Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 2
    i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708

ndihem me shkarkimet

prsh,
    ka mundesi te me ndihmoje ndonjeri se po ma heq pinin kjo pune e shakrimeve, nuk po mund te shkarkoj programe nga interneti qofte nga official site qoft dhe te tjera, vete nje fare perqindje dhe pastaj bllokohet, mund te veje dhe 99.98 % dhe bllokohet, i bera format pc-s pasi mendova mos kishte ndonje virus pro as nje ndryshim, kam perdorur mendyra te ndrsyshe si software per shkarkim si vete te windows-it, kam menduar se mos eshte rrjeti im, mora nje shok me laptop dhe projoje te njejtat programe dhe i shkarkoj pa problem. pra nuk eshte as faj i rrjetit. windows e kam me legal antivirus perdore nod lega dhe kete. por as ky nuk e ka faj pasi as ne safe mod nuk mune te shkarkoj.
    Windows eshte 7 profesional 64 bit.
    Ndonje ndihem ju lutem.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632

Pėr: ndihem me shkarkimet

Citim Postuar mė parė nga driniluka Lexo Postimin
    prsh,
    ka mundesi te me ndihmoje ndonjeri se po ma heq pinin kjo pune e shakrimeve, nuk po mund te shkarkoj programe nga interneti qofte nga official site qoft dhe te tjera, vete nje fare perqindje dhe pastaj bllokohet, mund te veje dhe 99.98 % dhe bllokohet, i bera format pc-s pasi mendova mos kishte ndonje virus pro as nje ndryshim, kam perdorur mendyra te ndrsyshe si software per shkarkim si vete te windows-it, kam menduar se mos eshte rrjeti im, mora nje shok me laptop dhe projoje te njejtat programe dhe i shkarkoj pa problem. pra nuk eshte as faj i rrjetit. windows e kam me legal antivirus perdore nod lega dhe kete. por as ky nuk e ka faj pasi as ne safe mod nuk mune te shkarkoj.
    Windows eshte 7 profesional 64 bit.
    Ndonje ndihem ju lutem.
    Dy gjera mund te jene shkaktar, Firewall (deaktivizoje pasi e ke Nodin) dhe provoje a po te del prap ky Problem, nese po leje ashtu te deaktivizum dhe deaktivizoje ne Eset Nod real scanner, dhe provoje prap apo te paraqitet problemi.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga dardani8 : 05-02-2013 mė 09:27
    JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •