bsdev (03-03-2017)
Sipas cilave kritere Dawkins nuk munde ta mbroje librin e tij perpara nje audience ?
Sipas kritereve tua !
Cdo apologet fetar si ky Lane Craig dhe te tjeret, thirren ne anen emocionale te besimit te tyre,thjesht nuk kane argumente.
Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !
bsdev (03-03-2017)
Une besoj qe ai thjesht nuk arrin ta mbroje dhe kaq.
Nje njeri qe eshte i afte te mbroje punen e tij duhet te kete aftesi per ta mbrojtur kudo, kurdo, dhe me cfare do kriteri., sidomos kur eshte edhe vet i sigurte 100 %
Se keshtu libra kot pa qene te sigurte mund te botoje kushdo.
Richard Dawkins eshte ateisti me i eger, me agresiv i diteve te sotme. Ai nuk mjaftohet me libra, por here pas here dhe vazhdimisht e ke ne televizion duke u perpjekur te perhape idete e tij. Nuk e paskam ditur per kete debat ne Sheldonian, por jam e sigurte edhe sikur po, nuk do te shkoja t'a degjoja sepse eshte humbje kohe me Dawkins, mbase do te shkoja te degjoja te krishteret qe luftojne per besimin e tyre, por kurre per te kunderten.
A jo,jo...Ateisti vetem mbrohet.Ai eshte vetem vokal e asesi militant.Dawkins para se gjithash i drejtohet publikut ne SHBA dhe fundamentalisteve tjere krishter ne bote, ku Ateistet per ta jane ne kategorine e njerezve me te urryer.... Dawkins nuk eshte aspak i eger,as agresiv .Valle, argumentimi ne nje debat duhet te kualifikohet si militantizem ?!!
Me cilesimin e Dawkins si ateist tregon qe fare nuk ke lexuar literaturen e tij.Ai nuk eshte ateist apsolut,me te gjitha forcat mundohet te mbetet ne pozitat e agnosticizmit.Cilesohet si ateist nga rrethet kishtare,ndersa ateizemi i tille nuk duhet marre si serioze kur mirret para sysh nga cilat rrethe vie....Mbi te gjitha Dawkins eshte shkencetar biolog - evulucionist dhe propagandues i arsyes ne shikimin dhe spjegimin e botes dhe gjerave qe na rrethojne....
Leri te gjitha keto,trego verejtjet e juaja ndaj Dawkins.Dhe pjesemarresit do ta ndienin mungesen tende :PNuk e paskam ditur per kete debat ne Sheldonian, por jam e sigurte edhe sikur po, nuk do te shkoja t'a degjoja sepse eshte humbje kohe me Dawkins...
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga qeveriablu : 30-01-2013 mė 21:16
Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !
bsdev (03-03-2017)
bsdev (03-03-2017)
Ne rradhe te pare, Dawkins eshte ketu ne UK(jo ne USA), dhe per sa e kam degjuar, une vete si besimtare e gjej ate shume agresiv. Por kam degjuar edhe vete ateiste/agnostike qe nuk jane te lumtur me te - ai kerkon te flase ne emer te te gjitheve e mundohet t'i infiltroje idete e tij thelle ne popullate, e kam pare qe njerezit nuk e duan nje gje te tille, nje perfaqesim te tille. Une fola thjesht nga pershtypja ime, dhe une e gjej agresiv.
Ou, faleminderit qe m'a bere te ditur......Dhe pjesemarresit do ta ndienin mungesen tende :P
Haha, sa te mjere qe jeni mer jahu. Po merreni me c'lloj zhargonesh shprehet nje person.
Une kam ndegjuar besimtare qe bejne be ne zot sikur me qene dicka qe nuk ekziston, por kjo nuk me con te them se ky person e ka gabim konstatimin :O lmao
What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence
Kam pershtypjen qe ke dashur te postosh ne kete teme: http://www.forumishqiptar.com/threads/147901-Richard-Dawkins-thote-ne-nje-moment-te-vecante-shprehjen-e-zakonshme-OH-ZOT
bsdev (03-03-2017)
Krijoni Kontakt