Pershendetje. Kam nje problem me ndizet komjuteri normal me punon dy minuta pastaj me fiket. Dua te theksoj qe e hapa dhe e pastrova nga pluhuri. Mos ka faj windosi ose ndonje hardware
Pershendetje. Kam nje problem me ndizet komjuteri normal me punon dy minuta pastaj me fiket. Dua te theksoj qe e hapa dhe e pastrova nga pluhuri. Mos ka faj windosi ose ndonje hardware
Kurse sot komjuteri nuk me ndizet fare. E pastrova pak me mire por tani nuk ndizet fare.
ke virus,ben mire ta formatosh
Tė gjitha gjėrat qė ne shohim apo duken, janė vetėm njė ėndėrr brenda njė ėndrre
Jo nuk besoj se ka mare virus se ai nuk me ndizet qe ne fillim. E cova tek ustai dhe me tha e ka fajin procesori e ndroj me nje tjeter dhe normal punoi por kur vete ne shtepi punoi pese minuta dhe prape te njejtin difekt nuk me ndizet fare
Ndegjo sa i perket keti problemi , ka raste kur eshte problemi tek procesori, por ne shumicen e kohes eshte faji tek Power Supply (furrnizues i rrymes) ose Cooler( ftofes i procesorit), nuk jam ka te flas permendesh por punoj pikrisht IT dhe e kam profesion ngase e kam fakultetin e kryer te shkenca kompjuterike.
Faleminderit per pergjigjet tuaja por e cova tek servisi dhe ai me ndroi procesorin dhe ftohesin e procesorit. Ndoshta s'mund te ishte djegur procesori por vetem mosfunksionimi mire i ftohesit te tij por ai keshtu mendoi se ndoshta mund te jete djegur dhe procesori. Faleminderit per mendimet tuaja.
Krijoni Kontakt