Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 10
    Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,380
    Postimet në Bllog
    22

Krasniqi: Qeveria e Kosovës, e zhytur në korrupsion

PRISHTINE - Kryeparlamentari Jakup Krasniqi akuzoi qeverinë e Kosovës për zhytje në korrupsion.

Gjatë debatit në Kuvend ku po shqyrtohet Strategjia Kundër Korrupsionit, Krasniqi tha se kjo dukuri më së shumti është prezente në shëndetësi e në arsim.

“Korrupsioni është i shtrirë në të gjitha institucionet. Ai nuk është i shtirë veç në mënyrë vertikale, por edhe horizontale. Ne kemi ligjet, kushtetutën, kodet penale, por nëse këto institucione nuk kanë vullnet për luftë ndaj korrupsionit, as strategjia nuk duhen gjë”, - pohoi Krasniqi.

Kryetari i Kuvendit të Kosovës tha se strategjia anti-korrupsion ka më tepër një rol mediatik, sesa një dokument që e lufton korrupsionin.

(er.nu/BalkanWeb)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

Për: Krasniqi: Qeveria e Kosovës, e zhytur në korrupsion

gjithe evropa eshte e zhytur ne korrupsion
    italia, greqia, bullgaria, serbia, rumania

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-11-2012
    Vendndodhja
    Vojnovc Shtime
    Postime
    412

Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    gjithe evropa eshte e zhytur ne korrupsion
    italia, greqia, bullgaria, serbia, rumania
    gjith por ne Kosov ka ndodh me te madhe shembullin ma te mir e ke Hashim Thaqin ishte fukara u be milioner ndertoj shtepi ne vler 200 mij euro plus mbi 200 mij euro te deklaruara ne bank, keto i beri me nje rrog 2000 euro ,ndersa mergimtaret tan marrin edhe nga 10 mij euro ne muaj dhe jetojn me dekada ne mergim dhe spo mund te behen milioner,ke Ramushin ke edhe Fatmir Limen jo qe pasuroj veten por pasuroj edhe farefisin ke me qindra raste te tilla nga te gjitha subjektet politike

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

Citim Postuar më parë nga Shtimjanii Lexo Postimin
    gjith por ne Kosov ka ndodh me te madhe shembullin ma te mir e ke Hashim Thaqin ishte fukara u be milioner ndertoj shtepi ne vler 200 mij euro plus mbi 200 mij euro te deklaruara ne bank, keto i beri me nje rrog 2000 euro ,ndersa mergimtaret tan marrin edhe nga 10 mij euro ne muaj dhe jetojn me dekada ne mergim dhe spo mund te behen milioner,ke Ramushin ke edhe Fatmir Limen jo qe pasuroj veten por pasuroj edhe farefisin ke me qindra raste te tilla nga te gjitha subjektet politike
    ca je tu fol?
    200 mije euro i ka edhe nje pastrus xhamash.
    ata qe luftuan per clirimin e kosoves duhet te ishim pasuruar te paret, jo me 200 mije, por me 200 milione euro.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-11-2012
    Vendndodhja
    Vojnovc Shtime
    Postime
    412

Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    ca je tu fol?
    200 mije euro i ka edhe nje pastrus xhamash.
    ata qe luftuan per clirimin e kosoves duhet te ishim pasuruar te paret, jo me 200 mije, por me 200 milione euro.
    Ai pastrusi i xhamav ndoshta mund ti ket edhe nje milion por i ka fitu duke pastru xhama e jo duke vjedh popullin

Pe zam se hashimi paska luftu edhe pse kjo ska ndodh kurr ,por kan luftu edhe 10 mij te tjer ku shumica prej tyre jetojn ne mjerim a do ishte e drejt qe hashim thaqi ti ipen 200 milion e e ata te tjeret le te vdesin per buk ki shum ish ushtar qe jetojn ne varferi ekstreme

Hashimi e ka pas obligim me luftu ashtu siq e kan pas obligim gjith shqiptaret ,dhe sot nuk ka te drejt ti vjedh parat e popullit te tij ,vet te behet pasanik e popullin ta le te jetoj ne mjerim pse paska luftu kjo nuk pin uj askun

i/e regjistruar Maska e Fehmikaciu
    Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Ujku e shkynte gomarin ,gomari thoshte ishalla jam ne enderr,edhe jakupi po thot se diagrami i korrupsionit po shkon ne infinit,deri sa te veproj "mbrojtja e siguresave "instalimi u dogje,dhe duhet me ble te ri,nejse populli e pagun....

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin

PRISHTINE - Kryeparlamentari Jakup Krasniqi akuzoi qeverinë e Kosovës për zhytje në korrupsion.

Gjatë debatit në Kuvend ku po shqyrtohet Strategjia Kundër Korrupsionit, Krasniqi tha se kjo dukuri më së shumti është prezente në shëndetësi e në arsim.

“Korrupsioni është i shtrirë në të gjitha institucionet. Ai nuk është i shtirë veç në mënyrë vertikale, por edhe horizontale. Ne kemi ligjet, kushtetutën, kodet penale, por nëse këto institucione nuk kanë vullnet për luftë ndaj korrupsionit, as strategjia nuk duhen gjë”, - pohoi Krasniqi.

Kryetari i Kuvendit të Kosovës tha se strategjia anti-korrupsion ka më tepër një rol mediatik, sesa një dokument që e lufton korrupsionin.

(er.nu/BalkanWeb)
    Koloni perendimore e udhehequr nga hajdute primitiv dhe mbeturina antikombetare.

Kurre nuk do te ndryshoje gjendja nese nuk zhbehet ky konstrukt dhe nese nuk zhbehet edhe "elita" e hajduteve dhe tradhtareve duke filluar nga koka.
    Zgjedhja dihet, vetem mungon guximi dhe vullneti per sakrifice...

i/e regjistruar Maska e K.i EPERM
    Anëtarësuar
    09-03-2009
    Postime
    924

Kupi i jon, mos ti pin sorra ment e hyn në lojë më VV ;mos harro se i ke kaluar te 50-të ;aty në Kuvend e ke Fotelen e butë truse b----n e mos i qit hi se rrezik po djegesh ,se ke kohën për Protesta rrugësh ;qëndro besimtar e mos i beso askujt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Te zeza jan ato para qe mirren nga populli i kosoves,ne menyr te pandershme sepse jan para qe duhet te ushqehen te varferit,prandaj hajnat jan qenjet me te poshtra qe mban toka,pserasja eshte hajni se ja vjedh te dashurin dikujt,korrusioni eshte hajni sepse ja vjedhe nevojtarit ndihmen, paramendo ne ket dimer sa vuajtja e njerzve eshte per shkak te nevojave elementare,,,,,,

Anëtarësuar
    11-01-2013
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,006

Kerkoj nga moderatotret e keti forumi se po shfaqen figura ne ekran te panevojshme,kerkoj falje,por duhet te largohen nga postimi im,respekt per juve,,,,,

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •