Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 38
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Për: Myftinia e Korçës bashkohet me Ortodoksët kundër dramës së Dokles

Citim Postuar më parë nga Hanny Lexo Postimin
    L

ky myftinia sigurisht ka menu: "neser kta, masneser na" pranaj ka vendos me than t'veten...
    Natyrisht .. edhe ISA Mustafa mbrojti me pasion Thacin me banden e tij ne aferen e telefonatave

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Mos fol kotesira, te lutem ,ti nuk ke kutpuar ende mesazhin e Krishtit(ai nuk bente thirrje per masakra ) e pretendon te kuptosh vjershat e Cajupit.vjersha e Cajupit ben thirrje shqiptareve te jene shqiptare se pari ,te mos shesin kombin per fe ,te luftojne per te etj mos ti shiten turkut si disa shqipfoleses musliman e disa adhurues cetnikesh si ty .Une me pare preferoj te vdes "mekatare" se te "falem" nga nje shqipfoles qe nga ndenja e madhe inferioriteti adhuron kriminelet se beson se duke adhuruar te tillet behet i "civilizuar" Nje gje me ka cuditur tek ty ,adhuron Papen paralel me shkijet ortodoks ,nuk te duket pak si idiotesi
    '
    Ane!
    Jam shume i bindur se nuk e ke kuptuar fare ate qe kam shkruar. Rilexoji dhe flasim perseri. E sheh sa bukur ka folur Myftiu i Korces?!
    Nuk e di si te erdhi kjo fjali e fundit... por per sqarim dhe per te te ruajtur nga cudite po te them se une adhuroj Othodhoksine , te vetmin shpetim te kombit shqiptar, Paqen dhe bashkim vllazerimin me fqinjet tane per nje te ardhme me te mire. Orthodhoksia nuk jane cetniket e as greket akoma as ne shqiptaret, orthodhoksia eshte vetem nje-si duhet te jete njeriu.
    Respektoj te gjithe kristianet dhe i konsideroj vellezer. Per besimtaret e tjere disponoj ndienja reciproke.
    Ane pagezohu te shpetosh nga vuajtjet dhe te gjesh driten e jetes eja ne rrugen e vertete, jepi kuptim jetes, ti nuk meriton fjalen e fundit te postimit tend. Sinqerisht Albani.
    Paqe!
    Paqe!

3. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Kryqi i Paqes për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar Maska e mitjuk
    Anëtarësuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900

Sa KOT ME DUKEN TEGHJITH ATA QE MUNDOHEN TA QESIN NJE SHIP FOLES DASHAMIRES DHE NJERIUN E ZOTIT SIC JANE KETA PRIFTERINJET E GREQIS DHE TE SERBIS QE PO MBROHEN NGA SHQIPTART E SHKRETE
    Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.

5. Anetarët më poshtë kanë falenderuar mitjuk për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    miqte tend serb dhe grek na quajne tyerrorrista ti thuaj paqe
    Ne Ziti me punen e sjelljen tone, me rritjen e besimit ne Krisht, me dashurine ndaj njeri tjetrit, me pune e zhvillim te kenaqshem ekonomik, me tolerance e piksynime te qarta ne te ardhmen, do t'i bejme Serb e Grek te na perulen ose me shqip do t'i perulim por, na duhet revolucion kombetar qe te arrijme keto dhe cdo gje eshte e mundeshme nese ecim ne rrugen e Jezuit.
    Paqe!
    Paqe!

7. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Kryqi i Paqes për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

Citim Postuar më parë nga Kryqi i Paqes Lexo Postimin
    Ne Ziti me punen e sjelljen tone, me rritjen e besimit ne Krisht, me dashurine ndaj njeri tjetrit, me pune e zhvillim te kenaqshem ekonomik, me tolerance e piksynime te qarta ne te ardhmen, do t'i bejme Serb e Grek te na perulen ose me shqip do t'i perulim por, na duhet revolucion kombetar qe te arrijme keto dhe cdo gje eshte e mundeshme nese ecim ne rrugen e Jezuit.
    Paqe!
    e ke te kote, sepse te pakten ne evrope nuk na beson njeri se jemi kristian
    je shume utopik
    greqia dhe serbia ka ndihmen e rusise ndersa per shqiperine, evropa, amerika jane te lekundura.
    vetem nje shqiperi myslimane mund te gjunjezoje armiqte tane (megjithese un jam kristian).

9. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Ziti për postimin:

bsdev (03-03-2017)

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga ana_gend Lexo Postimin
    mos u merakosni nese neser do tju ndodhe juve, te paret " qe do te hedhin gurin" do te jene pikerisht keta... shpresoj qe fjala ime te mos dale e vertete
    Perkunder asaj qe tha mesia, ne nuk do japim "faqen tjeter". Ne e treguam veten ton, tani le ta tregojn edhe keta veten e tyre dhe te na deshmojn "dashurin" qe predikojn ndaj njerzimit ne pergjithesi.

Ne s'jemi ne konflikt me askend.

11. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Le dévoué për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Ane!
    Jam shume i bindur se nuk e ke kuptuar fare ate qe kam shkruar. Rilexoji dhe flasim perseri. E sheh sa bukur ka folur Myftiu i Korces?!
    Nuk e di si te erdhi kjo fjali e fundit... por per sqarim dhe per te te ruajtur nga cudite po te them se une adhuroj Othodhoksine , te vetmin shpetim te kombit shqiptar, Paqen dhe bashkim vllazerimin me fqinjet tane per nje te ardhme me te mire. Orthodhoksia nuk jane cetniket e as greket akoma as ne shqiptaret, orthodhoksia eshte vetem nje-si duhet te jete njeriu.
    Respektoj te gjithe kristianet dhe i konsideroj vellezer. Per besimtaret e tjere disponoj ndienja reciproke.
    Ane pagezohu te shpetosh nga vuajtjet dhe te gjesh driten e jetes eja ne rrugen e vertete, jepi kuptim jetes, ti nuk meriton fjalen e fundit te postimit tend. Sinqerisht Albani.
    Paqe!
    Te kam kuptuar shume mire por je ti ai qe nuk kupton apo nuk deshiron te kuptosh .... keta "turqit" shqipfoles apo shqiptaret musliman qe vazhdimisht i permend nuk ishin as budist e as hindu para islamizmit por ishin te KRISHTER ORTODOKS ,pra pretendimi yt se ortodoksia eshte i vetmi shpetim per kombin shqiptar bie posht ,kapishi, ortodokset ishin ata qe u ben musliman!

P.S nofka jote kryqi i Papes duke qene ortodoks eshte njejt sikur agjenti i shitjeve te Pepsit te promovoj Pepsin nen llogon e Coca-coles

13. Anetarët më poshtë kanë falenderuar ane për postimin:

bsdev (03-03-2017)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    e ke te kote, sepse te pakten ne evrope nuk na beson njeri se jemi kristian
    je shume utopik
    greqia dhe serbia ka ndihmen e rusise ndersa per shqiperine, evropa, amerika jane te lekundura.
    vetem nje shqiperi myslimane mund te gjunjezoje armiqte tane (megjithese un jam kristian).
    Mos deshe te thuash vetem nje Shqiperi muslimane mund ta gjunjezojne armiqte sepse kjo qe ke shkruar nuk ka kuptim
    Shqiperia ka 2-3 shekuj a me shume qe eshte me shumice muslimane ,pse nuk arriti ti gjunezoj armiqte .. kishte kohe te mjaftueshme..

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Hallall ia befte Zoti Myftinise se Korçës!

Paqe!
    Mos e sulmoni lirine e fjales, keta e kane denu kete shfaqje pasi nuk duan te tallet apo ta sulmoje dikush me fene islame ne te ardhmen. Nuk duhet te jeni mbi kushtetuten e cila garanton lirine e fjales megjithese disa te drejta kane mbetur vetem ne leter.

Spo di a me te thene pace apo selam?

16. Anetarët më poshtë kanë falenderuar mesia4ever për postimin:

bsdev (03-03-2017)

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Liria e fjales, nuk nenkupton lirin e te fyerit.

Nuk mund te qeshim me gjithcka, jan ca limite qe duhet permbajtur.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •