Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 19
    I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Thumbs down "Zemra e Krishtit, i dëbon shqiptarët nga shtëpit e tyre me urdhër të Vatikanit"

Skandaloze ! Kisha katolike debon banoret e saj, per ndertimin e kishave ne kryeqytet !

Tiranasit e din, qe kisha katolike eshte ardhacake ne kryeqytet, dhe si e tille, ajo tregohet e pameshirshme me banoret qe kerkon t'i konverton !

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Le dévoué për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Për: "Zemra e Krishtit, i dëbon shqiptarët nga shtëpit e tyre me urdhër të Vatikanit"

Deri ne 1948-ten, nuk ka pasur kurrfar kishe katolike ne Tirane ! Ua japesh doren, e duan edhe krahun para se ta hajn edhe koken !

4. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Le dévoué për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Për: "Zemra e Krishtit, i dëbon shqiptarët nga shtëpit e tyre me urdhër të Vatikanit"

Ante-Krishti detyroi banoret e Tiranes te flejn jasht, ku temperaturat ishin -8 C° !

6. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Le dévoué për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar Maska e klajdi wolf
    Anëtarësuar
    14-09-2012
    Postime
    591

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Ante-Krishti detyroi banoret e Tiranes te flejn jasht, ku temperaturat ishin -8 C° !
    C'fare ti bejne keta njerez antikrishtit te Vatikanit?

8. Anetarët më poshtë kanë falenderuar klajdi wolf për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga klajdi wolf Lexo Postimin
    C'fare ti bejne keta njerez antikrishtit te Vatikanit?
    Duhet ta deklarojn veten si "katolik", ta deshmojn nenshtrimin e tyre me perbuzje e marrzi, dhe pas kesaj, te shpresojn se Vatikani do t'u jap leje qendrimi ne shtepit e tyre, ne Shqiperi !

Kisha katolike ka pushtuar Tiranen bashk me fashistet italian.

10. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Le dévoué për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Kisha katolike e ka mbajtur popullin shqipetar ne kembe,duhet me ju falenderuar KISHES KATOLIKE per kotributin e saj me shekuj,per ruajtjen e QENJES SHQIPETARE,dhe kontributin e prifterineve ne ngritjen e vetedijes kombetare,kto gjera nuk duhet ti harrojm,andaj duhet te kemi kujdes ne menyren e te shprehurit,kerkoj falje nese kam ofendur ktu ne forum ndokend,PERSHENDETJE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    përjashtuar
    Postime
    1,008

*

Me sa kuptova une, "zemra e krishtit" qenka duke i kerkuar pronat qe ia ka falur Mussolini. Faji, pra, te Mussolini.
    Le t'i drejtohen atij pra

*
    klipp&klar

13. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Norça.li për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga Fehmikaciu Lexo Postimin
    Kisha katolike e ka mbajtur popullin shqipetar ne kembe,duhet me ju falenderuar KISHES KATOLIKE per kotributin e saj me shekuj,per ruajtjen e QENJES SHQIPETARE,dhe kontributin e prifterineve ne ngritjen e vetedijes kombetare,kto gjera nuk duhet ti harrojm,andaj duhet te kemi kujdes ne menyren e te shprehurit,kerkoj falje nese kam ofendur ktu ne forum ndokend,PERSHENDETJE
    Diskursi me banal qe degjohet nga gojet e shqiptareve. Sikur te mos i'a kishim fal edhe kete "kontribut" kishes, ajo do t'ishte ndier thjesht, e huaja ne kete vend.

Per cilt shekuj ke fajlen qe Kisha kontribuoj per shqiptaret ? E din ti qe ne shumicen e qyteteve shqiptare s'ke as katolik ? E din ti qe asnje qytet ne mbar trojet shqiptare nuk e ke me shumic katolike ? Prandaj, leri keto pallavra se shqiptaret te dielen pushonin, e nuk shkonin neper kisha per t'u ngopur me perrallat nacionaliste te kishes ! Ky eshte mit, dhe eshte koha per zgjim !

15. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Le dévoué për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga Norça.li Lexo Postimin
    *

Me sa kuptova une, "zemra e krishtit" qenka duke i kerkuar pronat qe ia ka falur Mussolini. Faji, pra, te Mussolini.
    Le t'i drejtohen atij pra

*
    Mussolini, hajde-hajde ! Por po e han dreçi e po thon dika se kjo pron ishte e Shen Palit kur "vizitoj" Shqiperin

17. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Le dévoué për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Diskursi me banal qe degjohet nga gojet e shqiptareve. Sikur te mos i'a kishim fal edhe kete "kontribut" kishes, ajo do t'ishte ndier thjesht, e huaja ne kete vend.

Per cilt shekuj ke fajlen qe Kisha kontribuoj per shqiptaret ? E din ti qe ne shumicen e qyteteve shqiptare s'ke as katolik ? E din ti qe asnje qytet ne mbar trojet shqiptare nuk e ke me shumic katolike ? Prandaj, leri keto pallavra se shqiptaret te dielen pushonin, e nuk shkonin neper kisha per t'u ngopur me perrallat nacionaliste te kishes ! Ky eshte mit, dhe eshte koha per zgjim !
    Mik i dashtun LE DUVOE,duhet te lexojm me shum per te kuptuar te bemat e kishes katolike mjafton vetem KLEMENTI XI ,dhe ILIRIKUM SAKRUM ENCIKLOPEDIA PER POPULLIN SHQIPTAR ,QE ESHTE PREGADITUR per gati 200 vjet nga PRIFTERINJET KATOLIK...

19. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Fehmikaciu për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •