Close
Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 32 prej 32
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-11-2012
    Vendndodhja
    Vojnovc Shtime
    Postime
    412

Për: Studimi, të rinjtë shqiptarë janë homofobë

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Natyrisht qe jam e lire te bej cte dua .. se mos e kam ndermend te te pyes ty!
    Une e kam fjalen per Kosove e jo per Shqiperi ,,Kosova ne kete trend qe eshte duke shkuar ,nese vazhdon me keto hapa 10 vjecari i ardhshem do ta gjej te 'perparuar" si Jemeni,sidoqofte lavdi Zotit qe ekziston perendimi....sdo vdesim urie ,ajo do 'kujdeset" per te na mbushur barkun ty ,mua e te tjereve me buke .
    Kosova eshte me mir se Shqiperia

Per tolerancen dhe edukaten familjare qe kemi ne shqiptaret ,duhet te na ket lakmi e gjith perendimi,

Nese nuk e din Kosovaret kan para ne banka me shum se sa Gjermanet ,kemi shtepi qe as gjermanet nuk i kan, gjdo shtepi ka vetur gjitha rruget edhe neper ara i kemi te asfaltuara dhe pothuajse shumica e kosovarve jetojn ne lluks ,ka pun per ata qe dojn me punu vetem per demela nuk ka ,ne vendin ku jetoj une shtir eshte me gjet puntor sepse te gjith ja te punsuar ,qdo person qe do mu shkollu e posaqerisht femrat kurr me leht se kan pas sesa sot , dhe nese i debojm nderkombtaret nga vendi yne qe na kan ifektu me korrupcion dhe nese i denojm keta qe na udhheqin dhezgjedhim nje udhheqesi qe do perfaqesoj denesish popullin e kosoves ne ne 10 vitet e ardhshme nuk do jemi si jemini por do behemi me mir dhe me te zhvilluar se perendimi

Problemet qe kan Kosovaret sot jan qeveria dhe nderkombtaret qe e kan ba llug kosoven na kan mbush me korrupcion , nderkomtaret qe naj kan nda mitrovicen,alkoholi qe po shkatrron familje , drogat qe po na helmojn rinin ,imoraliteti Zinaj qe na ka mbush spitalet plot jetim keto jan problemet qe na preokupojn sot

Eshte leht te flasesh me symbyllur nuk ban me pa vetem zi ben kaniher me pa edhe te bardhen

Për: Studimi, të rinjtë shqiptarë janë homofobë

Hyra me vrull per te komentuar, por pasi lexova komentet e bera deri tani, me iku tere deshira per te folur!

Po them vetem nje gje, qe ne shqiptaret jemi " ... fobe" per gjithcka e per kedo. Per homoseksualet, per te zinjt, per fetaret e feve te ndryshme nga e jona, per komshiun/kusheririn qe ka me shume lek se ne apo ka shpi e katandi..etj etj se s'po lodhem me shume!

La vita non si spiega, si VIVE!

Faqja 4 prej 4 FillimFillim ... 234

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •