Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4

Ojdaniç pranon fajin për krimet ndaj shqiptarëve

Pendohet Ojdaniç për krimet në Kosovë

Zyrtari i parë shtetëror në Beograd që e pranon fajin për krimet ndaj shqiptarëve

I pati fituar 15 vjet burg për krime si këto, që ushtria serbe kreu në Kosovë, gjatë kohës së luftës.

E dënimin e marrë më 2009 nga Tribunali i hagës, gjenerali Dragoljub Ojdaniq nuk e ka ndërmend ta apelojë.

I pati fituar 15 vjet burg për krime si këto, që ushtria serbe kreu në Kosovë, gjatë kohës së luftës.

E dënimin e marrë më 2009 nga Tribunali i hagës, gjenerali Dragoljub Ojdaniq nuk e ka ndërmend ta apelojë.

Ai, të hënën, hoqi dorë nga një gjë e tillë, duke pranuar në njëfarë mënyrë se, e pranon ndëshkimin për atë që ka bërë, si shef i shtabit të përgjithshëm të ushtrisë jugosllave, më 1998 dhe 1999.

Ky vendim i Ojdaniq u bë i ditur nga mbrojtja e tij.

“Shpreh keqardhjen time të sinqertë për të gjithë ata që kanë vuajtur nga sjellja për të cilën jam dënuar. Pranoj plotësisht të gjitha gjetjet në gjykim. E gjitha çfarë më mbetet është të shërbej dënimin”.

Ojdaniqi që tash u pendua, u ngarkua dhe dënua për dëbim të dhunshëm të shqiptarëve nga Kosova.

Bashkëfajtorë me të ishin shpallur edhe gjashtë persona nga ushtria, policia dhe politika serbe.

Me pranimin e fajit, Ojdaniq bëhet zyrtari i parë shtetëror në Beograd që e pranon fajin dhë përgjegjësinë për krimet e bëra në Kosovë.

Me grupin e tij akuzohej edhe kryetari i Serbisë gjatë kohës së ish-Republikës Federative të Jugosllavisë, Milan Milutinoviq.

Ky i fundit u shpall i pafajshëm, dy vjet më parë, në mungesë provash dy vjet më parë.

ABC
    Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069

Për: Ojdaniç pranon fajin për krimet ndaj shqiptarëve

Citim Postuar më parë nga shigjeta Lexo Postimin
    Pendohet Ojdaniç për krimet në Kosovë

“Shpreh keqardhjen time të sinqertë për të gjithë ata që kanë vuajtur nga sjellja për të cilën jam dënuar. Pranoj plotësisht të gjitha gjetjet në gjykim. E gjitha çfarë më mbetet është të shërbej dënimin”.

ABC
    Sinjal i mire per marrdheniet Shqiptaro-Serbe
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

terroristat serbe po marin pergjigjen e merituar.
    le te flas dacici

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Sigurishte qe do te pendohet,sepse gjith ajo dhune qe eshte ber ne tokat shqipetare,pastaj gjith ajo gjakderdhje te njerzve te pafajshem ,njeriu normal veq mi mendu eshte tmerr i vertet,pastaj pendimi eshte nje akte ne te cilen tentohet te lirohet energjia negative e akumuluar me kohe,pra edhe Ojdaniqin shpirtrat nuk e lejne te qete,dhe publikisht kerkon falje ne ni far menyre,POPULLI YN THOT PLAGET I SHERON KOHA POR GJURMET GJITHMON BO TE JESIN.

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •