Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-01-2013
    Postime
    4

Question Kush mund te me ndihmoj???

Jam nej qytetar i Shqiperis nga Tirana dhe kam afro 1 vit qe jam kthyer nga Greqia per shkak te gjendjes se keqe qe u krijua atje por qe dhe ketu une nuk po gjej dot nje pune per te jetuar dhe tani po perpiqem prap te emigroj per arsye papunesie dhe per nje jete me te mire. Do me pelqente te emigroja Angli, vendet nordike, Kanada, Australi. Jam i martuar 35 vjec. Kam mbaruar arsimin e mesem. Ju lutem kush mund te me ndihmoj qofte dhe me sygjerimet e juaja sesi mund te emigroj perseri

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    31-01-2013
    Postime
    4

Question Kush munde te me ndihmoje???

Jam nej qytetar i Shqiperis nga Tirana dhe
    kam afro 1 vit qe jam kthyer nga Greqia
    per shkak te gjendjes se keqe qe u krijua
    atje por qe dhe ketu une nuk po gjej dot
    nje pune per te jetuar dhe tani po
    perpiqem prap te emigroj per arsye
    papunesie dhe per nje jete me te mire.
    Do me pelqente te emigroja Angli, vendet
    nordike, Kanada, Australi. Jam i martuar
    35 vjec. Kam mbaruar arsimin e mesem.
    Ju lutem kush ka mundesine te me ndihmoje me informacione, sygjerime, ose duke me ndihmuar duke me treguar ndonje zyre ose njeri qe munde te me bej te mundur largimin qofte dhe sikur te paguaj.

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834

Pėr: Kush munde te me ndihmoje???

Ti qe ke qene ne Greqi do te te sygjeroja te shkoje njehere ne ambasaden Kanadeze ne Greqi,pasi me sa di une ekziston nje lloj aplikimi "llotari" per ne Kanada.Duhen disa kritere per ti permbushur plus dhe avantazhe qe mund te kesh nga ana arsimore.Thua qe ke shkollen e mesme dhe kam frike se kjo eshte nje problem...nuk e di.

Pėr: Kush munde te me ndihmoje???

Eshte nje shtet qe nga ana e mire ekonomike radhitet i dyti pas Gjermanise dhe i katerti ne bote dhe po te kesh 100.000 euro te japin edhe pasaporten .... nuk po me kujtohet emri per momentin !

Atje mund te emigrosh lol
    Revolution 1848

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •