Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 27
    I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

5 mijë shtetas Britanik në vit, konvertohën në ISLAM.

Çdo vit, 5 mijë britanikë konvertohen në myslimanë. Më shumë se gjysma e tyre që ndërrojn besimin janë të bardhë dhe 75% janë femra, raporton "The Sun".

Një gjë të tillë ka bërë edhe Jayne Kemp, me profesion police. Ajo ka lënë pas katolicizmin pasi "ra në dashuri" me Islamin. Kemp tani mban një shami edhe pse punon me kohë të zgjatur dhe çdo të premte ajo shkon të falët në xhami.

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage...-to-Islam.html

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Për: 5 mijë shtetas Britanik në vit, konvertohën në ISLAM.

lum si ne.. pas 5 vitesh britania e madhe do behet muslimane..atehere do te zgjidhen hallet tona..

sa poshte e ulni islamin o njerez..nuk ka mbete islami te krahasohet me sa hyjne e sa dalin ne rradhet e tij..me keto gjera krenohen partite politike dhe jo religjioni..mund te hyjne me miliona ne rradhet e tij por nese nuk ke cka ju ofron shoqerise nga ana shpirterore kot lodhesh duke u krenuar me numrin e ndjekesve..

nejse..neve ma shume na duhet sasia se sa cilesia...
    Ndryshuar për herë të fundit nga _MALSORI_ : 31-01-2013 më 14:18
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Shum e vertete malsori.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    lum si ne.. pas 5 vitesh britania e madhe do behet muslimane..atehere do te zgjidhen hallet tona..

sa poshte e ulni islamin o njerez..nuk ka mbete islami te krahasohet me sa hyjne e sa dalin ne rradhet e tij..me keto gjera krenohen partite politike dhe jo religjioni..mund te hyjne me miliona ne rradhet e tij por nese nuk ke cka ju ofron shoqerise nga ana shpirterore kot lodhesh duke u krenuar me numrin e ndjekesve..

nejse..neve ma shume na duhet sasia se sa cilesia...
    Malsor , te kam vene re qe shpeshhere shprehesh me negativitet kur behet fjale per rritjen e numrit te Muslimaneve ne bote. Nuk e kuptoj se c'fare te shqeteson? Por sido qe te jete pergjigja nuk mendoj se te ha shume meraku per Islamin.

Une nuk e di nese je Musliman apo jo, por te siguroj qe Islamin nuk e ulin te tilla temash kur Muslimaneve u thuhet se Britani apo diku tjeter nje shumica e madhe njerezish perqafojne Islamin. Ulje une quaj postimin tend i cili me duket pa piken e sensit. Llogjike me te semure une skam pare degjuar ndonjehere, u ulka Islami sepse numri i Muslimaneve rritet.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Une nuk e di nese je Musliman apo jo,
    qe te mos keqkuptoheni ju dhe te gjithe forumnistet ketu per fillim duhet te dish dhe ta dini qe une jam musliman prej qe kur ne zonat tona erdhi turku dhe beri konvertimin e popullsise ne islam..nuk jam praktikant qe do te thote qe nuk vete ne xhami apo te falem 5 vaktet por kjo nuk do te thote qe une nuk e rrespektoj islamin..ndoshta jam me rrespektues se sa nje pjese qe falen 5 vakte dhe rrine tere diten ne xhami..une rrespektoj islamin dhe jo nje pjese te pasuesve te islamit qe me shume me ngjajne me antare te partive politike se sa me besimtare te denje te islamit..

te kam vene re qe shpeshhere shprehesh me negativitet kur behet fjale per rritjen e numrit te Muslimaneve ne bote. Nuk e kuptoj se c'fare te shqeteson? Por sido qe te jete pergjigja nuk mendoj se te ha shume meraku per Islamin
    kam vene re qe edhe moderatoret e kesaj faqe nuk jane ne lartesine e duhur ..ja qe nuk e ke kuptuar shqetesimin tim as ti..nuk eshte e verteter qe me shqeteson fakti i numrit te muslimaneve ne bote aspak i nderuar moderator..ishalla rritet edhe me shume cdo dite por jo me ekstremiste por me besimtare te devotshem qe tja ndrijne faqen islamit..ne te vertete po shtohen vetem rradhet e ekstremistave te islamit por edhe te feve te tjera qe pj ja nxijne faqen nje besimi te caktuar fetar..
    te gjithe forumnistet apo moderatoret e kesaj faqeje nuk e kan kuptuar misionin e kesaj faqeje fetare..nuk besoj se dhenia e lajmeve te tilla shkon me misionin edukues te islamit..besimtaret kan nevoje per shkrime ku pasqyrohet dija islame e jo hyne kaq e dolen kaq nga rradhet e islamit..shifrat ju duhen vetem ekstremistave qe ti perdorin per te lavderuar veten duke ju thene besimtareve te tjere qe ja sa rritemi ne ..thjeshte shkrime te tilla behen objekt talljeje nga forumnistet e tjere te cilet me te drejte mund te thone ja me cka krenohen muslimanet..dikur u shkruajt per nje kastravec ne tetove ne te cilin qenkan shkruar fjale te kuranit apo diku tjeter paska lindur nje qengj me fjalen e zotit ..ke mjaft ekstremiste te feve te tjera qe mezi presin qe te lexojne shkrime te tilla e te tallen me besimtaret qe i besojne budalliqeve te tilla..mos ja jep gurin dikujt e aj te ta thyej koken me te..shkrime te tilla jane thjeshte dhenie guri kundershtareve te islamit..

ka edhe dicka tjeter i dashur moderator..dhenia e shifrave eshte dicka relative ..mire qe paskan hyre 5 mije anglez ne islam po pse nuk na tregoni sa kan dale nga islami ..besimtari duhet ti dije te dyja krahet..apo besoni se nuk ka besimtar islam ne bote qe nje dite nuk e le islamin dhe i bashkohet nje feje tjeter..pastaj sa te besueshme jane shifra te tilla..me duket ne kete teme kam treguar nje histori te kohes se enverit kur gazeta zeri i popullit shkruante perdite se nga varferia ne x shtet kapitalist vdiqen nje dite 5000 e diten tjeter 10000 e keshtu me rradhe..nje njeri i zgjuar i kishte mbajte shenim te gjitha vdekjet dhe erdhi nje dite kur ky shtet nuk do te egzistonte me pasi banoret e tij kishin vdekur tashme..pra shifrat jane propogande dhe ky ishte kuptimi i kritikes sime..islami nuk ka nevoje per te propoganduar sa rritet e sa zvogelohet por te propogandoje cka i jep njerezimit ne aspektin shpirteror..

nejse..une vazhdoj te mendoj se nje pjese e mire e besimtareve kane nevoje per ndriqim shpirterore kurse nje pjese e mire e fanatikeve kan nevoje per shifra apo gara si femijet se kush babi eshte me i forte...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    përjashtuar
    Postime
    1,008

*

Te njejten gje ua kam thene para ca muajsh. Keta, ne vend qe te mendojne, merreshin me mua: Kush jam une? Perse po e sulmon Islamin? (Cilin Islam, Hasan, Hysen...? ) Tjeter gje nuk paske ndermend, pos t'ua besh bajat njerezve...e te ngjashme e me primitive...
    Kualiteti, pra, eshte ai qe ka vlere. Jo kuantiteti. Numrat...
    Popullorce, anes sime, kesaj i thone: "Pak e hasëll, n'tepsi t'madhe".
    Pra, shume me mire eshte t'i kesh dy milion muslimane te hairit, se sa 2 miliarde sa per sy e faqe, sa per numra, sa per ta mbushe thesin me...

*
    klipp&klar

Nji princip i davetit islam eshte qe TE MOS MUNDOHEMI TE BEJME XHEMAT NE XHDO MENYRE,POR QELLIMI I THIRRJES ESHTE QE TE ARSYETOHEMI PARA ALLAHUT SE MESAZHIN ISLAM E KEMI BARTE ASHTU SI DUHET,KURSE SUKSESIN DHE XHEMATIN E JEP NE DASHT ALLAHU.
    Ateher cdo te behet me ato pejkamber qe nuk kan bere asnji xhemat me veti por do dalin vetem para Allahut?
    Un vete jam vertetuar se nji pjes e ketyre perendimoreve kan pranuar islamin ne menyre shum te devijuar.
    Lereni more perendimoret po thirrni njiher te afermit e juaj qe shumica jane qafira dhe kan marre rruget e djallit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Pasi e pashe qe Angmokio nuk ish atje posht po e shfrytezoj rastin te them dicka rreth kesaj teme
    Pasi ju muslimanet cdo dite sjellni video e shkrime per nje popull te vogel siq jane hebrenjet dhe cfare fuqie kane ,si arrijne te sundojne e manipulojne boten ,pse atehere per ju eshte aq i rendesishem SASIA kur ju vet e deshmoni (me akuza ndaj hebrenjeve) qe nuk ka vlere sa cilesia ,pse nuk merrni mesim nga hebrenjet?!!

Style & Substance Maska e qeveriablu
    Anëtarësuar
    16-05-2011
    Postime
    1,816

Aq kalojne edhe ne Hare Krishna,asgje e vecante.Shumica jane provenciel qe pas nje kohe te shkurte rikthehen atje ku kane qene.
    Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-11-2012
    Vendndodhja
    Vojnovc Shtime
    Postime
    412

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •