Izaaaaaaaa aaa,
per mua nje uiski.., dopio,
kurse lexuesit ipja dy boksa, ne veshke.![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Une me i then dy boksa lexusit , me vret zoti
Hot per ty nje kacurrel se per lexuesin kemi ponc , kurse une po ju qeveris portofolin hahahahahah
Hotin e perzun ata te burgut i thane leje pa drejt kthimi xD
Jeto sot se neser nuk i dihet
Izaaa cake njo, ta preki iher doren.
ashtu, tregoj ketij Lexusit qe mua nuk me leshojne por me perzojne, pffff...
Izaa, cer osht ai kacurreli, mos po t'keqkuptoj noj gjo.![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga hot_prinz : 24-01-2013 më 07:20
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Un kurr nuk ndihem i vetmuar,gjithmon mendoj qe zoti i meshirshem me udhzon per caqete caktuara jetsore,sa her mendoj qe jam i vetmuar marr rugen dhe shkoj ne LLAPIN tim te dashur ne fshatin LUPQ I POSHTEM,vendin e te parve te mi,vend prallor me bukuri te veqant,atje e ndiej knaqesin dhe kujtimet e se kaluares.
Vetmin e mposhti duke krijar probleme MATEMATIKORE dhe duke izgjidhur ato me krijojn knaqesi,dhe dinitet,arsyja eshte se gjdo problem zgjidhet kur e fusim trurin ne sistem dhe pervetsojm energji pozitiv .
Un si personalitet kam aftesuar brenda nje kohe 20vjeqare disa mija nxenes ,student ,bashkatdhetar ne fusha te ndryshme te aftesimit si ne matematik energjetik e qe besa edhe ne HISTORI.
Kjo eshte knaqsi e veqant sepse ky eshte mision i caktuar nga zoti i plotfuqishem,tani ata qe kan mesuar nga une jan inxhinjer,profesor programues etj..kurse zhgenjimin me te madhe kam nga politi(kuajt)me veprime te padobishme dhe me retororik injorante ndonje her qe nuk i levizin gjerat ne drejtimin e duhur.....
Kurgja ne jet nuk eshte me madheshtore se ti sherbesh ATDHEUT,me ate qe mundemi brenda mundesive....
Krijoni Kontakt