Arabishtja eshte me te vertet gjuhe shum e pastert, por per momentin dominon gjuha angleze e cila ta mundeson komunikimin ne tere boten..
Pse cjapi ka mjekerr ?
Arabishtja eshte me te vertet gjuhe shum e pastert, por per momentin dominon gjuha angleze e cila ta mundeson komunikimin ne tere boten..
Pse cjapi ka mjekerr ?
Improvise, Adapt, Overcome
Cka di une more ndoshta qe s'ka brisk per tu rruar
A ka qen me mire para 1 viti apo kete vit ?
Per mua viti qe shkoj ishte mjaft vit i suksesshem, ndersa ky vit veq sa ka fillu ende pres te reja.
Sa libra ke lexuar, sa fleta te librit total number?
Total liber kam lexu 3 - Njera ka qen mbi 600 flet numri te tjerat ma te vogla :P Me shume skam lexuar.
Po ti cfar librash ke lexuar dhe qfare te terhekun me shume nese lexon se meshkujt shquhen qe jan te apasionuar pas librave![]()
E more lexues! nuk mund te numroj se aq shume qe kam lexuar, por kryesisht libra me tematik shkencore, psikologjike dhe jam shum i pasiunuar ndaj teknologjis informative, te cilen e kam edhe profesion.
Cili eshte momenti qe je ndjer me i gezuar ne jete?
Lumi_FTP, nuk ka ardh ende ai moment![]()
A merr vesh me Mikrotika ?
A e ke fjalen per Mikrotika ( servera) qe perdorin per rrjet ( internet, intranet)
Cili e ka thene nje fjale te urte: "Sa ma shume qe po i njoh njerzit aq me shume po i du kafshet" ?
Po bash per Servera qe perdoren per rrjet . Kete fjale e pava dje nje filem me Moglin e ka then Mogli kur filloj te mesonte gjuhen nga Doktori. Dhe i tha nje oficeri qe kishte ne zyren e ti disa lekura te kafsheve dhe koka i tha " Sa me shume qe po i njoh njerzit aq me shume i du kafshet "
E keni pa filmin mogli ndonjehere ?
Jo nuk e pasna pa.
Cili eshte profesioni i yt?
Kemi nje biznis familjar![]()
Cfar ka te mire qyteti juaj ? Apo te them me mire per cfar njihet me shume ?
Krijoni Kontakt