Pershendetje te nderuar ..
E kam nje problem me pc ja po e shpjegoj te terin ...
Pc siq jam duke luajtur apo duke nejtur ne internet me koqitet ( ndalon ) fiktet mouse edhe keybord ... pastaj nuk funksionon hiq kurse fotografia ne monitor jet e ngrir nese jam tu shiku ndonje filum nalet komplet pra pc bllokohet edhe nuk funksionon ...
Para nje kohe me bllokohej nese luaja me GTA - vice city ... kurse me kalimin e kohes veq se vike tu u shpeshtu me programe edhe ma te vogla.
Psh tash edhe me cs qe para ni kohe nuk um ka ndodh e kom formatizu pc disa her por prap se prap pom bllokon dy here e kom formatizu brenda 3 muaj per arsye se dojsha me dit pse pom bllokon ashtu me bllokojke edhe me need for speed carbon...
Kurse tash per qdo gje pom bllokon nese hi ne mizolla firefox dhe qkado nje program me shkon shum koqit edhe nuk di qka ka....
sa per informacion : Setupin e windows xp sp3 e kom shkarku prej ineterneti edhe e kom formatizu mirpo kam mendu qe i ka fajet windowsi un prap e kom shkakru edhe nje tjeter setu te win. xp sp3 por prap e kom formatizu prap dy her brenda 2 muajsh por prap pom bllokon pc ... edhe patjeter pom duhet me ristartu ... me zė e me te gjitha bllokohen ..
Une e pash edhe dikush e kish paraqit diqka te ngjashem kete problem dhe than se nje virus ka hyr ne pc edhe duhet me formatizu ... por un nuk e kum formztizu Local Disk D por e kam skanuar me antivirus ... me AWG free antivirus por nuk ka gjetur virus nuk di qka ka ...
i kom formatizu edhe disa pc tjer por nuk ju ka ndodh i njejti problem vetem ne pc tem
Parametrat e pc tem jan :
Ndoshta osht naj virus qe po e ngarkon pc se tepermi sepse ja shkoje ne TASK MENAGER ( kur e kam bere kete foto kam pas te hapur ne pc vetem MIZOLLAFIREFOX, UTORRENT DHE SKYPE
Driverat i kam nga DRIVER PACK SOLUTION
.. mirpo mund te jet edhe driver i grafieks ( Video Card ) pasi qe po koqitet ashty nuk di qka ka ...
NESE MUNDENI ME ME NDIHMI PLSS...
Krijoni Kontakt