Gjithashtu te perkujtoj Mik i dashur,Mite dhe Fantazi tregojn SLLAVET dhe GREKET,une mitet nuk i kam ne qef,pralla ju tregoj femijeve,kjo qe tregova nuk eshte MIT,por nje e vertet e madhe qe shum pak diskutohet ne FORUMIN SHQIPETAR.
Gjithashtu te perkujtoj Mik i dashur,Mite dhe Fantazi tregojn SLLAVET dhe GREKET,une mitet nuk i kam ne qef,pralla ju tregoj femijeve,kjo qe tregova nuk eshte MIT,por nje e vertet e madhe qe shum pak diskutohet ne FORUMIN SHQIPETAR.
bsdev (03-03-2017)
Vella Le Devouve. Do te jem shume i sinqerte me ju. Po ju bej nje oferte. Mos na sulmoni ketu ne forum besimin tone ne Zotin Jezus. Nese ju duket ky besim kotesi apo 'budallaki' kjo eshte pikepamja juaj ne do ta respektojm qendrimin tuaj, por nese kini dicka kunder Bibles a te krishtereve postoni ne do te mundohemi ta sqarojme ate gje. As ne nuk do ta gjykojme fene Islame, nese juve ju duket e drejte me ja pre dikujt koken si armik i Allahut apo se nje njeri qe ia fut 'aletin' nje vajze 9 vjecare ka mundesi te jete Profet i Zotit atehere ne duhet ta pranojme se kemi deshtu te ju bindim juve se kjo ska te beje me besimin ne Nje Zot te vetem, Krijuesin dhe Jetedhenesin tone. Pra i cojme duart nga ju, heqim dore nga ju, nuk duam te kemi asgje me ju. selam
bsdev (03-03-2017)
Ly Devui
Shqiptare duhet te mesohen te jetojne me ligjin. Nese ka ndonje jashteligjesi, ka organe kompetente per te zgjidhur ceshtjet. Nuk besoj dhe jam i sigurt per kete, se njerezit do te ngelen jashte. Miliona e miliona njerez rrojne nga ndihmat e kishave dhe Zoti ka menduar edhe per keta njerez qe duhet te dilnin me deshire nga shtepite per nje ceshtje te tille, fundja nuk do te ndertohet ndonje cerdhe islamistesh por nje Kishe.
Paqe!
Paqe!
bsdev (03-03-2017)
me keta qe thua ti vetem per paqe nuk je,tipa si ti vetem percarje sjellin,si ore te dale ai tjetri nga shpia qe te ndertohet kishe apo xhami??je ne mend ti ?leshoje ti dhe ata qe mendojne si puna jote shtepite qe keni,te vijne ata familjaret qe do ngelen pa shtepi,dhe ju jetoni jashte ose ne kishen e re qe do ndertohet.
bsdev (03-03-2017)
O Bledar, nuk do te ngelen jashte mor djale do te gjendet nje zgjidhje, nuk ka perse te tregojne kokefortesi me ligjin. Mire kisha nuk qenka ne "rregull"(qe nuk ka mundesi) ok, po shteti?
Ne se do kam une nje shembull qe nje familje kristiane ne Shqiperi ka lejuar qe ne token e vet te ringrihet nje tyrbe e cila sipas popullit ishte prishur ne '67 dhe toka u shit, bile e dha me deshire dhe pa asnje frange.
Nejse Paqe!
Paqe!
bsdev (03-03-2017)
per mua me rendesi ka sistemimi i atyre familjeve qe po detyrohen te lene shtepite e tyre,uroj te jete keshtu si thua ti dhe te gjendet nje zgjidhje,po mir ajo qe nuk kuptoj un eshte pse duhet te dalin familjaret nga shtepite e tyre?!-ajo kisha nuk mund te ndertohet ne nje vend tjeter?-keshtu do mbeten te gjithe te kenaqur
bsdev (03-03-2017)
bo bo bo ... ngelën duke falënderuar këta Shqiptarët mor vëlla.. falëndero priftërinjtë katolik (që zhytën botën në gjakë dhe planein në errësirë), falëndero kishën greke që na urren, falëndero hoxhallarët që duan të na bëjnë shpellarë, falëndero salën që na zhduki si komb, falëndero njërin, falëndero tjetrin..
po bollë morë të uruar ngelët viktima dhe me kokë poshtë.. zgjohuni, lexoni/mësoni/kritikoni dhe mos besoni kaq lehtë!
Hallet e robit janë mbi ç'do ligj e mbi ç'do kishë.. nuk ka ngelë më kishë pa u fut në Shqipëri, b#rdello e bërët atë vend aty more fare.. e qelbët vendin!
Po keni nevojë për të falënderuar, falënderoni prindin që ju bëri kokën edhe veten tuaj.. boll ngelët me kokë poshtë!
bsdev (03-03-2017)
Feja katolike eshte feja e pare mbas paganizmit ne Shqiperi.....Feja katolike te pakten ne Shqiperi nuk ka asimiluar njeri
Nuk di te ke ne djegur fshatra,nuk di te kene bere masakranne emer te kryqit sic kane bere pseudo greket apo greke folesit shqiptare....
Zoti i bekofte katoliket dhe u shtofshin sa me shume e perdite.
bsdev (03-03-2017)
mendimi pozitiv eshte zgjuarsi,njeriu brenda mundesive te keqen gjithnje duhet ta eliminoj me te mir,e keqja duhet te stopohet,nuk duhet zjarit ti hedhim benzin se dihet pastaj qka pason,njerzit normal duhet te ken arsye te shendosh,nuk duhet te jemi te dhunshem kur nuk duhet,duhet te lejojme njerzve tu ipet mundesi ti shohin gabimet,te besh keq eshte leht,por per te bere nje te mire nevoitet sakrific,uji i qet edhe shkembin e shkatron,kjo eshte fuqi.
Por kur eshte qashtja e interesit kombetar,athere kompromis nuk ka,por sjellja duhet te ndryshoj,pra secili individ e ka pergjegjsin e vet....
bsdev (03-03-2017)
Krijoni Kontakt