"Projekti 21" nuk i bën reklamë vetes, afirmon të tjerët!
...je kurioz profesor per diten tone... shume bukur e kemi kaluar duke ngrene e duke pire ne Vosopoje...kenaqesi vertet .Pershendetje Adem Gashi!
na e paskan sjell temen ketu..........
Pershendetjee miq, si jeni, kush eshte per shoqerii![]()
A lady should be able to make a man smile with her clothes on...
a eshte kush kesajde ore...erdha ne keto ore te vona....
Mirë se erdhe toni54. Po si. Këtu nuk ngelesh pa përgjigje. Ani tani që është fillim i orëve të vona. Unë faktikisht hyra rastësisht tash. Do filloj punën dhe kah ora 1:00- 1:30 kur do të pushoj duke ndezur një cigare e duke pirë çaj lulesh, do të ju ftoj.
Prandaj toni54, në këtë temë kurrë nuk do të jesh vetëm!
shihemi më vonë.
Dhe tani po pushoj pak. e ndryshova pak orarin. para se ta ndezja një cigare dola shëtitje. unë para pushimit të shumtën e herës dal dhe bëj një shëtitje 2 km ( 20 minutëshe ). Në qytet qetësi. Në termometrin e qytetit ( te pompa e benzinës), temperatura -8 gradë, por nuk ndihet të ftohtit. Tani po pi caj. Me punën që kreva jam i kënaqur. Në këtë temë paska pasur vetëm lëvizje, por jo edhe postime....
Ju ftoj të pimë çaj bashkë, pra!
Duhanxhinjtë le të marrin cigaret me vete!
Une e kundershtoj me gjith force kete mendim. Vetmia asnjehere nuk eshte mike. Ajo ( vetmia ) eshte armikja me e madhe e vetvetes, shpesh te con ne likujdim fizik apo ne destabilizim mendor duke e shprehua ate ne dhune ndaj te tjereve ose ne urrejtje ndaj botes qe te rrethon
mirëmëngjesi
ju dëshiroj një ditë të mbarë
P.S. Desha të ju tregoj se ne rrimë shumë, por edhe zgjohemi herët!
E vetmuar nuk ndihem por prap ju them Mirmengjes :-D
Jeto sot se neser nuk i dihet
Krijoni Kontakt