Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 32
    Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Për: Studimi, të rinjtë shqiptarë janë homofobë

Nje nga lajmet e rralla qe me ben te ndjehem krenar qe jam Shqiptar.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Nje nga lajmet e rralla qe me ben te ndjehem krenar qe jam Shqiptar.
    Me bere kurioz te te pyes se cila gje tjeter te ben krenar qe je Shqiptar lol

Une per vete nuk gjej dot arsye dhe thash te pyes nje here rrotull se ndoshta ngaqe jam periferik nuk e shoh me entuziazem te madh kete punen e te qenit krenar se jam Shqiptar
    Revolution 1848

CHEERFUL GIRL
    Anëtarësuar
    14-04-2008
    Postime
    3,536

Mesa kuptoj une keta evropianet duan qe te ulin numrin e popullsise dhe kane gjetur kete menyre , me ju dhene perparesi homove Meqe spo arrihet te ulet ne menyre natyrale, le te ulet me pahir.
    Ti pranosh eshte kollaj. Njeriu eshte i predispozuar ,mendoj une, te pranoje e tju pershtatet risive ashtu si cdo brez qe ju eshte pershtatur periudhes se vet. Mirepo homoseksualizmi nuk eshte risi, ka ekzistuar me pare dhe po vazhdon te shtohet se ekzistuari ( qe ne koherat e sotme po behet edhe si mode) , por une personalisht e shoh si semundje, gje jo normale. Nuk ndihmohet nje homo duke e pranuar dhe ju dhene te drejta por duke i thene qe shif se nuk je ne rregull
    E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Me bere kurioz te te pyes se cila gje tjeter te ben krenar qe je Shqiptar lol

Une per vete nuk gjej dot arsye dhe thash te pyes nje here rrotull se ndoshta ngaqe jam periferik nuk e shoh me entuziazem te madh kete punen e te qenit krenar se jam Shqiptar
    Nuk eshte me te thene por me te dhene . Po nuk e ndjeve si Shqiptar provoje si Serb , kushedi e ndjen si Serb.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

po pergjigjem une nese me lejohet.
    nje gje qe me ben te ndjehem krenar eshte gjiuha qe flas. flas shqip dhe jo gjuhen e ndonje vendi tjeter, sic ben gjysma e botes qe flet gjuhen e pushtuesve/kolonizatoreve...
    flas nje gjuhe qe nuk ben pjese ne grupet e medha linguistike. nuk eshte as gjuhe romance, as gjermanike, as sllave.
    jane te pakte vendet si ne ne europe.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    po pergjigjem une nese me lejohet.
    nje gje qe me ben te ndjehem krenar eshte gjiuha qe flas. flas shqip dhe jo gjuhen e ndonje vendi tjeter, sic ben gjysma e botes qe flet gjuhen e pushtuesve/kolonizatoreve...
    flas nje gjuhe qe nuk ben pjese ne grupet e medha linguistike. nuk eshte as gjuhe romance, as gjermanike, as sllave.
    jane te pakte vendet si ne ne europe.
    Te lumte admiral. Nje nder gjerat qe te ben te ndjehesh krenar

angmokio nuk e permendi se ai preferon Arabishten si gjuhe. Nuk ka faj se ajo gjuhe perdoret dhe ne xhennet
    Revolution 1848

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069

Kta bthq jane kokrra e bthq se duan tu imponojne vesin e tyre shoqerise se shendoshe.Edhe kto sondazhet e leshit jane pjese e presionit qe ka kohe qe i bejne shoqerise Shqiptare rraca e bthq.Ka njerez qe nuk u pelqen banja duan ta bejne kaken ne toke,..le ta bejne po jo te dera ime se ja qr.
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

i/e regjistruar Maska e Hanny
    Anëtarësuar
    28-10-2010
    Vendndodhja
    qitu..
    Postime
    349

Dihet qe shqiptaret jan homofobik...gjithsesi, homoseksualitetin nuk e ndal dot askush dhe ai qe ka frik nga seksualiteti i tjetrit dmth qe nuk ndihet i sigurt ne ate te tijen...ju qe doni me sheru me zor homoseksualet mos harroni se ndjenjat seksuale qe keta njerz kan per gjinin e kundert jan po te njejtat ndjenja seksuale qe eteroseksualet kan per gjinin e tyne...
    MOS MA TESH, QAQ DI ME T'THON

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Citim Postuar më parë nga shitesi Lexo Postimin
    Kta bthq jane kokrra e bthq se duan tu imponojne vesin e tyre shoqerise se shendoshe.Edhe kto sondazhet e leshit jane pjese e presionit qe ka kohe qe i bejne shoqerise Shqiptare rraca e bthq
    e shenodoshe po te duket shoqeria shqiptare ty???
    paskemi pikepamje te ndryshme per shendetin atehere.
    mua nuk me duket e shendoshe. madje fare larg te qenurit e tille.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Te urrehen homot eshte njejt si te urrehen njerezit me te meta mendore apo fizike ,homoseksualizmi eshte devijim nga normalja ,mendoj se askush nuk behet homo nga "trendi" apo "moda" ,e vetmja gje e pershtire sa i perket homove eshte pretendimi i tyre se jane normal,ata vetem "normal" nuk jane !!

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •