Punoja normalishte , por tashme me bllokon pc .Porbelem virtual memory , apo ndoje problem tjeter , si zgjidhet?Pa e perdore, vetem nese e hap nuk mbyllet me, vecse me task manager.Ndoshta ndonjeri ka ndonje program te mire.
Punoja normalishte , por tashme me bllokon pc .Porbelem virtual memory , apo ndoje problem tjeter , si zgjidhet?Pa e perdore, vetem nese e hap nuk mbyllet me, vecse me task manager.Ndoshta ndonjeri ka ndonje program te mire.
Injorantin e kam frike,
Budallin e meshiroj,
Te diturin (civilin) e dua pa mase.
Kur te kerkojsh ndihme duhet te tregojsh se qfar Windowsi apo Systemi tjeter ki, sa Memorje etj.
Gabimi te tregon veht se ti ki Probleme me Memorje, pasi ram memorja eshte e vogel ai Program tenton te perdore virtual memorijen epc qe zakonisht eshte nje perqind deri tre perqind e madhesise te Diskut.
Memorjen virtuale mundesh ne properities te Diskut me e zmadhu ( nese nuk ki hapsir ne disk jo pune ste ndihmon), klikon me tasten e djathte te mausit permi my computer me pastaj ne properities pastaj ne adwanced pasta ne visueal effects and virtuell memory pastaj ne configuration me pastaj ne advanced e me ne fund ne change dhe aqty mund ta rritesh ose ta aktivizosh virtual memorin
JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE
Pershendetje dardani8.Une kam Windous xp, dhe te dy particionet nuk ishin tengarkuara , per me teper D-ja sapo ka filluar ka 35.4 gb free.Por e canclova dhe vendosa nje tjeter Pain Net 3.5,por nuk e di mos ishte me i mire ai tjetri.Kerkova ne ngarkuar versionin e pare por dhe se e kisha canleu , nuk ma pranonte , thote se eshte i instaluar !!!Nejse tashti nuk e ben problemin.Thanks.Nese ke ndonje version me te mire ma dergo.
Injorantin e kam frike,
Budallin e meshiroj,
Te diturin (civilin) e dua pa mase.
Krijoni Kontakt