Cili nga këta politikanë duhet të jetë Kryeministër pas zgjedhjeve së ardhëshme në Kosovë?
Cili nga këta politikanë duhet të jetë Kryeministër pas zgjedhjeve së ardhëshme në Kosovë?
BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE
BEHGJET PACOLLI (AKR)
Vetem te mira do kete Kosova nga ai.
E ardhmja i takon Rinis,
W
Kape njerin mshoi tjetrit.....#pupulli shqip!
Cilido qe te jete do t' korruptohet.
All religions, arts and sciences are branches of the same tree.
Te gjitheve ne liste edhe pse nuk e kan te shkruar... mbiemri ju mbaron me " VIC"
Une votoj Albinin si i vetmi Shqiptar aty dhe qe po punon per Shqiptaret dhe per Bashkim
Revolution 1848
Hashim thaçi
Unë nuk votova sepse nuk votoj në Kosovë...por pyetja më duket pa kuptim në formën si është shtruar.
Kryeministër pas zgjedhjeve do jetë ai që do mari shumicën e mbështetjes nga populli......cilido qoftë ai.
un votova behxhet pacollin.
pse behxhetin..
sepse behxheti nuku eshte marre me vrasje..
sepse behxheti pasurine e ka krijuar me aftesine e tij personale..pa ja vjedhur resurset.. kosoves apo shkiperise..
sepse behxheti deri sa ka ditur te krijoje nje kompani serioze biznesmenore.. do te dije te administroje dhe shtetin e kosoves..
sepse behxheti ka dhen prova per altruizem..humanizem e konstruktivitet ne vitet e fundit..
sepse behxheti nuku i felliq duart e xhepat me lemoshe te mafies e te kopilave te tendero-hajnisë..
etjetj.. gjera pozitive.. te cilat nuk i ka askush tjeter ne ate listen qe ka vene sondazh-beresi..
tjeret pa perjashtim kan te meta te dukshme..
psh is mutafa .. fort ja kande pasurimin.. e fort ja kande mos me i dal ballas mafies polpotiste qe ka zaptuar kosoven..
albin kurti.. eshte nje enveruc qosist .. kulish i edvinit e erion veli paskal gjinushve.. nje simpatizant i masakres se 21 janarit.. nje anti-rrug kombi.. pra nje spekulant i gjoja bashkimit..
hashimin e vleresoj per disa veprime konstruktive.. ne rrafshin diplomatik.. e ne menyrat si ka ditur te formoje qeverisje pluraliste.. por ndoshta ne rrafshin financiar e ne luft kunder korrupsionit..nuku ka shkelqyer..
pra behxheti duhet si kryeminister..
kuptohet.. nese nuku do lejoje.. qe direktivat e selim rozistave ti diktojne politiken..
..
Krijoni Kontakt