Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 16
    Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Ish ministri Britanik: Izraeli është një kriminel lufte.

Ish ministri Britanik: Izraeli është një kriminel lufte

Emri:  gerald-kaufman.JPG

Shikime: 493

Madhësia:  7.2 KB

Gerald Kaufman, anëtar i parlamentit Britanik, dhe ish ministër britanik, gjatë një interviste me Anadolu Agency foli për rrethanat që po zhvillohen në Palestinë, me ç'rast kritikoi ashpër regjimin Izraelit.
    "Unë besoj se trajtimi që i bën Izraeli palestinezëve është trajtim kriminal. Në qoftë se një gjë e këtillë do të kryhej në ndonjë vend tjetër, do të rezultonte me dënim nga SHBA-të, OKB-ja dhe BE-ja. Por Izraeli, po e kalon çdo kufi, më shumë se që e ka kaluar ndokush ndonjëherë. Ne e dimë se është faji i Evropës dhe Amerikës për masakrën në Holokaust. Atëherë, pse tani u kthyen në përkrahës kaq të mëdhenj për Izraelin? Ky vend po sillet si kriminel lufte ", tha Kaufman, për një korrespondent të Anadolu Agency në Londër.
    "Edhe pse holokausti gjithmonë do të mbahet mend nga njerëzimi, vuajtjet e hebrenjve nuk mund të përdoren si justifikim për atë që izraelitët po u bëjnë palestinezëve. Gjatë sulmeve në vitin 2009 dhe 2010, kryeministri Ehud Olmert tha se Izraeli është duke luftuar për të gjithë hebrenjtë. Por kjo nuk është një luftë “patriotike”. Unë e di që shumë hebrenj të tjerë nuk janë pro luftës. Është poshtëruese mënyra si ata justifikojnë persekutimin e palestinezëve ", tha ai.
    "Në një fjalim që kam mbajtur në parlamentin britanik, kam thënë se Izraeli ka vendosur një njollë në yllin e Davidit".
    "Izraeli mori mbështetje nga Perëndimi"
    Izraeli mori fuqinë ushtarake dhe financiare nga Perëndimi, por ata nuk mund të fitojnë, tha Gerald Kaufman, anëtar i parlamentit Britanik. "Herët a vonë, ata duhet të njohin realitetin e situatës strategjike dhe politike në Lindjen e Mesme," tha ai.
    " Netanjahu mund të jetë arrogant, dhe i tillë është. Ai nuk është politikan i zoti, përkundrazi. Ata janë të gjithë budallenj, tha Kaufman. Këta njerëz jetojnë në një botë ku, peizazhi ka ndryshuar, por ata nuk e kanë kuptuar."
    "Hamasi fitoi zgjedhjet që vëzhguesit ndërkombëtarë thonë se janë kryer në mënyrë të drejtë. Akti më i madh i marrëzisë së perëndimit, është refuzimi i bashkëpunimit me Hamasin", përfundoi Kaufman.
    Sir Gerald Bernard Kaufman, i cili ka lindur në vitin 1930, është një politikan britanik i Partisë së Punës, dhe anëtar i Parlamentit që nga viti 1970. Ai ishte ministër i qeverisë gjatë viteve 1970, dhe një anëtar i Kabinetit gjatë vitit 1980.

http://www.huffingtonpost.co.uk/sir-...b_2164599.html
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Për: Ish ministri Britanik: Izraeli është një kriminel lufte.

Cdo dite e me teper personalitete te shquar te politikes boterore po i hapin syte njerezimit nga mashtrimet dhe manipulimet qe Izraeli dhe mediat e ndryshme kane shpelare trute e njerezve te thjeshte ne mbare boten.

Nuk do jete e larget dita kur urrejtja ndaj Hebrenjve nuk do perfshij vetem nje popull por te gjithe popujt anembane globit.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    përjashtuar
    Postime
    1,008

*

Pritni tash kur do ta akuzojne per 'antisimitizëm' dhe shkarkojne nga te gjitha detyrat*
    klipp&klar

Ka te drejte per shume gjera

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

nuk ka rendesi sepse nuk eshte me minister.
    pse nuk e tha nje gje te tille kur ishte minister

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Po Britania e Madhe si u soll gjate LDB. Cifutet kane ne kufi nazistet islamike, si sillet shteti me njerez qe done te te bejne masaker.

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882

Foli diçka qe duhej ta kish thene dekada me pare

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga Dito Lexo Postimin
    Foli diçka qe duhej ta kish thene dekada me pare
    Vella cifutet jane njerez te mire, po flas per shumicen perjashtim disa fetare te tipit taleban. Kane heke shume sikur ne shqiptaret, por keta Islamistet arabe duan t'i zhdukin sikur Hitleri, pra urdherohen me fe. Me te sulmu nje shtet e nje popull barbar a nuk mbrohesh. Nuk zhduket nje popull qe sheiket te pasurohen, ku e kan pare kete film. Feja islame deshiron t'i zhduke cifutet, por nuk do t'ia arrijne kurren e kurres.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    por keta Islamistet arabe duan t'i zhdukin sikur Hitleri, pra urdherohen me fe. Me te sulmu nje shtet e nje popull barbar a nuk mbrohesh. Nuk zhduket nje popull qe sheiket te pasurohen, ku e kan pare kete film. Feja islame deshiron t'i zhduke cifutet, por nuk do t'ia arrijne kurren e kurres.
    Ke pire ndonje dopio mo cune??

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Feja islame deshiron t'i zhduke cifutet, .
    Te lutem me illumino mbi fjaline e cituar sepse kam deshire te mesoj! Vertet une jam ateist, por kjo sme ka penguar te lexoj ungjillin, biblen Apo kuranin dhe t'ju them te drejten asnje nga keta libra nuk e thote diçka te tille! Ku keni lexuar qe nje fe (islami) do te zhduke Hebrejte?

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •