Ane!
Jam shume i bindur se nuk e ke kuptuar fare ate qe kam shkruar. Rilexoji dhe flasim perseri. E sheh sa bukur ka folur Myftiu i Korces?!
Nuk e di si te erdhi kjo fjali e fundit... por per sqarim dhe per te te ruajtur nga cudite po te them se une adhuroj Othodhoksine , te vetmin shpetim te kombit shqiptar, Paqen dhe bashkim vllazerimin me fqinjet tane per nje te ardhme me te mire. Orthodhoksia nuk jane cetniket e as greket akoma as ne shqiptaret, orthodhoksia eshte vetem nje-si duhet te jete njeriu.
Respektoj te gjithe kristianet dhe i konsideroj vellezer. Per besimtaret e tjere disponoj ndienja reciproke.
Ane pagezohu te shpetosh nga vuajtjet dhe te gjesh driten e jetes eja ne rrugen e vertete, jepi kuptim jetes, ti nuk meriton fjalen e fundit te postimit tend. Sinqerisht Albani.
Paqe!
Paqe!
bsdev (03-03-2017)
Sa KOT ME DUKEN TEGHJITH ATA QE MUNDOHEN TA QESIN NJE SHIP FOLES DASHAMIRES DHE NJERIUN E ZOTIT SIC JANE KETA PRIFTERINJET E GREQIS DHE TE SERBIS QE PO MBROHEN NGA SHQIPTART E SHKRETE
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
bsdev (03-03-2017)
Ne Ziti me punen e sjelljen tone, me rritjen e besimit ne Krisht, me dashurine ndaj njeri tjetrit, me pune e zhvillim te kenaqshem ekonomik, me tolerance e piksynime te qarta ne te ardhmen, do t'i bejme Serb e Grek te na perulen ose me shqip do t'i perulim por, na duhet revolucion kombetar qe te arrijme keto dhe cdo gje eshte e mundeshme nese ecim ne rrugen e Jezuit.
Paqe!
Paqe!
bsdev (03-03-2017)
e ke te kote, sepse te pakten ne evrope nuk na beson njeri se jemi kristian
je shume utopik
greqia dhe serbia ka ndihmen e rusise ndersa per shqiperine, evropa, amerika jane te lekundura.
vetem nje shqiperi myslimane mund te gjunjezoje armiqte tane (megjithese un jam kristian).
bsdev (03-03-2017)
bsdev (03-03-2017)
Te kam kuptuar shume mire por je ti ai qe nuk kupton apo nuk deshiron te kuptosh .... keta "turqit" shqipfoles apo shqiptaret musliman qe vazhdimisht i permend nuk ishin as budist e as hindu para islamizmit por ishin te KRISHTER ORTODOKS ,pra pretendimi yt se ortodoksia eshte i vetmi shpetim per kombin shqiptar bie posht ,kapishi, ortodokset ishin ata qe u ben musliman!
P.S nofka jote kryqi i Papes duke qene ortodoks eshte njejt sikur agjenti i shitjeve te Pepsit te promovoj Pepsin nen llogon e Coca-coles![]()
bsdev (03-03-2017)
Mos e sulmoni lirine e fjales, keta e kane denu kete shfaqje pasi nuk duan te tallet apo ta sulmoje dikush me fene islame ne te ardhmen. Nuk duhet te jeni mbi kushtetuten e cila garanton lirine e fjales megjithese disa te drejta kane mbetur vetem ne leter.
Spo di a me te thene pace apo selam?
bsdev (03-03-2017)
Liria e fjales, nuk nenkupton lirin e te fyerit.
Nuk mund te qeshim me gjithcka, jan ca limite qe duhet permbajtur.
Krijoni Kontakt