Close
Faqja 14 prej 16 FillimFillim ... 41213141516 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 151

Për: Serbia heq lapidarin e Shqiptarëve në Preshevë

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    un ate po them se nuk kemi unitet se se kush shef veq mhallen e vet. 10 milion shqiptar ne ballkan ishte dasht me i qu te pakten 100000 luftetar ne luft. po shqitarve po su erdh zjarmi ne oborr te vet nuk i han palla per tjeter kan.
    Po edhe 10 milon Shqiptar te dilnin ne lufte me Serbet do ishim masakruar mor burr. Nuk jemi duke luftuar me shpata apo me grushta. Ne nuk kemi mjete dhe teknologji luftarake. Ne jemi hic nga te gjitha anet. Edhe lufte me shpata apo me grushte ( qe mund te quhet e barabarte ) prape ne do humbnim me cdo shtet qe do te perlesheshim. Ne e njohim mire historine tone dhe organizimin tone. Dy shqiptar ne nje mendje nuk i gjen. Prandaj ne te rrojme sa te rrojme se per te mbrojtur veten nuk jemi te zotet

Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    @EuroStar1
    Miko , e organizuar nga shteti grek ka qene !
    Cfar ka qen e organizuar nga Greket o burr se ma hoqe mendjen edhe ti tashi !? Leri dokrat e ca pseudo analistesh dhe te disa karagjozve qe jan te lindur per urrejtje dhe gjak. Populli Grek ne pergjithsi nuk e rrun per lufte fare. Une kam qen ne Greqi dhe kam degjuar dhe kam njerez qe jetojne atje ketu e 21 vjet dhe thone qe populli ne pergjithsi eshte flori e shkuar floriri. Tek tuk ka edhe rraciste te paperfillshem. Mos harro se me rraciste se jemi ne nuk ma mer mendja te ket vend tjeter.
    Revolution 1848

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120

Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    Cfar ka qen e organizuar nga Greket o burr se ma hoqe mendjen edhe ti tashi !? Leri dokrat e ca pseudo analistesh dhe te disa karagjozve qe jan te lindur per urrejtje dhe gjak. Populli Grek ne pergjithsi nuk e rrun per lufte fare. Une kam qen ne Greqi dhe kam degjuar dhe kam njerez qe jetojne atje ketu e 21 vjet dhe thone qe populli ne pergjithsi eshte flori e shkuar floriri. Tek tuk ka edhe rraciste te paperfillshem. Mos harro se me rraciste se jemi ne nuk ma mer mendja te ket vend tjeter.
    Euro ....mos ja fut kot
    Urrejtja greke ndaj shqiptareve kultivohet qe ne barkun e nenes tek femijet greke.
    Mund te them me bindje te plote se shkalla e racizmit ndaj shqiptareve ne greqi eshte 99% per mos te thene 100%
    Qe greket nuk e rrujne per lufte kjo eshte e vertete.Arsyeja eshte se jane shume frikacake si popull.
    Greket ne momentin qe nuk ta kane me nevojen te kthejne kurrizin........per sa kohe kane perfitime nga ti te sillen shume mire,madje edhe bithen ta japin
    Nuk po lavderoj shqiptaret, se me m......t se ata jemi.

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

Ooooou, kush i solli edhe greket ketu, nuk na mjaftuan serbet, qe na hoqen lapidarin

prenceedi, ec e mos i rrah nenat e atyre femijeve grek edhe ate poshte nga fundi i barkut e deri sa tu nxjerresh urrejtjen atyre kalamojve grek qe po rriten ne barkun e nenave te tyre e posa te mesohen te flasin e te thone; we love Albanians ...Albanians are good
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678

“Kjo i tejkalon krejt, edhe ka disa minuta që po mendohem se qysh me e e komentue këtë idiotizëm, i cili më nxorri prej takti. S'po mërzitna as çka kanë me thanë njerëzit, e as çka kanë me thanë mediat, por ti, Hashim Thaçi nuk je njeri. Me të quejtë kurvë, e ofendoj kurvën. Ti s'e vlerëson jetën e njeriut. Ke vra shqiptarë me dorën tande, janë vra ushtarë të UÇK-së për faj tandin, janë vra intelektualë shqiptarë me direktivat tua. Ti s'njeh kufi për me i arritë qëllimet e tua të fëlliqta edhe të shokëve tu të fëlliqtë. Ta qiftë Lugina e Preshevës nanën n'p..., i madh e i vogël, kurvë mashkull”, ka shkuara Ismajli në faqen e tij zyrtare në Facebbok.
    - asgje , pasqyr e vetfundosjes.
    - se kan kot emrin vetfundosje.
    Vv - Palaço+LISBA :D

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Meqense nena e Thacit i meriton keto qe ka shkruar Fisnik Ismali sepse ka rrit kriminel e hajduk ,keto shprehje banale nuk i kane hije nje perfaqesuesi te nje partie politike .

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

Talking Për: Serbia heq lapidarin e Shqiptarëve në Preshevë

ai, Fisniku i New Bornes, vetem e ka pershendetur

pastaj ata prontolinat vete e kane pranuar publikisht qe eshte me se "normale" kur komunikojne me pershendetje mamojash, si mes miqesh, qe jane me. E kur vete ata e pranojne, nuk duhet te paraqiste problem, nese edhe te tjeret "dozen" e pershendetjeve ua shtojne. Pronto ! kush eshte ne telefon ? Hu-shi-mini. E pra, Hushimin, ty e tere kabinetit tu qeverise, me ministra e zv.ministra perfshire edhe kryetarin e grupit tuaj parlamentar ... ju pershendes ngrohtesisht, e dini ju, re te mençur jeni, te mençur jeni, prej me te voglit e deri te me i madhi i me te medhenjeve te medhenjeve keshtu siç jeni edhe ua lene degjuesen e telefonit hapur... Prontooooo... tyyyyyyyytee....tyyyyyyyte....tyyyyyyyytteeeeee... Hallu, hallu, halluuu... phuuuu u keput linja
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Meqense nena e Thacit i meriton keto qe ka shkruar Fisnik Ismali sepse ka rrit kriminel e hajduk ,keto shprehje banale nuk i kane hije nje perfaqesuesi te nje partie politike .
    Autori ne radhe te pare eshte i njohur si autor i simbolit me te njohur te pavaresise se Kosove "NEWBORN" dhe jo si pefaqesues i nje partie politike...

Qeveria e Kosovës po përgatitet për festimin e 5-vjetorit të Pavarësisë me koncerte të kota të ndryshme, edhe një herë duke e anashkaluar Monumentin e Pavarësisë NEWBORN, të vetmin objekt publik që shënon këtë datë, njëherësh objekti më i fotografuar ndonjëherë, fitues i çmimeve më të larta ndërkombëtare për dizajn:
    Gold Cannes Lion
    Silver Clio
    Silver Eurobest
    Golden Drum Grand Prix
    https://www.facebook.com/NewbornKS

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Autori ne radhe te pare eshte i njohur si autor i simbolit me te njohur te pavaresise se Kosove "NEWBORN" dhe jo si pefaqesues i nje partie politike...
    Deklarata e kryeministri Hashim Thaçi, se është turp për qytetarët e Preshevës që nuk bën përpjekjen më të vogël për ta mbrojtur lapidarin, e ka nervozuar fortë Fisnik Ismajlin e Lëvizjes Vetëvendosje
    Une nuk ia kisha idene kush eshte Fisnik Ismajli para se ta lexoja kete deklaraten qe ke sjelle ,sidoqofte prape eshte e pahijshme per nje figure publike te perdore shprehje banale te ketij lloji.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    e pam se si hyni shqipnia ne 99 ne kosov

e pam se si hyni shqipnia ne luften e vitit 2000 ne preshev

e pam se si hyni shqipnia ne luften e 2001 ne maqedoni.
    e kemi pa se si hyn shqipnia kur shkelen te drejtat e shqiptarve kudo neper bot

kujtoni se jeni tu fol me pese vjeqar ktu.

sa shtetas shqiptar shkun me luftu neper kto lufta? as 100 nuk bohen gjithsej dhe ato qe shkun 99% ishin tropojan kuksjan dhe hasjan
    Nese kane qene 100 ushtare nga Shqiperia ,mua me duket shifer e larte sepse 100 ushtare nuk ishin as nga Kosova ,nga Kosova kishte me shume "gjenerala","kolonela" e "oficera"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Nese kane qene 100 ushtare nga Shqiperia ,mua me duket shifer e larte sepse 100 ushtare nuk ishin as nga Kosova ,nga Kosova kishte me shume "gjenerala","kolonela" e "oficera"
    Mos tejkalo kufijte me kete ironi te madhe qe ke ndaj pushtetit aktual, sa te thuash; "per inat te kunates me vdekt djali"!! Mos hedh posht gjakun e derdhur te ushtareve te Ushtrise Clirimtare te Kosoves dhe mundin e dhene te mijera ushtareve te tjere shqiptar te Kosoves ne kete luft kunder forcave barbare te Millosheviqit vetem e vetem se je kunder qeverise se tanishme ne Kosove. Nuk eshte mire per ty te nxjerresh keso mendime nga koka jote, beri nje delete ketyre mendimeve qe i barte ne koken tende, sepse jane aso lloj virusa 'Trojan' qe te ngadalsojne memorien...

Faqja 14 prej 16 FillimFillim ... 41213141516 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •