ke urren me shume ti? nje mashkull hetero qe perdhunon nje femer, apo nje homo qe sheh punen e vet?
p.s. une personalisht nuk kam pse te urrej nje homo vetem per faktin se eshte i tille. nuk me intereson jeta seksuale e askujt.
apo sic themi ne shkoder: "nuk i mbaj bihtukun askujt". ne fund te fundit shume homoseksual kane qene njerez te shquar qe kane dhene kontribute te pamohueshme per njerezimin...
Vasudhaiva Kutumbakam
Nuk eshte se vetem shqiptaret jan homofob, por shumica e botes dhe kan plotesisht arsye sepse po sikur te gjith mashujt ne ket bot te behen homosexual ( Zoti na rujt prej kesaj cilesie) ather sigurisht qe bota do te kishte marr fund, por vet fakti qe egziston shenja (+) dhe (-) i jep kuptimit qe jan bere per njeritjetrin, kurse keta qe e bejn me gjinin e njejt ather keta jan jashta rregullave te natyres dhe mjaft mir te gjith e vrejn qe kur nje person e sheh qe eshte homo ai merr edhe tipare femrore pra duke humbur plotesisht tiparet mashkullore, pastaj kalon ne shkaterrim dhe sigurisht qe fundi i tij eshte tragjik. Un personalisht jam kundra tyre dhe e di qe seshte mire me urrejt asgje ne jet por ja qe une personalisht i urrej.
Per " ane ", nese je ka diskuton per homofobin ahter mos e perzi fen me ket qeshtje, sepse po shihet mjaft mire qe nuk ke aspak njohuri per fen Islame dhe per profetin Muhamed (a.s) keshtu qe nese nu din ather me mir hesht dhe jo tja fusesh kot, njerzit si ti lexojn pallavra dhe flasin me injoranc dhe pretendojn se din gjithqka,..... bjeri mas vetes.
tani e kuptova. ata qe urrejne homoseksualet, i urrejne sepse kane frike se do shuhet njerezimi..... hmmm. sa largpames.
sdq shembulli i (+) dhe (-) ishte shume bindes. lol.
flet ne baze te ndonje studimi qe ke bere, apo cfare? jo per gje, por me duket se po ia fut pak kot.kurse keta qe e bejn me gjinin e njejt ather keta jan jashta rregullave te natyres dhe mjaft mir te gjith e vrejn qe kur nje person e sheh qe eshte homo ai merr edhe tipare femrore pra duke humbur plotesisht tiparet mashkullore, pastaj kalon ne shkaterrim dhe sigurisht qe fundi i tij eshte tragjik.
pike se pari, kur flitet per homoseksualitet, behet fjale jo vetem per meshkujt, por edhe per femrat...
po nje femer gay (lesbike), humbet tiparet femerore dhe merr tipare mashkullore???
homoseksualiteti eshte nje devijim nga normaliteti. ti e quan kundra natyres. ok. eshte dica kundra natyres qe eshte e pranishme sa te duash ne natyre. homoseksualiteti nder kafshe ekziston.
sdq, te duket se ian mckellen ka tipare femerore?
http://www.thetimes.co.uk/tto/multim..._a_352895c.jpg
e di cfare me nervozon per shqiptaret (po flas ne vete te trete, pasi jam shum larg kesaj kategorije qe po permend)?kurse keta qe e bejn me gjinin e njejt ather keta jan jashta rregullave te natyres dhe mjaft mir te gjith e vrejn qe kur nje person e sheh qe eshte homo ai merr edhe tipare femrore pra duke humbur plotesisht tiparet mashkullore, pastaj kalon ne shkaterrim dhe sigurisht qe fundi i tij eshte tragjik.
qe kane 20 vjet qe po e hane by**es nga ca hajdute e maskarenj dhe po i pelqen fort, sepse akoma mbushin sheshet ne mitingjet e ketyre maskarenjve.
ndersa ne ane tjeter thone: urrejme homoseksualet.
po urre ato qe po te robton, o popull! ate qe po te vjedh e po te mashtron cdo dite, ate qe ka te beje me ty ne menyre direkte, pastaj ate urrejtje qe te tepron (nese te tepron gje) shpenzoje per ata qe kane shije seksuale ndryshe nga te tuat!!!
Ndryshuar për herë të fundit nga the admiral : 29-01-2013 më 21:35
Vasudhaiva Kutumbakam
Po nese eshte me deshiren e femijes???Atehere po te perdorim te njejtat argumenta qe perdoren per homot i bie qe po shkelen te drejtat e njeriut pasi kush je ti qe vendos se nje vajz 15 vjece nuk duhet te beje sex me nje 40 vjecar per qefin e vet.
poooor ndryshe nga kafshet njerezit kane rregulla dhe kto rregulla e mbajne shoqerine ne kembe dhe kur te doje dhe ulur ne karrike ndryshe pastaj po spati rregulla si tja beje shoqeria te ulet ne karrike????
Ndryshuar për herë të fundit nga shitesi : 29-01-2013 më 22:51
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria
Admiral , nuk je i rrezikshem vetem nese perdhunon ose vret. Me te rrezikshem jane ata te cilet me menyren e jetes se tyre mundohen te infektojne miliona njerez te tjere e pikerisht ketu futen dhe homoseksualet. Une jam hetero por nuk ja imponoj askujt seksualitetin tim pasi mendoj se ajo eshte personale. Pse keta homoseksuale duhet te bejne parada e manifestime duke ekspozuar degjerimin dhe lakuriqesine e duke u munduar tia imponojne seksualitetin e tyre edhe te tjereve?
Nusja ime eshte mesuese dhe me tregon per nje nxenesin e saj i cili shfaq probleme te renda psikologjike pasi jeton ne nje shtepi me babane , mamane dhe te dashuren e mamase. E imagjinon se c'traume identiteti seksual do perjetoje ky femi kur te rritet dhe akoma me keq se kaq imagjino se c'ide mbi familjen krijon nje femi i rritur ne nje ambjent kafsheror te tille.
Personalisht nuk ma ndjen se c'fare bejne njerezit neper shtepite e tyre , problemi qe une trajtoj eshte ekspozimi i homoseksualitet dhe menyra se si media dhe kinematografia holliwudiane se fundmi e komanduar pikerisht nga homoseksuale po mundohet ta konsideroje homoseksualitetin si dicka normale dhe te pranueshme sikurse heterot.
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
ne deshiren e femijes??? seriozisht e ke?
shpresoj qe ti e di ndryshimin mes nje femije dhe nje te rrituri. mes nje personi qe nuk i ka mbushur akoma 18 vjec dhe dikujt qe i ka mbushur. apo gabohem? e di qe dikujt qe nuk ka mbushur akoma 18 vjec, i mungojne disa liri dhe te drejta.
paradat? paradat jane raste sporadike. nuk ka parada cdo dite.
sdq jam dakord me ate ne bold.
personalisht edhe une jam kundra atyre paradave qesharake (edhe vete shume homo jane kundra), kundra promovimit te homoseksualitetit si dicka totalisht normale dhe sidomos jam kundra te drejtes qe duan ciftet gay per te adoptuar femije...
per te tjera them: eshte puna e tyre e jo e imja.
Ndryshuar për herë të fundit nga ☆Angie☆ : 05-02-2013 më 10:31
Vasudhaiva Kutumbakam
Krijoni Kontakt