do futet ne xhehennem.
    Mendoni ore njerez mire para se te flitni per islamin sepse do te jepni llogari
    Refer1
    Edhe une lexoj neper forume e faqe islamike (jo islame, sepse keto dy shprehje kane kuptim te dallueshem) te njejtat gjera: Sa gjermane u konvertuan ne Islam, sa angleze, sa amerikane...
    Mirepo, beson a jo, e njejta gje eshte edhe neper forumet e krishtera, buddhiste etj.
    Si per koincidence, te njejten gje e bejne edhe klubet futbollistike: duke i numeruar tifozet.
    Cfare desha te them me kete?
    Deshta te them se njeriu duhet te shikoje ngandonjerere edhe rreth e perqark vetes, te mos perqendrohet/fokusohet vetemse ne vetveten, ne ate qe i perket...sepse i mbushet mendja (qe eshte iluzion i demshem per vet personin qe merret, beson e bindet me gjera te kota sic eshte kjo: numerimi i "tifozeve") se e tere dynjaja jane duke ngarendur pas tij.

*
    klipp&klar

Ragnald
    Anëtarësuar
    18-06-2006
    Vendndodhja
    london
    Postime
    4,442

Well said Norca. You made your point very well.

E kam kritikuar ''tifozerine'' islame kahera, por fatkeqesisht gjithmone bie ne vesh te shurdhet.
    I vetmi avantazh i kuantitetit eshte se, mesazhi percillet me lehte, edhe pse ne shumicen e hereve,percillet ne menyre jo te sakte.
    Cuditerisht pesha e shkumes me fllucken qe del prej saj eshte e njejte,pavaresisht mases se madhe qe ka kjo e fundit.

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga Norça.li Lexo Postimin
    Krasniqin e permenda si shembull e qe, perndryshe, nuk me intereson dhe aq mua personalisht. E keqja eshte se te ketillet kane bukur shume tifoze.
    Meqe ra fjala e evoluimit/zhvillimit te njeriut.
    Nje hoxhe (Imam e quante veten) shume i popullarizuar, ndaj pyetjes rreth evolucionit, ishte pergjigjur me: "Ne Islam nuk ka evolucion!"
    Ne vend qe te pergjigjet: "Ku eshte ky qytet/fshat?"
    Nejse, edhe une jam i mendimit se, cdokush qe din shkrim/lexim, duhet ta gjeje vet udhen, e jo t'i marre gjerat e servuara nga dikush tjeter.
    Salut.

*
    Alejkum Salut,

Kemi lloj-lloj hoxhallar, e vertet.

Personalisht, mendoj se pos universitetit teologjik qe kryejn ne shtetet arabe, dhe qe e bejn shume mir,.. nje univerzitet ne shkollat tona sa per ta marr temperaturen e vendit dhe te (t)rendit,.. do kishte me qen vetem se pozitive per komunitetin.

E pasi u permend "tifozeria", un nuk e bera per tifozeri kete tem, thjesht si lajm te hajrit, si motivim per dike-dike, se do te viejn dit me te mira nje dit !

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •