Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 38 prej 38
    Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Për: Myftinia e Korçës bashkohet me Ortodoksët kundër dramës së Dokles

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Liria e fjales, nuk nenkupton lirin e te fyerit.

Nuk mund te qeshim me gjithcka, jan ca limite qe duhet permbajtur.
    Po ju keni te drejte, ndersa te tjeret skane. Cka me bo qe mundeni me force qe t'ia merrni tjetrit te drejtat.

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar mesia4ever për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Te kam kuptuar shume mire por je ti ai qe nuk kupton apo nuk deshiron te kuptosh .... keta "turqit" shqipfoles apo shqiptaret musliman qe vazhdimisht i permend nuk ishin as budist e as hindu para islamizmit por ishin te KRISHTER ORTODOKS ,pra pretendimi yt se ortodoksia eshte i vetmi shpetim per kombin shqiptar bie posht ,kapishi, ortodokset ishin ata qe u ben musliman!

P.S nofka jote kryqi i Papes duke qene ortodoks eshte njejt sikur agjenti i shitjeve te Pepsit te promovoj Pepsin nen llogon e Coca-coles
    Nuk them se mosha nuk ndikon ne orasin e njeriut.

Te gjithe ish orthodokset apo katholiket shqiptare qe u kthyen me force e terror ne myslimane, ata, ose jane rikthyer ne fene e te pareve, ose jane ne proces e siper , pjesa tjeter jane turq, tocka.
    Ke problem ne te kuptuarin e shqipfolesit turk dhe myslimanit shqiptar i pari eshte gjallese i dyti njeri me te drejta te plota per t'u pagezuar ne kristia

Razume gospoxha?

Paqe ane!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kryqi i Paqes : 30-01-2013 më 17:08
    Paqe!

4. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Kryqi i Paqes për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Mos e sulmoni lirine e fjales, keta e kane denu kete shfaqje pasi nuk duan te tallet apo ta sulmoje dikush me fene islame ne te ardhmen. Nuk duhet te jeni mbi kushtetuten e cila garanton lirine e fjales megjithese disa te drejta kane mbetur vetem ne leter.

Spo di a me te thene pace apo selam?
    Liria juaj e fjales mbaron atje ku fillon liria ime e fjales pra duhet te respektojme kufijte thote kushtetuta........ nejse. Faktori musliman eshte ne zhdukje e siper ndaj mos e vrit mendjen ...........
    ps. dilemen ne fjaline e fundit..... nuk e lexova.
    Paqe!
    Paqe!

6. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Kryqi i Paqes për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Kryqi i Paqes Lexo Postimin

Te gjithe ish orthodokset apo katholiket shqiptare qe u kthyen me force e terror ne myslimane, ata, ose jane rikthyer ne fene e te pareve, ose jane ne proces e siper , pjesa tjeter jane turq, tocka.
    Ke problem ne te kuptuarin e shqipfolesit turk dhe myslimanit shqiptar i pari eshte gjallese i dyti njeri me te drejta te plota per t'u pagezuar ne kristia

Razume gospoxha?

Paqe ane!
    E din shume qe ne trojet shqiptare ka fare fare pak turq te vertete per te mos thene ska fare keshtuqe tere ata qe ti i quan turq shqipfoles para dy-tre shekujsh ishin shqiptare te krishtere ,bile koheve te fundit thone qe ishin te krishter ortodoks pjesa dermuese.
    Nese te pelqen serbishtja eshte pune e jotja por nuk te duket e pamoralshme te perdoresh fjale nga ajo gjuhe ne nje forum shqiptar ku ka shume nga Kosova ,une e shoh si provokim ,ska as nje dekade kur keta qe ti i adhuron vrane e prene pjesetare te popullit tend (nese je shqiptar).Une nuk shoh asnje dallim ndermjet teje dhe nje muslimani shqiptar qe adhuron Turqine ,per mua jeni same shit!

8. Anetarët më poshtë kanë falenderuar ane për postimin:

bsdev (03-03-2017)

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Po ju keni te drejte, ndersa te tjeret skane. Cka me bo qe mundeni me force qe t'ia merrni tjetrit te drejtat.
    Me çka u tallëm, dhe ne cfar sakramenti ofenduam besimet e te tjereve ? Mesi, vetem musliman nuk gjen te cilët tallën me besimet e tjera ! Ne s'jemi te asaj kategorie "besimtaresh", sic paraqitesh ti. Larg qofshim shembullit tend.

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Mos fol kotesira, te lutem ,ti nuk ke kutpuar ende mesazhin e Krishtit(ai nuk bente thirrje per masakra ) e pretendon te kuptosh vjershat e Cajupit.vjersha e Cajupit ben thirrje shqiptareve te jene shqiptare se pari ,te mos shesin kombin per fe ,te luftojne per te etj mos ti shiten turkut si disa shqipfoleses musliman e disa adhurues cetnikesh si ty .Une me pare preferoj te vdes "mekatare" se te "falem" nga nje shqipfoles qe nga ndenja e madhe inferioriteti adhuron kriminelet se beson se duke adhuruar te tillet behet i "civilizuar" Nje gje me ka cuditur tek ty ,adhuron Papen paralel me shkijet ortodoks ,nuk te duket pak si idiotesi
    '

'
    Te mos i shiten as turkut as grekut. Permend edhe Morene e Greqise ne vargje Andoni.
    Pra kjo e ben te qarte se vjersha eshte patriotike dhe jo fetare si thot kryqi.
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

11. Anetarët më poshtë kanë falenderuar DoLpHiN për postimin:

bsdev (03-03-2017)

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453

Citim Postuar më parë nga Kryqi i Paqes Lexo Postimin

Razume gospoxha?

Paqe ane!
    90% e muslimaneve, te kthyer me force apo me deshire, jane shqiptare. Ti ke shume fshatra ne jug qe jane konvertuar gjysme per gjysme, si Dukati ne Vlore, Corraj ne Sarande etj. Mendon se jane turq te vendosur ne mes te nje komuniteti derrmues ortodoks?
    Nese mendon ashtu mund tju referohesh edhe mbiemrave per tu bindur se je gabim, te cilet mund te jene te njejte per fe te ndryshme.
    Muslimanet shqiptare jane shumica agnostike dhe tendenca eshte qe te qendrojne te tille. Po aq agnostike jane edhe ortodokset, qe shumica nuk kane shkelur ndonjehere ne kishe, ose mund te kene shkuar si vizitore kurioze. Edhe pjesa tjeter qe e mban veten per me e devotshme, shkon ne kishe vetem per krishtlindje e per pashke.
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet në Bllog
    22

Myftinia e Korces ka bere shume mire qe eshte prononcuar dhe nuk e ka bere kete gje thjeshte per tu "solidarizuar me orthodhokset". Gjithe kleriket e besimtaret shqiptare, pa dallim besimi, i njohin mire si propaganden komuniste persekutuese e percmuese ndaj fese e besimtareve, edhe fytyrat e brezit te rinise se 1967 qe rregjimi komunist ua nderseu kishave, xhamive e teqeve te vendit per ti perdhosur e shkaterrua, fytyren e Namik Dokles, zagarit te rregjimit komunist. Arsyeja tjeter perse Myftynia e ngriti zerin e saj ka te beje me: respektin ndaj te Shenjtit. Ajo qe i dallon besimtaret shqiptare nga ateistet e te pafete eshte frika dhe nderimi ndaj Zotit, frika dhe nderimi ndaj te Shenjtes. Besimtaret kane dicka te shenjte ne jeten e tyre, qe e vleresojne, ruajne e trashegojne. Eshte besimi i tyre. Kurse per ate brez shqiptaresh trushpelare e indoktrinuar nga rregjimi komunist, asgje nuk eshte e shenjte ne kete jete, as jeta vete. Prandaj nuk e kane per gje qe te tallen edhe me Nenen e Zotit, edhe me shenjtoret e martirizuar ne token shqiptare.

Komunistet u stepen nga reagimi i Kishes e mbare besimtareve, pasi ne mendjet e tyre te semura, ata jetojne akoma ne kohen e diktatures komuniste.

Albo

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •